IME PLUSS

Kā interēs strādā IME PLUSS? No vakardienas ( brīdinājums gan tika saņemts) pievienojušies TV Polonia, poļu valodā- tas domāts nedaudziem poļiem, kuri dzīvo LV, vācu valodā kanāli bez tulkojuma valsts valodā, pie esošajiem sporta kanāliem vēl - Extrem Sports, Motors TV(kopā 5 sporta kanāli), pazuduši- Travel Channel, Telekafe, Moja Planeta, kuri bija skatami-interesanti.

OME , 2012-07-04 11:04:08

Man tas arī ir nepatīkams pārsteigums..

ono , 2012-07-04 11:17:34

baltkoms parpirka

hugo , 2012-07-04 12:26:34

un kvalitāte pasliktinājās:((((((((((((((((,kanāli visi sajaukti,riebjas!!!!

tālis , 2012-07-04 12:37:32

IME ir pārdota Baltcom aka TVT! Vēl pagaidām notiek pārņemšanas process, tamdēļ ir gan offiss, gan tie paši cilvēki, bet pēc kāda laika IME vārds Ogrē pazudīs uz visiem laikiem. Pēc tam arī cenas gan jau ies uz augšu, tāpat kā LTK optikai pacēla!

Janka , 2012-07-04 16:10:39

SAULKALNĒ BALTKOM jau pielika 0.50 paskaidrojumā sakarā ar autortiesībām

... , 2012-07-04 17:59:30

Mums menesi atpakal bija atsutita lapinna,ka bus jauni kanali,dazzi no vecam nebus,vis bija smuki paskaidrot,bet piekritu ka tadu x... piesledza,kam tas polonija,vai moto vajafzigi,stulbums kautkads!un kvalitate nu tiessam briesmiga tagad!!!

ii , 2012-07-04 18:50:52

jaa vakar iesledzu tv un skatos nav man ljia whr muzikas kanaala...ak :(

mi un zhe , 2012-07-05 10:46:13

Viss galigi garam,taisni riebjas.Bet vai vini ir tiesigi ta peksni bez klientu piekrisanas visu mainit?Ta tacu ir musu nauda!Es mekleju jau citu variantu,jo mani nu galigi neapmierina sis.Un atsutit kautkadas lapeles jau nav makslas darbs.Vajag ari aptauju un piekrisanu.Musu valsti jau dara ka kuram ienak prata!Vajag visiem vinus tag uzmest,ka vini mus uzmeta!

neapmierinata , 2012-07-05 13:00:21

Pacelšu vecu tēmu, bet pēc tā, kad IME PLUSS pārpirka BALTCOM viss ir gājis uz tikai uz leju un viņi reāli izrīkojas nelietīgi ar klientiem. Es personīgi lietoju tikai internetu, bet arī ar to jau pietiek. Sāksim ar to, ka viņi atsūtot vienpusēju vēstuli par norēķinu kārtības maiņu ir pārkāpuši vairākus normatīvos tiesību aktus, saskaņā ar kuriem viņiem vienpusēji mainot norēķinu kārtību bija jāinformē abonementi par to, ka tad, ja abonements nepiekrīt šai jaunajai kartībai, viņam ir tiesības lauzt līgumu nemaksājot nekādus līgumsodus. Vecajos IME PLUSS līgumos bija pēcapmaksas, princips. Viņiem nav tiesības vienpusēji, neveicot grozījumus IME PLUSS līgumos, prasīt tagad priekšapmaksu. Arī kabeļtelevīzijas kanālu vienpusēja maiņa ir uzskatāma par vienpusēju līguma noteikumu maiņu.
Līguma vienpusēji grozījumi (Patērētāju tiesību aizsardzības centra skaidrojums):
-Ja elektronisko sakaru pakalpojuma sniedzējs ir veicis izmaiņas līguma noteikumos (par to pakalpojuma sniedzējam ir pienākums sniegt paziņojumu patērētājam), Jums ir tiesības noteiktā termiņā (ne vēlāk kā 30 dienu laikā) no paziņojuma saņemšanas/ veikto izmaiņu konstatēšanas brīža vienpusēji atkāpties no līguma bez līgumsoda, tostarp, bez līgumsoda samaksas.
Piemēram, patērētājs ir tiesīgs vienpusēji lauzt līgumu, ja televīzijas pakalpojumu sniedzējs ir izdarījis izmaiņas to televīzijas programmu klāstā, par kādu līgumslēdzējas puses bija vienojušās līguma noslēgšanas brīdī.
Cilvēki, ziniet savas tiesības un neļaujiet sevi apmuļķot šādiem kantoriem kā Baltcom, kuri grib vienīgais mērķis ir tikai iekasēt naudu no klientiem.

Viesis , 2012-11-02 20:46:32

Piedalies diskusijā

Atzīmējot opciju Atcerēties mani Jūsu vārds un e-pasta adrese tiks saglabāti, un turpmāk, komentējot rakstus vai veicot ierakstus forumā, nebūs jāievada pa jaunu.
x aizvērt šo paskaidrojumu
(?)

Ogrenet