Patiešām, par šauru ceļš!

Brīvības iela iepretim Ev.luteriskajai baznīcai Ogrē šobrīd, būvniecības stadijā, kad skaidri redzamas braucamās daļas aprises (jau uzlikti borti) būs tieši tik plata, lai, sagadoties pretimbraucošiem lielgabarīta auto, viens otram, labākajā gadījumā, norautu spoguļus! Kāpēc iela faktiski plānojas šaurāka kā bija? Iela, pa kuru noritēja un noritēs intensīva satiksmes kustība! Kāpēc ielai faktiski būs "minimālais platums"? T.i. līdzīgi kā pie Ogres stadiona!!! Taču tur nav tik liela satiksme!!!

Šobrīd vērotāja , 2012-09-28 23:55:32

ekonomee uz asfaltu..

.. , 2012-09-29 09:19:25

Man jau liekas, ka tas visai straujais līkums pie domes arī ir par šauru diviem autobusiem. Vai tikai nav jātaisa tādas "kabatas", kā Norvēģijas serpentīnos.

Bobis , 2012-09-29 11:34:38

Bobis : a tas STANDARTĀ visām Ogrē būvētām ielām jau no Šosejas laikiem , satiksme tiek rēķināta TIKAI VIEGLAJAM transportam un TIKAI pēc jaunajiem "Pielabotajiem" normatīviem. Būsi pārsteigts bet VISI šie normatīvi ir IEVĒROJAMI mazāki nekā PSRS laikos lai veretu taupīt uz BŪVNIECĪBU . Ceļu platums kā vieglajiem IETVJU kā vienai maiņai ar ratinīem un piemājas stāvvietu kur ļaunie komunisti rēķināja 1 mašīna uz 1 dzīvoklis nu ir 1 mašīna uz 2 dzīvokļiem !

Lunis , 2012-09-29 13:54:48

Nu, nav ko braukāt ar autobusiem, lai pērk mašīnas!

Bobis , 2012-09-29 16:35:27

Cik īsti plats, piemēram, ir Ogres auto autobuss, visparastākais, lielais? Cik plata plānojas jaunā iela? Cik divu autobusu izmainīšanās "prasa", cik cm paliek "rezervei"? Diendienā ar nelielu intervālu šie autobusi m o c ī s i e s!!! Pa lepnu, it kā ES standartos būvētu ielu! Atbildiet gan!

Cik tad , 2012-09-30 00:26:34

Tā Brīvības iela pie domes neplānojas, bet ir jau gatava.

Bobis , 2012-09-30 18:14:09

Runa par ielas posmu no Turkalnes ielas līdz Poruka ielai! Lasi uzmanīgāk!

Runa , 2012-10-01 11:30:36

No ielas posma, kas sākas no bērnudārza "Sprīdītis" līdz Poruka ielai! Šķiet, kaut kas traks būs lielajiem maršruta autobusiem!

Tas pats , 2012-10-01 11:32:59

Piedalies diskusijā

Atzīmējot opciju Atcerēties mani Jūsu vārds un e-pasta adrese tiks saglabāti, un turpmāk, komentējot rakstus vai veicot ierakstus forumā, nebūs jāievada pa jaunu.
x aizvērt šo paskaidrojumu
(?)

Ogrenet