Ko sakāt?

ĢENIĀLA IDEJA! Senajā GRIEĶIJĀ akmens stabiņos ceļmalās bija iekaltas dzīves gudrības. Tad nu mēs Ogrē, kad kapitāli remontēs Krasta ielu gar Ogres upi (pavisam drīz) arī varam realizēt ko līdzīgu. Būs kā nevienai pilsētai!!! Tie stabiņi šobrīd šķībi - griezi, nostāvējuši un pussapuvuši vairāk kā pusgadsimtu...

Ceļa stabiņi pie Ogres upes Krasta ielā , 2012-05-01 14:35:12

uz viena šķībā staba varētu uzrakstīt TIEM KURI UZ CITIEM SKATĀS NO AUGŠAS NEDRĪKST SAREIBT GALVA.

HA , 2012-05-01 14:49:18

Ko tad pats neskrien īstenot to ģeniālo ideju?

autoram , 2012-05-01 15:08:18

Tas taču tikai lai pievērstu uzmanību, ka nevienam tautas kalpam nerūp Ogres Krasta ielas šķībie stabi.Sāc tik kaut ko rakstīt,administratīvais sods garantēts.

HA , 2012-05-01 15:24:11

Reiz strādājot izdevniecībā taisījām grāmatu "Tetovējumi" tur bija arī sadaļa zeku tetovējumi. Šiem bieži visādas "Dzīves gudrības" bij uztetovētas. Piemēram uz vienas kājas bija tetovējums "Nesteidzies uz darbu" uz otras " Nenokavē pusdienas" , šis tā iet un pārmaiņus lasa , Nesteidzies uz darbu , Nenokavē pusdienas :)

Lunis , 2012-05-01 16:31:37

nu man arī patīk motivējoši teksti, jo cilvēkam iedvesma ir otrā maize. Pie mums baltajā namā Ogrē(www.baltaisnams.com) bērzu alejā 2 arī cenšamies ar tekstiem ārpusē izteikt savu dzīves redzējumu ar domu, ka arī kādam citam tas iedod pacēlumu vai pārdomas...un ja kādam gribas tetovēties arī tas ir ok, jo vai nav vienalga, kādā veidā sevi izsakām? Beigu galā - viss, kas notiek ar tevi, var notikt arī ar mani :)

everita dāve , 2012-05-02 10:20:40

es domāju, ka Ogre varētu būt TRANSFORMĀCIJU pilsēta - radoša, drupas atjaunojoša, provinciālismu graujoša utml, bet nu mazliet jāpiestrādā, lai dabūtu radošumu ārā no cilvēkiem

everita dāve , 2012-05-02 10:56:24

Uz stabiņiem varētu rakstīt tostus un tad pie katra stabiņa iedzert, ja tiek līdz galam, tad varu savu vārdu iegrāmatot uz beidzamā stabiņa (ja ir palicis spēks kaut ko uzrakstīt).

zhuupa , 2012-05-02 11:28:06

Piedalies diskusijā

Atzīmējot opciju Atcerēties mani Jūsu vārds un e-pasta adrese tiks saglabāti, un turpmāk, komentējot rakstus vai veicot ierakstus forumā, nebūs jāievada pa jaunu.
x aizvērt šo paskaidrojumu
(?)

Ogrenet