Yamaha muz. skola
Sveiki maminas,kuras ved savus bernus Yamaha skola!
Kadas ir atsauksmes?Vai tiesam lai iestatos ir jamaksa iestasanas nauda un vel daudz kas cits?
Ka ar nodarbibam visi +/- ?Cik cilveki grupa?
Ir to verts?
Paldies
es ari skatijos majas lapaa, cenas gan palielas....:( neaizgajam
Var aiziet uz iepazīšanās nodarbību, tā ir bezmaksas. To mēs ar izmantojām. Citādi tiešām jāmaksā samērā augsta maksa+vienreiz. iestāšanās maksa. Tas pēdējais maksājums man šķita absurds. Tā jau it kā feini, bet tomēr ne visiem pa kabatai. Bet varbūt arī tas ir domāts "Biezajam slānim" :)
Zel ka Ogre nav nekas prieks maziem berniem (lidz 3 g.) ,butu ar mieru maksat par katru nodarbibu ~5 ls,bet iestasanas/izstasanas iemaksa tas ir absurds!!!vel tur kaut ko japiepert klat...Palasiju interneta komentarus,iestasanas naudu jamaksa katru gadu!!par ko interesanti?Neadekvata pelnisana uz maziem berniem!
es ari savu mazuli vestu uz kadu nodarbibu 5 Ls ietvaros!
5 Ls par 45 min.neslikti!
Mazuļiem sākot jau no 4 mēnešu vecuma ir nodarbības kopā ar māmiņām Yamaha skolā!
Iesaku pasniedzēju Agnesi, ļoti sirsnīga un mīļa pret bērniņiem!
20 lati mēnesī par 4 nodarbībām. Sākotnējā iestāšanās maksa 10 Ls plus 5 Ls par materiāliem (grāmata ar dziesmu vārdiem un notīm, darba burtnīca un CD ar dziesmām, ko mācās skoliņā un otrs disks – klasiskā un modernā mūzika, ko klausās un ari pēc kuras strādā nodarbībā). Nodarbības ilgums 1h (lai gan, taisnību sakot, sīkajam to 1h ir par daudz, vajadzētu tiešām 45 min.). Nodarbība ir dinamiska, notiek gan dziedāšana, gan nošu mācīšanās, gan sintezatora spēlēšana. Sīkajam ļoti patīk, man – ne sevišķi. Taču tas drīzāk saistīts ar cilvēkam raksturīgo kūtrumu un negribēšanu pēc darba kaut kur izkasīties no mājām ārā. Pēc nodarbības jau viss ir labi, tik tā saņemšanās, lai aizietu… Negatīvais šajā pasākumā – ja neapmeklē nodarbību, tāpat jāmaksā tie 5 lati, kā arī, manuprāt, 1 nodarbība nedēļā tomēr ir par maz, lai justu, ka ir kaut kādi panākumi. Taču, iespējams, tas tikai manējam delverim tā, ir jau arī ļoti muzikāli un apdāvināti bērni. Mēs ejam tikai prieka pēc, jo sīkajam ļoti patīk dziedāt un spēlēt. Jā, dārgi ir, tur es piekrītu. It sevišķi, ja gadās saslimt.
Paldies par info!bet vai tiesam nevar maksat par katru nodarbibu atseviski?jo piemeram mans berns ziema biezi slimo?kaut ka stulbi ne par ko maksat!Lasiju interneta ka par materialiem 12 ls iekase.???
Cik cilveki grupa un cikos sakas nodarbibas?
Cilvēki grupā līdz 5, mums ir 2, laikus katrs saskaņo ar pasniedzēju. Jāmaksā ir par visu mēnesi, pa nedēļām nevar. It kā jau nav godīgi, bet ja tā padomā - skolotāja jau vienalga savu laiku tērē, neskatoties uz to, cik bērni nodarbībā, līdz ar to arī algu vēlas saņemt par nodarbību nevis bērnu skaitu. Nu, es tā domāju, tās manas subjektīvās domas. Vienkārši iedomājos, kā būtu, ja es būtu skolotāja - nāc uz darbu, bet naudu saņem mazāk, jo kāds slimo. Ja tā būtu priivātstunda, tad cita runa!
Varbut ir vel citas skolas prieks berniem lidz 3 g. Ogres rajona (Lielvarde,Ikskile un t.t.)???
Ir kada informacija?Cik atceros pag. gad avize bija sludinajums par bebisu skolu ,bet vairak laikam nav...
Ogrē kult.namā pagrabstāvā ir KĀPĒČI. Tur maksā 2 Ls nodarbība. Sk.Signe 26388492. Maksā par katru nodarbību atsevišķi.
Ja,bet tur tikai no 2,5 g. bet mums tikai 1,5 g.:((
Būs jālūdz pagājušā gada bēbīšu skolas vadītāju, lai šogad arī vada bēbīšu skolu.
Tur no 2 ņem, zinu,ka ņem arī mazākus bērnus.
ir iestashanas maksa 10 ls
menesha 20
un par gramataam, mazajiem pec izveles, lielajiem 12 ls, viss.
*** - Tu murgo,
Mēs ejam tajā skoliņā. Maksas ir tādas kā raksta susurs. Bērnam patīk (lai gan no malas tā varbūt nešķiet, jo uz vietas gandrīz neko nedara tik kautrējas), bet mājās visu atkārto. Ar Kāpēču līmeni nevar salīdzināt. Kāpēčos arī bija forši, bet Yamaha ir mūzikas skola tur tomēr pavisam cits tas apmācību stils. Ja gribat tieši mūzikas skolu tad Kāpēčus kā analogu piedāvāt nevar, ja vienkārši tāpat kaut kur aizvest lai kaut ko padara tad der arī Kāpēči.
Par to maksāšanu. Mēs arī daudz slimojam, bet ja tiešām dēļ slimības neesam bijuši, tad nav jāmaksā. Ja kavē tāpēc ka "šodien negribējās" tad gan jāmaksā.
Tur ir dažādu līmeņu skoliņas 2,5 gadi ir otrais līmenis. Pirmais līmenis man šķiet vispār zem viena gada vecuma (6 mēneši laikam) ir.
un vecaki nodarbiba ir iesaistiti ,vai sez kaut kur mala?
Iesaistīti. Lielāki nāk arī vieni bez vecākiem (vecāki atved un tad aiziet). Nodarbības parasti notiek tā ka mazais sēž mammai blakus vai klēpī (vai iet rotaļā kopā ar vecāku), sākumā jau bērni nedziet tik skatās, jādzied un visu citu līdzi jādara mammām (kā nu kurai sanāk) lai bērns redz, mamma dara es ar darīšu. Es piemēram dziedu tik traki šķībi, cenšos skaļi nedziedāt, lai bērniem nav jāklausās nepareiza dziedāšana :D Sākumā bija bail dziedāt, jo galīgi nesanāk, tagad vairs nav tik traki :)