bernudarzs
Kādas ir atsauksmes par bērnudārzu Cīrulīti?
aiziesi, redzēsi!
Ļoti labus vārdus varu teikt pa Cīrulīti.
Es pati gāju šinī b/d un abi mani bērniņi gāja,ļoti labs dārziņš.Audzinātājas mīļas un profesionāli pilda savu darbu.
LAIMĪGIE,KAS TUR IR TIKUŠI,BET VISIEM NEPAVEICĀS.
Lasīt iesaku vecās diskusijas........
Manuprāt,labākais b/d Ogrē :)
Nu tas jau par daudz teikt LABĀKAIS! Man piem. VIIIIISLABAAKAIS škiet SPRĪDĪTIS, divi mani bērni ir caur turieni izgājuši. TIKAI VISLABĀKĀS ATSAUKSMES.
Ko variet ņemties ap tiem bērnudārziem? Tiešām, kā raksta autors "atkal" - aiziesi redzēsi! Jo katram bērnudārzam noteikti ir savi plusi un droši vien arī savi mīnusi, vajag tik sākt klausīties ko viena tante vai draudzene teica, tad vispār" širmis" var aizbraukt. Visiem, visi bērnudārzi nekad nebūs vienādi labi, bet tas jau ir atkarīgs ne tikai no skolotājām vai auklītēm, bet arī no mums vecākiem. Vispirms būsim paši labi, centīsimies ievērot mums izvirzītās bērnudārza prasības, noteikumus un tad jau arī bērnudārzs būs gana labs
Sprīdītis viennozīmīgi vislabākais ar neadekvātu vadītāju un lielu kadru mainību. Mans bērns gada laikā šķīrās no divām ļoti mīļām audzinātājām.
Sprīdītis viennozīmīgi vislabākais ar neadekvātu vadītāju un lielu kadru mainību. Mans bērns gada laikā šķīrās no divām ļoti mīļām audzinātājām.
to Elīna:
Nez kur gan Tev tāda kadru mainība. Mans bērns tur iet un audzinātājas mainijās tikai tad, kad pārgājām no mazās grupiņas uz nākamo. Un kas tad vadītājā nepatīk?
Sprīdītī ir pat ļoti advekāta vadītāja un kadru mainība maza.Man liekas .ka šajā b/d audzītes visas ir pamatdarbā.tai pašā laikā citur daudz ir apvienotāji.