attiecības.

Esmu ļoti greidzsirdīgs cilvēks pēc dabas. Ar savu puisi esmu kopā mazāk nekā divus gadus. Attiecību sākumā varbūt es biju ta ''sliktā meitene'', kas koķetēja ar citiem un biju nevērīga pret savu puisi, laiks iet viss mainās... nu jau manam puisim ar vien vairak sāk patikt citas, viņš saka ka tās esot viņam kā čomi, bet palasot tekstus, ko viņš viņām raksta tā vairs neliekas. Visu šo laiku mēģināju sadzīvot ar savu greizsirdību pret to ka mans puiss tik daudz flirtē ar citām. Bet nu liekas vispār pārdegušu - ir viņa dzīvē uzradusies meitene- jaunau, skaista, gurdra, sexapīla ar kuru viņi dienu dienā būs kopā pie kaut kāda tur projekta.

Sakiet, kā cīnīties ar greizsirdību, kad sparast ka attiecības ir attiecību pēc, kad mīlestība vairs nav..
Jo šī griesridiba mani vienkārši smacē...kā jūs ar to ikdienā sadzivojat? vAI vienkārši ļaut iet...??

Ilzīte , 2012-12-05 13:23:54

Manuprāt - vienkārši ļauj iet. Kas būs gājējs aizies un to nav ko žēlot.

zika , 2012-12-05 13:31:49

taisi minetu 3x dienā...moš paliks pie tevis :D

Haimijs , 2012-12-05 13:49:48

Ar sexuālo dzīvi jau viss ir kārtībā!

Haimij , 2012-12-05 13:59:23

Greizsirdība ir tur kur nav pārliecības , šaubas par sevi :) Man šad tad gadījušās sarunas ar KOLĒĢU laulenēm no sērijas "AAAAA ar viņu visas flirtē , tādus tekstus bīda!!" . Es parasti pasmejos un saku A tu par sevi šaubies ? NĒ bet viņas visas vai traks , tādus tektus raksta! Tad pamācu no savas pioeredzes . Man Laulenai vismaz reizi mēnesī divos kāda "Atzīstās" gadās ka arī piezvana ar texstu Es mīlu jūsu vīri , atdodiet man viņu" !! Uz to manējā vienmēr pasmejās un atbild "Manu vīru mīl visas , bet VIŅŠ mīl tikai SEVI un MANI " ... Reāli SEX nav nekāds rāditājs , NEVIENA "Laulene -Draudzene" nespēs konkuret ar PROFESIONALĀM sievietēm tas vienkārši nav reāli iespējas , tāpēc attiecības der balstīt uz ko stabilāku ilglaicigaku nekā SEX kurš lielos daudzumos ar laiku sāk nogurdināt un apnikt pat ĻOTI izcilā izpildījumā . Ja jūs to atradīsiet , nebūs pamata nedz slimīgām greizsirdībām nedz citām muļķībām. A darbiņš mums "Dumjus sievišķus" komā no greizsirdības dzenošs http://img.fotoblog.lv/012/806/900.jpg vai šitā http://img.fotoblog.lv/029/233/900.jpg , reizēm arī šitā http://img.fotoblog.lv/334/016/900.jpg , UN NEKO , neviena nav nedz pamesta nedz samainīta pret citu :):) NEŠAUBIES par sevi , ja šaubies , nu tad dari tā lai nešaubītos.

Lunis , 2012-12-05 15:22:50

paldies Luni, sirds jau sāp, bet nu .. jā šaubas par sevi ir tiešām greizsirdības pamatā.!
Itkā jau emsu mīļa, jauka, glīta, gudra meitene savam puisim, bet vnm atradīsies kāda kas būs vēl gudrāka , vēļ glītāka..
Kā, lai pusis neapjūk sieviešu skaistumu valdzinājumos? Sevišķi tad ja puisis jauns, tikai 26 gadi, kad nav vēl izskrējeis?

ilzite. , 2012-12-05 15:52:01

Var palīdzēt šoka terapija. Pasaki, ka tu viņu pamet. Vai nu nogriezīs kā ar nazi visas citas un kādu laiku atkal tikai pie tevis ganīsies un čubināsies, vai nu arī viss, cauri. Bet cauri, cik saprotu, būs tā kā tā...tādēļ bezzaudējuma variants, ko es piedāvāju - vari tikai vinnēt...

Haimijs , 2012-12-05 16:13:14

Un uztaisot tādu foto sesiju pie Luņa un tad pēc tam pavicinot savam čalim gar degunu tās bildes un lepni pasakot - ES tevi pametu - tavas izredzes dabūt pie kājām asti luncinošu šuneli, pieaug līdz kādiem 70-80%

Haimijs , 2012-12-05 16:17:02

Haimijs : TĀ nevajag darīt :) PIRMKĀRT mēs strādājam tikai ar pastāvīgiem klientiem , jaunu praktiski neņemam , tik pēc ieteikuma un nopietnām pārrunām. VIENS no iemesliem tas ka šādas "Sesijas" nav nekas gluži nevainīgs bez paliekošām sekām. Es VIENMĒR cenšos no tām atrunāt ja runa ir par "Attiecībām". Pirmkārt NAV IETEICAMS savas šāda stila bilde METĀT APKĀRT kur nu vēl mēģināt ar tām "Kādu IEKVĒLINĀT". Bijušo draudzeņu bildes XXX stilā pilns I-nets. Parasti erotiska satura bildes MUMS pasūta klientes kurām NEPIECIEŠAMA pašapliecināšanās VIŅAI VAJAG pierādīt SEV un tikai sev ka viņa to var , viņai viss ir OOOO atkal ir OOOO un joprojām ir OOOO ! Ja čalis baigi vēlās tādas bildes lai PATS PASŪTA , ja nepasūta pats ja tu viņam to palūdz tad VIŅAM TO NEVAJAG un tikai tādā variņatā „Pārsegumus „ šai jomā labāk nerīkot , loti neiesaku. Gana daudz stāstu ka šāda stila bildes ir PĒDĒJAIS punkts kādās attiecībās. Par cik mums 99% klientu ir pastāvīgi es to AR STĀSTU , jo man `JŪS vai kāds cits "No malas" nebūsiet klients , es vispār pats maz ko taisu , man taisa meistari kam tas ikdienas darbs. CITI jums to nekad neteiks jo tad viņš "Nenopelnīs" :) AR BILDĒM neperspektīvas attiecības nesalabot , da vēl izmētāsiet savas intīmas bildes pa pasauli:) A klientes kuras vēlās PAŠAPLIECINĀTIE parasti pasūta tuvāk XXX nekā "Diža maxsla" principā izmēģina visu "Par jūsu naudu JEBKO ko vēlāties" :):) LABI plikumi LABI maksā , tādi kurus droši var likt I-netā un nesarkts ka ŠEFS darba datorā skatās , VISS PĀRĒJAIS neko nedos ne "Čalim" ne arī pašai , sevišķi ņemot vērā ka cilvēki ar problēmām attiecībās ir pamatīgas problēmas arī "Gaumē un Uztverē". Vari neticēt bet man šai jomā ir 25+ gadu darba pieredze „Formas uzturēšanai „ :D Labāk neriskēt kādu izaicināt bez būtiska iemesla.

Lunis , 2012-12-05 17:20:14

ilzite : Izskrējies :):) Labi skan . IZSKRIETIES tā lai nebūtu vēlmes VĒL paskriet nebeidzas nekad. Jābūt izvēlei SKRIET TALĀK pie kaut kā ACĪM REDZAMI labāka vai paturēt TO jau par labu atzītu pierastu. Ja ir VĒLME SKRIET to nekas neapturēs , pilnīgi reāli izņemot PRAGMĀTISKS salīdzinājums "Kas labāk Koņčas vai Svētdiena" . Mums Latviešu sabiedrība tomēr diezgan tuva PRAGMATISKAI domāšanai , man gana paziņu kuri dzīvo vieni nekādu "Apgrūtinošu" attiecību nealkst gan džeku gan meiču , publika kuru algas virs 2000Ls uz rokas. Jo SEX kuru vairums uzskata par "Attiecību pamatu" tāds reāli nav , tam ir īslaicīgs efekts. A ja bez SEX nekā nav ? Čomenes kuriem SPECIFISKI sievišķīgas intereses vai džeki SPECIFIKI vīrišķīgi hobiji. Viņi ar savām ALGĀM pēc vajadzības NOPERK sev jebkuru SEX kādu vien var iedomāties vēlāk NESPRINGST par apnicīgu draudzeni draugu vai lauleni mājās . Nu iedomājies JĒGA būt greizsirdīgai bojāt sev nervus pa tēmu "Izskraidījies neizskraidījies" , ja tas ir VIENĪGAIS kas jūs saista tad NEKĀ NENOTURĒSI labāk pat nečakarēties , mēģināt jau var bet tas vairumā gadījumu GARĀM:) Sāc ar PARDOMĀM , vai tiešām TEV kaut kas ir tik SLIKTS ka citai tas būs labāks dēļ tā tevi būtu vērts TEVI mainīt pret citu ?! Ja tev tā liekas tad MĒĢINI labot ja vien pati to vēlies , ja viss O.K un tāpat uz mežu skatās tad NAV VĒRTS tādu turēt labāk pati "Bried" jaunām attiecībām tādā gadījumā:) Attiecības visvairāk grauj RUTĪNA un GARLAICĪBA , kopēju interešu piesaiste motīvu izņemot sex neesamība. Kā jau teicu SEX nav izšķirošs pretēji daudzu domām SEX vienmēr var atrast CIK grib un kādu grib , arī Ogrē tā nav problēma JEBKURĀ līmenī vecuma grupā. Ja Latvijā lielākā daļa meiču ir PĒRKAMAS jautājums tik ciparā kā to nosauc , pieklājīgāk par „Aprēķina attiecības” ar to kam vairāk piķa dārgākas dāvanas dāvā vai tā kā ir vai Sex par $$$ . Par $$$ var dabūt gan jau „Paragmātiskas vidusskolnieces” līdz „Dārgas grabažas spīguļus kārojošas laulenes” un „Nenovērtētas prinču gaidītājas” Taks ŠTUKO kas tev ir TEV KAS LABOJAMS vai čalis nav nemaz tevis vērts , tad izskati citus priekšlikumus .

Lunis , 2012-12-05 18:34:24

Piedalies diskusijā

Atzīmējot opciju Atcerēties mani Jūsu vārds un e-pasta adrese tiks saglabāti, un turpmāk, komentējot rakstus vai veicot ierakstus forumā, nebūs jāievada pa jaunu.
x aizvērt šo paskaidrojumu
(?)

Ogrenet