ogres tirgus
līdz cikiem Ogrē strādā tirgus
līdz 16iem.
http://ogres-tirgus.infolapa.zl.lv/
???? Kā lai paspēju uz tirgu ,ja strādāju līdz 17.-iem????
Vai tas paredzēts beszdarbniekiem un lodariem?
Nu, tādas cenas, kādas ir Ogres tirgū, bezdarbniekam nav pa kabatai. Ja ir iespēja un transports, iepērkos Rīgas CT.
No kādiem līdzekļiem dzīvo Ogres tirgus? Cik par vietu maksā tirgotāji? ..un cik saņem algā bijušie Pat.biedrības un sab. ēdināšanas bosi ?
Jau labu laiku neiepērkos Ogres tirgū, jo cenas neatbilst preces kvalitātei, proti, tirgo zemjainus kartupeļus , kad nomazgā puse jāmet ārā , jo tie ir bojāti kā arī zaļā krāsā - uzglabāti saulē- cena 2x lielāka kā Maksimā. Iepērkamies Daugā - Poļu kartupeļi ir 2x lētāki un kavalitatīvāki. Migloti ? Visi miglo arī latviešu bāleliņi. Vislabāk iepirkties Rīgas nakts tirgū- kvalitatīva prece un uz pusi lētāka.
Ogres tirgus - dārzeņu ir karikartūra- lielāko daļu tirgo bojātas saknes un cena uzcepta pamatīgi , starpcitu tur tirgojas lielāko daļu pārpircēji - tirgotāji melo nepajokam. Par Rīgas naktstirgu ir taisnība - dārzeņus var iegādāties kavlitatīvus un krietni zemākām cenām. Pagājušo nedēļu nopirku brūklenes par 60santīmiem kg., ķiploki 1 kg - viensLs. , bet Ogrē 4Ls.kg ķiploki.
Gaļu var iegādāties tikai no " Kumelītēm" - vienmēr svaiga un pārdevēja laipna.
tik tieshaam gan ogres gan jaunogres tirguu nav praktiski neviena iista zemnieka prece,pati savaam aciim redzu muusu ogres tirgus paardeveejas iepeerkoties riigas nakts tirguu,tapeec jau taas cenas ir tik lielas ogree ,labi ja iepeerk no latvijas zemniekiem,bet polju un leishu prece ir leetaaka,Mani personiigi tracina taa muldeeshana-japajautaa vai tie produkti vieteejie-atbilde ir viena-JAA,bet naakoshaa dienaa skatos -ogres un jaunogres tirgotaajas iepeerkas nakts tirguu Riigaa un te ogree jau tirgo pa triiskaarshu cenu
Kur Ogrē vislabāk piedāvāt savu preci, jo man ir bioloģiskā saimniecība. Garšīgi tomātiņi ,saldie sīpoli un cits. Uz Ogres tirgus nestāvu, piedāvāju pazīstamam cilvēku lokam.. Ogrē uz tirgus pati nopirku iepuvušas zemenes.....Tie kas katru dienu var atļauties tirgoties, noteikti savu preci netirgo....es zinu cik daudz tas paņem darba.