Zīdainis un pasākumi Ogrē

Ja uz Ogres novada sporta pasākumu atbrauc visa ģimene, kur māmiņa var ieiet pabarot zīdainīti, gaidot tēti, kurš piedalās sacensībās?Vai vienīgā vieta ir publiskās tualetes?

inga , 2012-09-09 10:45:22

man nav, ko zīst, bet, ja arī būtu, tad ir vairākas vietas, kur to var darīt. Viss jau atdurās pret to, cik kautrīgi esam. Acīmredzot šī māte ir gana gautrīga, ja reiz dodas barot bērnu uz tualeti. turpat kultīuras namā iekšā var aspēsties kaut kur maliņā un pabarot bē'bi. nav jau tur pupi jādemonstrē, to visu var izdaīt kārtīgi un visiem, pat mātei, pieņemami.

andris , 2012-09-09 11:43:44

Vispār jau citur to dara turpat uz soļiņa parkā , var protams ar kādā Kultūras centrā . Manas modernās laulenes to gan mierīgi darīja sēžot parka zālītē pie koka :) Vispār cilvēki dažādi , katram sava audzināšana un uzskati , katrā ziņam bērna barošana visnotaļ dabīgs process Eiropā nereti graucot vilcienos var satapt jaunās māmīņas barojot zīdaiņus ar krūti.

Lunis , 2012-09-09 13:26:42

Esmu redzējusi, ka spēles laikā zīdaini ar krūti pabaro turpat skatītāju tribīnē - nevienam nav nekādu problēmu.

enigma , 2012-09-09 13:35:19

Un kā ir kultūras centrā, kā - baznīcā, kā tiesā vai bibliotēkā?

Qwerty , 2012-09-09 18:36:47

inga, Ogrē nav publisko tualešu ;)

vilcene , 2012-09-10 13:57:45

Es, kad ārā bija slikts laiks, mazo baroju kulturas centrā.:))))

mamma , 2012-09-10 19:35:37

Piedalies diskusijā

Atzīmējot opciju Atcerēties mani Jūsu vārds un e-pasta adrese tiks saglabāti, un turpmāk, komentējot rakstus vai veicot ierakstus forumā, nebūs jāievada pa jaunu.
x aizvērt šo paskaidrojumu
(?)

Ogrenet