Ogres pasts
Ogrenet varētu painteresēties,kamdēļ pastā nekad nestrādā visas klientu pieņemšanas vietas,bet pārsvarā strādā tikai viena? Ne jau visiem ir laika stāvēt stundām rindā,lai izdarītu,kas jādara!
Bremeze MĀRIS , par šo tēmu jāu 2 dienas pie raxsta publika cepās:) http://www.ogrenet.lv/ogre/aktualitates/22589
Tad kamdēļ nekas netiek ne darīts,ne noskaidrots?Moška tas tiek speciāli darīts,lai iedzīvotāji pasūta pasta pakalpojumus ar pievedumu uz mājām,par ko protams būs jāmaksā!
rembo : REDZ tas balrdaks Centra pasta ir kopš es OGRI atceros nu kopš 1980 gadu vidus taka šaka KAUTKĀDA globāla fīča tai visā ir vēl no PSRS laikiem:)
Tapēc vajag sūtīt uz Mālkalnes pr.26 pastu.Tur sūtijumu vieglāk izņemt.Man personīgi Centra pasts arī kretinē ar to lēno apkalpošanu.lai jau viņi man piedod!!!!!!!!!!!
Uzmanies, ka nepārkretinējies...
Centrālajā pastā četrad darba vietas, bet strādā pārsvarā viena sieviete,pārejo nemaz nav savās darba vietās!!! Apkalpošnaa gausa. ESmu jau zvanijusi uz Latviajs pasta centrālo ēku,viņi saka,ka risinās, un pārbaudīs manis sniegto informāciju.