Izdaiļosim Ogri, BET?

Lai arī kāds vārds vai ko simbolizē jaunā skulptūra pie Varžu dīķa, tā noteikti netika veidota tāpat vien, BET!!! Kā varēja gadīties, ka tā pastāvīgo vietu atradusi 10 soļu attālumā no suņu ekskrementu miskastes, 11 soļu attālumā no lielo un mazo cilvēku miskastes, turpat netālu fonā - pārvietojamās tualetes, pārģērbšanās būdiņas, vēl mazliet tālāk fonā citas, lielākas miskastes. Garāmgājēji lielākoties pārvietojas pa asfaltēto ceļa klājumu, un grozies kā gribi - šis pilsētvides objekts katrā ziņā starp nosauktajiem elementiem ne tikai neizceļas, bet tiek pazemots! Piedodiet, atvainojiet - cik no mums tuvosies tam, šķērsojot zālīti, lai vismaz košā suņu miskaste nerēgojas priekšplānā? BET varbūt pilsētā Ogre ir galvenais mākslinieks ar īpašu gaumes un mākslas uztveri, sajūtu?

Pārdoma , 2012-09-06 00:06:57

Eu nu davai ILUSTRĀCIJU , vaidi cik gribi bet kamēr nav rezdamas par ko

Lunis , 2012-09-06 04:20:46

Sen saku, ka Ogrei mazas lietas neder, neuztveram!!!!
Un ko gan mākslinieks var izdarīt, ja viņam pieklibo tēlainā domāšana, pats viņš dzīvo Rīgā un Te mūsu pilsētā parādās pāris reizes nedēļā!

Ogre ir jāvēo katru dienu, jāstaigā un jāanalizē!!!! Tad to sapratīs!!

a.a. , 2012-09-06 07:30:26

Piedalies diskusijā

Atzīmējot opciju Atcerēties mani Jūsu vārds un e-pasta adrese tiks saglabāti, un turpmāk, komentējot rakstus vai veicot ierakstus forumā, nebūs jāievada pa jaunu.
x aizvērt šo paskaidrojumu
(?)
 

Ogrenet