Ogre - Liepāja - Ogre!!!

Tikko lasu (no 10.06.2012.): "Noslēdzies otrais Valsts Kultūrkapitāla fonda kultūras projektu konkurss, kurā vairākās nozarēs atablstu guvuši arī liepājnieku iesniegtie projekti...."Atbalstīti d i v d e s m i t liepājnieku kultūras projekti." Protams, Liepāja ir plašāka, tomēr - cik Ogre uz šo vai līdzīgu projektu konkursu atbalstu pretendējot, ir ieguvusi "uzvaru"? Katrā (gandrīz katrā) mūsu pašvaldības iestādē taču ir algots cilvēks, kas tieši atbild par šīs naudas piesaistīšanu! Bez tam vēl ir arī galvenais kultūras koordinators novadā?!

aa@cc.lv , 2012-06-18 11:58:21

Es pirms laika uzdevu šo jautājumu vienā pasākumā Rīgā saistībā ar naudas dalīšanu , es kā reiz startēju no Kurzemes un BIJU PĀRSTEIGT ka nav NEVIENA kas būtu no virziena Rīga --Krustpils. Kurzemnieki i pasmējās un teica ČANGAĻIEM NEVAJAG , biju izbrīnīts ČANGAĻIEM ? Tad man paskaidroja kas ir virziens "Rīga -- Krustpils" tas ir līdz Rīgai neaizbraucis ČAGALIS izņemot vodka draka un tupas izdarības sādžā nekas cits neinteresē. Kas ir Liepājnieks tas ir līdz Eiropas plašumiem neaizbraucis Rīdzinieks kurš "Tiecies uz Kultūru tālēm plašumiem" taču tālāk par Liepāju nav ticis :):) Taka Ogrē Čangalis kurs pat līdz Rīgai nav ticis Liepājā tas kurš PĀRĀUDZIS Rīgu bet līdz Eiropai nav aizvilcis CITS INTELEKST citas prasības CITS domāšanas līmenis.

Lunis , 2012-06-18 19:41:10

>Lunis Pārlieku liela lepnība var novest turpat kur pārlieku liela pazemība.
>aa@cc.lv Mani tracina tie, kas saredz tikai labo visur citur, tikai ne savā deguna priekšā. Cik iedzīvotāju projektos esi startējis(usi)?

:) , 2012-06-19 08:49:26

Piedalies diskusijā

Atzīmējot opciju Atcerēties mani Jūsu vārds un e-pasta adrese tiks saglabāti, un turpmāk, komentējot rakstus vai veicot ierakstus forumā, nebūs jāievada pa jaunu.
x aizvērt šo paskaidrojumu
(?)

Ogrenet