Dežūrzobārsts
Varbūt kāds no stomatologiem ,Ogrē vai tās apkārtnē,varētu dežūrveidā strādāt naktīs un svētku dienās.Zinām taču ,ka sāpes pastiprinās tieši uz nakti vai brīvdienās (zakon podlosķi). Domāju ,ka darba pietiks.Rīgā jau ir šāds pakalpojums ,bet ne jau visiem ir iespēja tur nokļūt piem.naktī +vel degvielas izmaksas ja brauc ar auto.
Reālā : Ja tik traki ka nevar ķērpīt tad tik pie KALĒJA vai pie modernā Automehāniķa ar kārtīgām STANGĀM:):)
pagaidām varu ieteikt - pretsāpju līdzekli un gaidīt darba dienu ...
Reāli pa visu Ogri atradīsies nedēļā varbūt 3 gribētāji naktī tikt pie zobārsta. Tad cik reāli kādam ir apmaksāt zobārsta dežūras visu nedēļu, pie tam naktī jāmaksā vairāk?
Luni :1.es šoreiz ne par sevi
2.tas bija vairāk kā ieteikums šīs profesijas pārstāvjiem...vismaz pamēģināt
3.labprāt vēlētos dzirdēt kāda speciālista par un pret
4.kalēju atrast Latvijā ir sarežģītāk nekā Rīgā nakts zobārstu
5.jau gaidīju kad Lunis nāks klajā ar kādu savu sensacionālu ideju
vēl reālāka:Ogri domāju kā centru...bet Ogres raj.nav nemaz tik mazs.Virsstundu darbs kā arī nakts darbs protams ir dārgāks.Ja darbalaiku piem.no 19.00-23.00 uzskatam par vakara maiņu tad varbūt nav tik traki ar algas samaksu.Saku no pieredzes...reiz mans darbalaiks bija no 9.00-18.00 man pie zobārsta rindā bija jāstāv nedēļām lai tiktu pie viņa pēc 18.00.Un tikmēr jau maza problēma izaug par lielu.
Ja savlaicīgi labo zobus, tie nesāp ne naktī, ne dienā. Bet tuvākā diennakts stomatoloģija ir Dzirciema ielas slimnīca/dežurārsts.RĪGĀ
Vispār jau tā ir reāla problēma, ne tikai ar zobārstu, bet ari ar citiem ārstiem. Ja cilvēks strādā no 9.00 lidz 18.00, un ja nav kas viņu aizvieto, un ja vēl darbs ir Rīgā... tad pie ārsta tikt ļoti grūti. Sanāk ka jāprasa lai tevi palaiž no darba atrāk, vai arī ka vēlāk ieradīsies. Un ja pie tā ārsta vajag biežāk kā rezi gadā, vai pusgadā...problēmas jau dažādas. Tas būtu labs risinajums ja būtu tādas vakara maiņas.
vēl reālākā : beidz, ja pie zobārsta pazvanot uz polikliniku jagaida rinda mēnesis, tad es labāk aizietu vakarā vai naktī... domāju ka daudzi to izmantotu
to es : ceru,ka Tev tā būs...tad sapratīsi.Arī šo saku no savas pieredzes.Eju pie zobārsta 2x gadā,pat ja nav problēmu.2011.gada jūlijā salaboju zobu...viss ok.Paiet 4 mēneši,zobs nesāp ,bet vaigs sāk tirpt...un ne jau smaganu rajonā,bet pie acs kaula...viss sāk pampt un tikai pēc tam sāk sāpēt labotais zobs(cauruma nav).Jāpiebilst,ka darbs ir caurvējā un brīžiem saldētavās.Sāpēt sāka sestdien ,priekšā svētdiena,bet nākošā mana brīvdiena trešdiena lai tiktu pie ārsta.Stomatologa prognoze...pēdējais brīdis lai izrautu un sāktu antibiotiku lietošanu,pretējā gadījumā iestātos sepse ...un tad jau darbs būtu Lielvārdes ,,Mūžībai,,.Tā kā problēma nav tikai tiem kuri nelabo zobus,bet situācijas mēdz būt dažādas.Un...es zinu kur atrodas tuvākais dežūrārsts...tici man.
Zobārstu pārprodukcijas nav, visiem ir savas prakses un tajās viņiem pietiek noslodzes dienas laikā. Ja dienās nebūtu pacientu, varētu cerēt, ka kāds izvēlas darbu sev ne visai izdevīgā laikā. Pagaidām nedomāju, ka tas sagaidāms.
tātad:tieši tā ,pietiek noslodzes dienas laikā.Secinājums viens...ārsti gana labi nopelna dienā ,pofig potenciālie pacienti.Tad jau klapējam ciet arī nakts aptieku Ogrē.
stāsts par aptiekām ir pilnīgi cits- ne jau rentabls ir pasākums strādāt naktī, bet gan privilēģijas dodošs- neviens nevar pārcelt savu darbību tuvāk par 500m šādai aptiekai.
Zobārsti neko nenopelna, manai dakterei šomēnes bija alga uz rokas 350. ls, vai ar to var normāli izdzīvot?
Zobārtstam par atsēdēšanu neko nemaksā un ja nav pacientu, nav naudas, bet pacientu nav tāpēc, ka cilvēkiem nav naudas un atliek gan protezēšanu, gan plombēšanu.
Tad kāda velna pēc manai dakterei vēl būtu sevi jānomoka nakts maiņās?
Priekš tam ir Rīga, lūdzu brauciet tur ar nakts sāpēm!
...interesanta domāšana , ja nepietiek ar 350 ls tad jau tieši ...jādežūrē arī kādu nakti,,, iespējams ka klientu loks palielinātos ja zinātu, ka kāds pieņem arī vakara stundās... var taču strādāt kādu dienu no rīta puses un kādu no pēcpusdienas... zob;arsti tie paši mazie uzņēmēji vien ir... un visi domā kā piesaistīt klientu... tāda ir dzīve kapitālismā.... vai arī sociālismā bija labāk?... veikalā arī tāpat, ja nav pircēju nav naudas...nevienam taču nav savādāk
Nezinu kā nakts stundās, bet ārkārtas situācijās - brīvdienās un svētku dienās pieņēma daktere Dindune, kurai ir privātprakse.
Nezinu ķa ZOBĀRSTS bet jebkur citur ARSTS un jebkurš PRIVĀTS biznes pienēm tad kad ir KLIENTS , man pilnīgi vienalga KAD galvenais CIK :):) Man vienmēr uzjautrinājis piegājiens ar DARBA LAIKU , man nekad DARBA LAIKA nav bijis kopš nestrādāju VALSTS DARBĀ :):) Kad klientam vaig un GATAVS MAKSĀT tad arī DARBA LAIKS:)
Atvainojiet, es vienalga neizvēlētos strādāt naktīs.Pirmkārt, kurš par to maksās?Otrkārt, mana veselība būs sabeigta ar nakts maiņām, nu nē.Tieši tāpēc ir Dzirciema iela,kur dežūrē arī naktīs.
Man ir pieraksts, ir cilvēki strādāju, nav, eju mājās un atpūšos.Viena pacienta dēļ uz darbu neeju,jo neatmaksājas.Tāpēc uztaisu pierakstu un eju tad uz darbu, kad ir jēga tam darbam.
Laba diena
Vai jums ir nepieciešams kreditu?
Vai jus interese iegut jebkada veida kreditu?
Vai jus finanšu uztrauc? Vai jums ir nepieciešams kredits, lai nomaksatu savu paradu un rekini ?, email
Mes velamies dot no aizdevuma, kam kadreiz, ka ir nepieciešama aizdevuma zema procentu likmi 2%, mes dodam no aizdevuma no vismaz 5,000.00 USD lidz maksimalajiem 100 miljoniem dolaru, marcinas, eiro, Ja ir interese, sazinieties ar mums pa e-pastu: jsemkffloaninvestment@gmail.com
Ieinteresetie aizdevumu prasitaji aizpildit un atgriezt zem borrower`s aizdevuma informaciju par parskaitijuma apstradei:
(Aiznemeji INFORMACIJA)
Pilnais vards:......................
AGE .............................
GIMENES STAVOKLIS..................
Kontaktinformacija Adrese: ................
Valsts .........................
Talrunis: ..........................
Nodarbošanas: .....................
Meneša ienakumi:.........................
Religija: ..............................
Tuvako radinieku: .......................
(Informacija par kreditu)
Summa nepieciešams ka Loan: ..........
Aizdevuma ilgums: ..................
Nodrošinajums: .....................
atmaksas režims: meneša vai gada ...............
Vai esat prasijis aizdevumu pirms? ...................
Thanks ka mes gaidam jusu atri stradat.
Ar laba velejumiem,
Jeff Michael
VAI JŪS NEPIECIEŠAMS NODROŠINĀT NAUDAS, LAI IZMAKSU BILANCES VAI CITĀM VAJADZĪBĀM KONTAKTI VIA: mrsladykimberlyloanlender.usa@gmail.com SĪKĀKA INFORMĀCIJA
VAI JŪS NEPIECIEŠAMS NODROŠINĀT NAUDAS, LAI IZMAKSU BILANCES VAI CITĀM VAJADZĪBĀM KONTAKTI VIA: mrsladykimberlyloanlender.usa@gmail.com SĪKĀKA INFORMĀCIJA
(Aizdevums),
Mēs esam kristiešu organizācija, kas izveidota, lai palīdzētu cilvēkiem palīdzības sniegšanā, piemēram, finansiāla palīdzība. Tātad, ja jums ir finansiālas grūtības vai ja jums ir kāda finanšu krīze, un jums ir nepieciešami līdzekļi, lai uzsāktu savu biznesu, vai jums ir nepieciešams aizdevums, lai nokārtotu savus parādus vai apmaksātu rēķinus, sāktu jauks bizness vai arī jūs atrastos ir grūti iegūt kapitāla aizdevumu no vietējām bankām, sazinieties ar mums šodien pa e-pastu mrsladykimberlyloanlender.usa@gmail.com par Bībeli saka: "Lūkas 11:10 Ikviens, kas lūdz saņemt; kas meklē meklēt; un tam, kurš klauvē, durvis tiks atvērtas. "Tāpēc neļaujiet šai iespējai nokļūt, jo Jēzus ir tas pats vakar, šodien un uz visiem laikiem. Lūdzam, lai tie būtu nopietni domājoši, un Dievs baidās pret cilvēkiem.
Tavs vārds:
SEX;
AGE;
Valsts
Aizdevuma summa:
Aizdevuma ilgums:
AIZDEVUMA MĒRĶIS;
JŪSU MĒNEŠAIS IENĀKUMS;
Derīgs mobilā telefona numurs:
Paldies par jūsu izpratni par jūsu kontaktu, kā mēs gaida
Sveicieni
Vadība
E-pasts: mrsladykimberlyloanlender.usa@gmail.com
(Aizdevums),
Mēs esam kristiešu organizācija, kas izveidota, lai palīdzētu cilvēkiem palīdzības sniegšanā, piemēram, finansiāla palīdzība. Tātad, ja jums ir finansiālas grūtības vai ja jums ir kāda finanšu krīze, un jums ir nepieciešami līdzekļi, lai uzsāktu savu biznesu, vai jums ir nepieciešams aizdevums, lai nokārtotu savus parādus vai apmaksātu rēķinus, sāktu jauks bizness vai arī jūs atrastos ir grūti iegūt kapitāla aizdevumu no vietējām bankām, sazinieties ar mums šodien pa e-pastu mrsladykimberlyloanlender.usa@gmail.com par Bībeli saka: "Lūkas 11:10 Ikviens, kas lūdz saņemt; kas meklē meklēt; un tam, kurš klauvē, durvis tiks atvērtas. "Tāpēc neļaujiet šai iespējai nokļūt, jo Jēzus ir tas pats vakar, šodien un uz visiem laikiem. Lūdzam, lai tie būtu nopietni domājoši, un Dievs baidās pret cilvēkiem.
Tavs vārds:
SEX;
AGE;
Valsts
Aizdevuma summa:
Aizdevuma ilgums:
AIZDEVUMA MĒRĶIS;
JŪSU MĒNEŠAIS IENĀKUMS;
Derīgs mobilā telefona numurs:
Paldies par jūsu izpratni par jūsu kontaktu, kā mēs gaida
Sveicieni
Vadība