Zvirbuļu bende

Vai zvirbuļus tā atbaida no kiršiem nošaujot ,kā uz to skatās" dzīvnieku aizsardzības biedrība"?

J-ris , 2012-07-10 15:21:57

Kas tevi tā pārsteidz? Likums atļauj pat pa cilvēkiem šaut, ja viņi zog ķiršus.

ciekurs_egles dels , 2012-07-10 15:28:25

Tu mēsls, kas šauj uz zvirbuļiem sprāgsi bada maizē. Taisni kā ķīnieši savulaik apšāva zvirbuļus , pēc tam sprāga no bada. Man dārzā ķiršu pietek visiem, un putniem tai skaitā. Redz viņu svoloču zvirbuļi traucē, nu sprāgsi gan, apsolu.Tāds rīma, skaudīgs, ko tu darītu bez putnu dziesmām , klausīsies pļēguru dziesmās. Nevienā valstī tādas šausmas nedarās, kā mūsu. Tāpēc jau arī neiet un neies.

enija , 2012-07-10 19:09:17

kas teica, ka tie ir tavi ķirši? Tās ir cilvēku attiecības. Bet putni ir daļa no dabas. Viņi var būt arī tavā pagalmā. Aizsargā kaut kā savādāk!
Es kokos iemetu kādu spilgtu čaukstošu maisiņu! Un galu galā koku galotnēs lai ēd arī, es tur tāpat nevaru aizsniegt!

nu ja , 2012-07-10 19:22:06

enija : Ķīnieši nešāva zvirbuļus , viņi sita nost! Šaušana munīcija un ieroči naudu maksā prasa iemānās trāpīt .Ķinieši risināja šo lietu ķīniskā manierē. Zvirbulis mazs putnelis īsiem spārneļiem pārvietojas pārlidojumiem tad lūk viņi trenkāja zvirbuļus nelāva nosēsties kamēr zvirbuļi no pārguruma krita zemē , kad zemē vienkārši ar koku sita nost mīnija kājām utt. Latvijā bija labāk , te vēl 1950 gados maksāja naudu par vārnām , katrs mednieks varēja iet šaut vārnas , kad nošava nogrieza kājas un nesa uz speciālu punktu kur pret tām saņema nelielu samaksu , prasmīgākie vārnas ķēra arī cilpas un kā tik vēl nē :) Koroče vārnu kājas bija varens bizness 1950-1960 gadu Latvijā

Lunis , 2012-07-10 20:07:22

Un vaboles arī nedomājiet aiztikt, sevišķi tās smukiņās - kollorado!

enigma , 2012-07-10 21:26:03

Piedalies diskusijā

Atzīmējot opciju Atcerēties mani Jūsu vārds un e-pasta adrese tiks saglabāti, un turpmāk, komentējot rakstus vai veicot ierakstus forumā, nebūs jāievada pa jaunu.
x aizvērt šo paskaidrojumu
(?)

Ogrenet