Ogre domei

Kas notiek Orgrē?Vai tā būs kārtējā, Ogres domes atbalsts uzņēmējam kuram pieder uz Lapu ielas autostāvieta,jo skato ka'ir uzstādītas uz Parka ielas aizlieguma zīmes,man tāda aizdoma radās jo, ejot gar autostāvietu bija palicis mazāk klientu man tā šķita.
Vienvārd sakot man šī dome sāk tracināt,un laikam nāksies noziedot naudu,lai atved kūts mēslus,un izgāž pie domes,par visiem mēsliem ko dome taisa Ogres iedzīvotājiem.

martin , 2007-02-11 22:10:00

Nu par to ielu jau pasen bija raxts liekas. Tie auto tur tieshaam trauceeja. Starp vinjiem meedza rotaljaaties beenri un skriet aaraa uz ielas. Citreiz tur daudz netruuka liidz kaadu nobrauktu.

Rukitis , 2007-02-11 22:22:22

Būtu forši, ja Tu pie domes nogāztu kūtsmēlus!:D Tādus svaigus, kas labi smird!:D

Mince , 2007-02-12 11:52:12

Diez vai prieks būtu liels - saskrietu pesnionāri ar spainīšiem un tačkiņām no apkārtējām mājām un to kaudzi notīrītu pa tīro!

He , 2007-02-12 11:53:54

Nevar dažu iedzīvotāju ērtības dēļ pārvērst koplietošanas divvirziena kustības ielu par vienvirziena ar autostāvvietu. Ja, piemēram, Zilokalnu prospekta Jaunogres galā vēl var izmainīties 2 autiņi, ja strīpa stāv gar malu, šaurās ielas paliek par sastrēguma avotu. Arī esmu autobraucējs, bet pilnīgi piekrītu, ka šauro ielu malas nevar pataisīt par bezmaksas autostāvvietām- sevišķi, ja atrodas "aktieri", kas savu mirušo lūzni uz visu ziemu nomet ielas malā- ne apbraukt, ne iztīrīt!

Friidis , 2007-02-12 18:35:19

kur tu tik gļēva ka kūdi cilvēkus uz noziegumu?

zzz to mince , 2007-02-12 18:46:12

Tad es tev teikšu tā, vajaga braukt ar 20 km/h un viss būs oki doki. Jau 25 gadus tur stāv tās mašīnas un kas tagad tur traucē.

Friidim , 2007-02-12 20:56:39

Atradis ko saliidzinaat, satiksmi pirms 20 gadiem un tagad. Pirms 20 gadiem nebija neviena gaajeeju luksofora Ogree un nafig tad tie vajadziigi tagad?

Rukitis , 2007-02-12 21:13:47

Es nezinu, kā ir Parka ielā, bet man ikdienas jābrauc pa Ausekļa prospektu virzienā uz Zilokalnu pr. Un, kad tur pie b/d Saulīte visu ielas malu aizņem stāvošu autiņu rinda, nereti nākas ar 20 km/h dudināt atpakaļgaitā, lai palaistu mašīnu, kas nāk pretī pa savu brīvo joslu. Es nerunāju par sniegotām dienām, kad jau tā šauro brauktuvi sašaurina sniega vaļņi. Un, ja vēl kāds slinks autobusa vai fūres šoferis pusdienlaikā noparkojas bezmaz ielas vidū, tādiem vispār gribas riepas sagraizīt!...:)))

Friidis , 2007-02-12 21:22:35

bla un ZB jau kad novaks to srano vilcienu nost!! nepietiek ka vienu dienu jau vesali divi stav.... ZB tak darat kautko!!!

Ogres Dome Suukkaa , 2007-02-14 01:10:24

sniegs nokusis - zīmes stāv !

a. , 2007-03-07 21:45:25

Piedalies diskusijā

Atzīmējot opciju Atcerēties mani Jūsu vārds un e-pasta adrese tiks saglabāti, un turpmāk, komentējot rakstus vai veicot ierakstus forumā, nebūs jāievada pa jaunu.
x aizvērt šo paskaidrojumu
(?)

Ogrenet