Čupiņas
Jau vairākus gadus vērojau, kā ik pa laikam Mālkalnes strādnieki savāc traktora piekabē un ved prom sētnieku saslaucītas zemes čupiņas ceļmalās. Vai tiešām tas ir nepieciešams un ir rentabli to darīt, ja blakus nesakoptos zālienos ir nesmukas bedres, kokiem atsegušās saknes, to zemi tak var uzbērt tur! Varbūt kāds zin pamatojumu šim procesam?
labak nevest...?
tā zeme ir pilna ar ķimikālijām, kas izmantotu, lai atkausētu ledu- es ar domāju, ka šādu zemi labāk vest prom, citādi tie koki toč nobeigsies! tajā pašā laikā ceļot jaunās mājas Ogrē, būvlaukumos tiek izrakts liels daudzums zemes- šo gan varētu izmantot!
pamatojums procesam - sakopt un satīrīt Ogres teritoriju!
To sundew. Ne jau tādu pamatojumu es vēļējos dzirdēt. Tik daudz jau es pati varu saprast. Bet vai tas ir labākais veids , kur tiek ieguldīta pilsētas sakopšanai paredzētā nauda? Un kas gan tās par ''ķimikālijām''- Sāls un smilšu maisījums , kuru kādreiz uzkaisa, tas jau tāpat sasūcas apkārtējā augsnē.Labi uz kokiem nebērs, bet kāpēc nevar bērt bedrēs, kuru mūsu pilsētas zālienos( ja dažus par tādiem var nosaukt) nav mazums? Un nez cik izmaksā šis savākšanas process, kurā piedalās tik daudz cilvēku un tehnika?