Uzbrukums

Bija raksts februara menesi par to ka tika nozagta videokamera ar zeltlietam no privat majas,tika itka ierosinata kriminallieta.Lidz ar to viss apstajas.Vainigais turpina uzbrukt citiem un zagt bet policijai pie kajas,saka ka vinjiem ta daudz darba.Pedeja reize kad shi pati persona mani apzaga,tiku nolamats no policijas puses ka nenonjemu paketniekus lai tos nevaretu nozagt.Jautajums,cik ilgi tas turpinasies jo tika izskaneti draudi par majas nodedzinashanu.Jo kad pedejo reizi shi persona man uzbruka mana maja,policija manu izsaukumu ignoreja

Sergejs , 2012-06-01 23:46:16

Nav brīnums, man arī ir notikusi nepatīkama situācija, bet plicij izturas pert visu vienaldzīgi

Laura , 2012-06-02 09:14:07

Visi bandīti, krāpnieki, naudas izspiedēji perfekti zin mūsu likumdošanas sistēmas vājās un stiprās puses. Un nebaidās ne no tiesas ne citām legālām darbībām. Vienīgais no kā bandīti un c. krāpnieki baidās ir fiziskas sāpes......... tāpēc likumīgi visi zagļi un parādnieki smejas par godīgajiem, ko apčakarējuši. Un fiziski iespaidot arī nav viegli, jo visiem ir kameras un likumus maitas zin vislabāk. tas ir jādara gudri. Policija, pa lielam, paliek aizvien švakāka, jo policista psiholoģiskā un morāla nostāja ir ļoti vāja, tos vājus izaudzina mūsdienu sistēma. Un pārmest neko tur nevar, tāpēc mums visiem ir jābūt gudriem, kā saka 'slīcēja glabšana nu ir paša rokās.

Vērotāja , 2012-06-02 10:41:33

Godīgā ceļā ar noziedzniekiem cīnīties nav iespējams.Policija ir pēdējā vieta kur var griezties pēc palīdzības.Nesens gadījums:cilvēks redz ,ka apzog kaimiņa īpašumu ,zvana uz policiju.Atbilde graujoša...ko nu! Kamēr mēs aizbrauksim šie jau būs prom.Tā rezultātā zagļi varēja netraucēti darboties vairākas stundas.Poličiem nav laika ķert zagļus ,šie labāk ķersta un soda velosipēdistus ,cilvēkus kuri iet pa nepareizo ceļa pusi vai vienkārši klausās radio.

Reālā , 2012-06-02 12:42:23

Sergej,Paņem rungu un Dmitriju novālē! Un būs miers!

Reāli , 2012-06-02 16:57:24

Droši vien tā arī bija, ka vispirms viens otru vālēja, bet tagad nevar mantu sadalīt...

monta , 2012-06-04 15:25:31

Piedalies diskusijā

Atzīmējot opciju Atcerēties mani Jūsu vārds un e-pasta adrese tiks saglabāti, un turpmāk, komentējot rakstus vai veicot ierakstus forumā, nebūs jāievada pa jaunu.
x aizvērt šo paskaidrojumu
(?)

Ogrenet