Ikšķiles (jaunie) kapi
Vai neziniet kad Ikšķiles (jaunajos) kapos būs svecīšu vakars?
Zvani 65030202 Pašvaldības sekretāre Valentīna , viņai jāzin
Viņa nezina
interesents : TAS nav iespējams , masu pasākumi JEBKURI jāsaskaņo pašvaldībā kārtīgu laiku iepriekš.
Citur tieši PAŠVALDĪBA arī izplata šis ziņas par "Kapusvētkiem , piemiņas brīžiem utt" tālāk , parasti kur TEL gandrīz vienmēr figurē PAŠVALDĪBAS telefoni , retāk kaut kādas draudzes kapu apsaimniekotāji. Konkrētos kapus apsaimnieko patvaldība tāda 100% nekādus pasākumus bez viņu ziņas tur uzrīkot nevar.
Kad viņai zvanīju, tad šī atbild, ka Mirušo piemiņas dienā! A es jautāju, kad tad viņa ir- šī atbild- kalendārā rakstīts!!!
Normāla luga!!! :D :D :D
eeee , 2011-10-05 19:50:1 :LAUKU KOLHOSZSS es jums teikšu :):) Pašavaldība nezin kas notiek viņu īapšumos , ta protams rēcīgi :) To ka tos kapus pasinieko pašvaldības REKU saka pat tas klerki.
Labiekārtošanas dienesta galvenais mērķis ir apsaimniekot un labiekārtot Ikšķiles novada administratīvo teritoriju, Ikšķiles novada pašvaldības ceļus un komunālās saimniecības objektus. Ikšķiles novadā pēc perspektīvā plānojuma ir jāveido jauni apstādījumi, zālieni, ziedu kompozīcijas un mazās arhitektoniskās formas. Veikt Ikšķiles pilsētas zaļās zonas sakopšanu. Apsaimniekošanas dienesta pārraudzībā ir Ikšķiles un Lazdukalna kapi, novada meži. Izstrādāt Lazdukalna kapu projektu, labiekārtošanu. Sagatavot pašvaldības organizēto kultūras un sporta pasākumu norišu vietas sakopt tās pēc pasākumiem.
Pašvaldības aģentūra "Līvi” šajā periodā piesaistīs jaunus klientus – noslēgs līgumus par ūdensapgādi un kanalizācijas notekūdeņu novadīšanu, uzlabosies iedzīvotāju apkalpošanas kvalitāte, racionāli un efektīvi tiks izmantoti darba un materiālie resursi. Turpināsies darbs pie valsts, pašvaldības un starptautisko projektu un programmu vadīšanas un realizēšanas.
PA “Līvi” direktors Jānis Gunārs Rubenis
Ja man tā pajautātu "Vai neziniet?", es arī nesaprastu ko atbildēt. Tiešām tādas problēmas ar latviešu valodu?