Bedres uz jaunā asfalta
Vai kāds ir braucis pa pagājušajā gadā remontēto Skolas ielas posmu pie stadiona?? NU tad es jūs iepriecināšu ar ziņu, ka tur ir ''skaistas'', jaunas bedres, plaisas un jau nosēdušies kanalizāciju vāki!! Cik laiks ir pagājis kopš 18. novembra, kad ceļa posms, pēc visu vasaru ilgušā remonta, tika nodots lietošanā!! Vēl jau ir tikai februāris, bet tikai pēc viena atkušņa jau ir bedres!! Kas darīsies pavasarī pēc Lieldienām, vai tas būs offroad posms?? Nepietiek ar to ka ceļs ir kļuvis šaurāks, bet nu arī remonts ir bijis velts!! Vai ceļu remontētāji paši par saviem līdzekļiem remontēs šo posmu??
http://www.ogrenet.lv/forums/kule/neparko/5690/
ko var taisiit 2 vienaadus forumus valjaa
Hei, hei, Kristap, kurš nupat pie raksta par kravas vilcienu apgalvoja, ka ejot kājām? Vai tas gadījumā nebiji Tu?:D
Jā!! Bet vai neviens nekad nav bijis pasažieris?? Atvainojos ,ka izveidoju jaunu diskusiju, patiešām meklēju vai par šo tēmu ir rakstīts, bet neatradu!! Bet manu komentāru var pieskaitīt arī pie tās diskusijas!! Nupat 30min atpakaļ pats gāju caur tuneli un atzīšu, ka no Leader Price līdz tunelim ir apmēram 150m!!
Paldies par ceļa mērīšanu!:) Es dodu 200 m! Tātad turp un atpakaļ, ejot apkārt, ir apmēram: ( 200m plus 100 m tunelis plus 200m) x2 = 1000 m jeb 1 km, bet, ejot pa taisno pāri dzelzceļam, labi ja ir 150 m! Paldies, man ērtāk ir līst zem vilciena!
Kristap! Klausies kā, tad šajā ceļa posmā nebūs bedres? Vai kāds atceras kādi laika apstāļi, tad ārā bija?Varu psatāstīt.No sākuma bija lietus, tad piesala, tad atkal vairākas dienas lietus ūdeņi pludoja, tad atkal piesala un tad TIKA UZLIETS ASFALTS.Nu kā jūs mīļie līdzcilvēki domājat, kas tur prātīgs var būt no tā ceļa?
nenosodiet tik daudz domes strādniekus,viņiem tak arī vajaga džipusun labākas mājas