Milzis Ogre

Valmierā, savulaik rokoties pilsētas izdaiļošnas meklējumos,Tur pie kultūras centra desmitiem tūkstošu Ls vērtībā tapa un tagad stāv skulptūra, ko tautā sauc "Cērme". Cita versija - "Visi gali ūdenī". Kaut tik nu Ogrē kaut kas nenoiet greizi ar Milzi - mūsu plānoto un galvās virpināto objektu!

Starp citu , 2012-06-20 17:47:10

Cērme TEICAMA :):) Sŗeku Šreku vai nopirkt 1:1 atbilst Ogrei un tās iedzimtajiem ! Reklāmas klips ar himnu ar visiem vietai atbilstošiem atribūtiem jau gatavs http://youtu.be/kJawSgdvFZc

Lunis , 2012-06-20 17:58:26

Ja ādam švaki ar humou, vai eņģes smadzenēs ierūsējušas, tad jāiet dzīvot zem mammas brunčiem. Vēlos redzēt Ogrē lielas, interesantas, interaktīvas lietas. Ne kādas mazus vīriņus. PIEMĒRAM, bet ja milža auss, tad tādu, kas vējā svilpo, tādu, kurā ieiet. Lai ir ap ko mīcīties un ar leģendu (ja iečukstot ausī vēlēšanos, tā piepildīšoties) un ticiet man cilvēki brauks autobusiem...... Jo viņiem patīk tādas lietas.. Viss labais un ģeniālais ir vienkāršībā - lai cilvēk bērni to saprot, jo kas tad brauc ekskursijās ģimene ar bērniem pa lielam.

Daba , 2012-06-20 19:25:07

Daba : Lv publika vispār jo gadus jo švaku fantāziju izceļas , trulu seriālu un primitīvas izglītības sekas.

Lunis , 2012-06-20 20:14:29

Man jāpiekrīt Lunim, jo pagājušajā nedēļā ejot garām baltajam namam bērzu alejā pie skvēra dzirdēju kā divas mammas šausminājās par instalāciju uz reklāmas staba, kas manuprāt varētu simbolizēt sievieti-māti ar bērniņu un zibeni rokās. Šīs sievietes runāja par to, kā viņām riebjoties skatīties uz šo "monstru" un ka šīs labprāt to nogāztu. Ar tādu publikas attieksmi nav brīnums, ka mākslinieki uzdrošinās veidot kaut ko neizteiksmīgu un šaurpierainu, lai visiem labi. Cilvēkiem grūti sevi lauzt un kustināt smadzenes. Labāk lai viss kā pa šļūcamdēli...nožēlojami, ka tik attīstošā pilsētā cilvēki uzvedās kā sūnu ciemā.

Valda , 2012-06-21 11:09:41

jā, par šito man arī ir ko teikt - es redzeju kā viens šo objektu fokeja un sajusminajas, kamer kada garamejosa tante izlika savu sasutumu, ka ko te foket sadu kretinismu :)) bet vispar tiem baltaja nama ir ieksas, var tikai pabrinities par izdomu, ir jau forsi, bet parastajam videjam latvietim par to tik dusmas un sausminasanas nak virsu, tas ari fakts

mareks , 2012-06-21 11:49:46

Nu patīk vai nepatīk, tas ir gaumes jautājums, bet, ja neatstāj vienaldzīgu, tad to sauc par izdevušos mākslas darbu

Pincis , 2012-06-21 12:09:02

Suņu sūds taču arī neatstāj vienaldzīgu, it sevišķi ja tajā iekāpj.!
:))))) Priecīgus tev Pincīt svētkus!!!!!11

to Pincis , 2012-06-23 20:58:47

Piekrītu, arī es un mans draugu un paziņu loks vēlamies Ogrē redzēt interesantas un interaktīvas lietas!

to Daba , 2012-06-24 10:23:32

Oi , nu NAV šādos miestos noteicoša PUBLIKA kura kaut ko SAJĒDZ vai spēj akceptēt savai primitīvai trulai uztverei saprotamu. Ja nāc no sādžas kur viss pelēks apkārt nekopta miskaste GRŪTI saprast ka kādam var patikt savādāk. Šādas lietas kā vizuālu uztveri ieaudzina no bērnības kā cilvēka vizuālu pieredzi gēnu līmenī nodod tālāk. 90% Ogres pamata massas ir cilvēki no drausmīgām nomalēm sādžām padomju materiālisma garā audzināti kas paredz gan trulu gaumi un primitīvu ārišķību . Man piemēram zosāda metās IERAUGOT kā un ko PREZENTĒ cilvēki pat ļoti izšķirošos un augstos AMATOS un viņu ielikteņi zemākos. Latgales sādžas + Krievu ģrevņas gaumes sajaukums palidināts ar Jeņķu kiča elementiem kas vēl izveikts NENORMĀLI zemā tehniskā līmenī jo "Nekas tak nav mācīts" tik kaut kur TV muļķu kursiņos vai ceļojumā nolūrēts. Brrr.

Lunis , 2012-06-25 10:45:28

Piedalies diskusijā

Atzīmējot opciju Atcerēties mani Jūsu vārds un e-pasta adrese tiks saglabāti, un turpmāk, komentējot rakstus vai veicot ierakstus forumā, nebūs jāievada pa jaunu.
x aizvērt šo paskaidrojumu
(?)

Ogrenet