ogre
sveiki ogres iedzivotaji!mani interese ko jaunu jus veletos redzet ogree,pakalpojumu sferaa.kas jums pietrukst jusu pilseta?
Latviešu valodas kursu.
akvaparks
nakts-ja nav ko teikt var ari neatbildet.nevis visiem izradit cik neapmierinata esat ar savu dzivi un piekasaties sikumiem.
Ja nesaprati - man ir ko teikt. Cilvēks pat neprot latviski pajautāt, bet, kā izskatās, vēlas ko jaunu ieviest pakalpojumu sfērā. Domāju, ka labāk nevajag - tāpat nekas labs tur nevar iznākt.
Ogrē vispār nekā nav. Vajag pakalpojumus, izklaidi , centrā augsta līmeņa veikalu, parku pašā centrā, estrādi , policijas nav. Kas tad var būt, kad slavenais Helmanis tik pa ārzemēm jož.
to ne Jums spriest.ja nezinat lietas apstaklus kapec sadi ir rakstits,iesaku lieki nerunat.par rakstisanas veidu sobrid neiet runa.Es loti atvainojos,ja tas Jums sagadaja neertibas.
Ļoti atvainojos, jo no tā, ka "kā"vietā lieto "kas", tiešām lietas apstākļus nevarēja saprast, bet, līdzko "neiet runa", uzreiz kļuva skaidrs - krievvalodīgais. Malacis! Turpini mācīties!
McDonalds!!!
Bet ja nopietni,ko vari piedavat?
Viss kas atveras,pec daziem menesiem aizveras!Vai "uznemejiem" fantazijas pietruks, iespeju vai vel kaut ka....bet nevienam ilgi notureties nesanak.
kino, boulings, hesburgers, jūra, atrakciju parks, cirks, sakarīgi veikali utt.
Estrādes, kino,bērnu atrakciju parka,sakārtotas pludmales un izklaides uz ūdens,kultūras pasākumu katrās brīvdienās, kā tas ir mazākos novados-Ikšķilē, Lielvārdē.
ooooo, es drīz būšu Ogrē!
un interesanti kur un kad tiesi?
nekadi hesburgeri un mc donaldi vnk reali nevar ogre but.
Seksšopa pietrūkst!!!(intimpreču veikals)
Normālu alus krogu vajag!
Ogre izlejamais alus ir,vnk super!!!!nav pat zel naudu maksat!!!!
Atjaunot estrādi vecajā līmenī!!!!!
Kino tiešām pietrūkst. Vēl jo vairāk, ja ēka jau ir. Un mūsu laikā uz kino iešana ir krietni attīstījusies kā tas bij vairākus gadus atpakaļ, tāpēc domāju, ka skatītāju būtu pietiekoši.
Bolingu un atjaunot estrādi...Bolingu tai Igauņu veikalā ,ko slēdza.
ogrēnieši, Jūs burkšķat, ka nekā nav, ka viss ir slikti, stulbi, utt.
loģiski, ka viss veras ciet, jo Jūs kakājat visam virsū un "noliekat" visu jauno, kas atverās, nesat neslavu krogiem, pasākumiem, utt. Tad rokas nolaižās kaut ko jaunu atvērt vai veidot. Daudzi uzņēmēju ir teikuši, ka ogrēnieši neprot novērtēt.
Nerunāju par visiem 100%, bet liela daļa, diemžēl, tādi ir!
Mājas meistars. Gribu šodien pielikt jaunas žalūzijas vai aizkaru stangas- izskatīju visus sludinājumus Kaleidoskopā un Ogrenetā- nekā... Gribu nomainīt rozetes vai ūdenssūkni- atkal nekā. Ja kāds meistars ir, tad tikai lieliem darba apjomiem.
Sexshopu
pilnigi piekritu ha ha teiktam!!!!!!