Bakalaura darbs
Vai varat ieteikt kādu , kas raksta bakalaura darbus?
Skatoties kādā jomā un kādam līmenim. Ja kādā "Maksas palīg augstskolā" tad daudz un lētāk bet skatoties no jomas , ja LU būs stipri dargāk un visai maza kaonkurence.
Augstskola, bet ne LU. Vai vari ieteikt kādu?
Elīna : SPECIALITATI jāzin un skolu , viena lieta ir kautko "Sadzejot" kaut kadai Turība vai BKI un vel sazn kadam "Mācibu iestadem" , pavisam cita nopietnnam līmenim ar akademiskiem macibspekiem kuri saprot ap ko lietas grozās. Studeni parasti arī raksta slinkajiem kursabiedrtiem lai segtu macību maksu , taka viss atkarīgs no līmeņa , jo švakāka iestade jo vairak un lētāki rakstītāji.
Nespecializētos forumos uz dullo vari nemeklēt , tā neko labu atrast nevar , labaka gadijumā kautko lēti ātri sačammās nedod dies vel pusi no svešiem darbiem parkopēs no I-neta. Labak pataujā attiecīgu speciālitāšu studentiem LABĀS skolās , tur kā jau teicu ir vesels biznes kā sedz macību maksu rakstot sliņķiem darbus. Kādreiz man tas bija liels bizness savā jomā "Muļķa zosīm" tasit eksamenu un parbaudes darbuss savā jomā. Jau daudzus gadus tam vairs nav laika un LĪMENIS kapitāli krities vispār taka mūsdienas tas nav rentabli parak "Prasti vienkarši " jātasa samaksa mazaka attiecīgi. Mekle studentuss sava skolaa "Nabadzīgus" tā būs racionalak un drošāk.
www.ss.lv toč var uzķerties, paziņai rakstīja pa 8 Ls 1 par lapu, bet puse bij no atlants.lv, nācās visu pašai pārrakstīt......
Nē , 2011-09-28 14:47:24 : PREC'IZI , tieši tāpēc LABUS rakstītājus būs sarežģīti atrast jo visparejais līmenis ir gauži zems , viens no otra pārkopē un noraksta. Jāmeklē cilvēks kurš mācās vai māca KONKRĒTU jomu un grib vienkarši piepelnīties , nevis "Kurš prot rakstīt pārrakstīt JEBKO " :)
ja viramasa raksta.
Ņemot vērā to, ka tas ir ļoti svarīgs darbs, kuram laiku parasti dod vismaz pusgadu vai vairāk, tad es par laba speciālista pusgada algu varētu uzrakstīt. Tātad 7-10 tūkstoši un uzrakstīšu.
Saprotu, ka rubeļu? Tugrikos tas būtu pārāk daudz...
uzraksti, kas pa specialitāti un tēmu, varbūt varu palīdzēt, tāpat pa gariem rudens vakariem darīt nav ko
Tēma "Ārēja komunikācija X uzņēmumā un tā pilnveidošana", specialitāte - sab.att.
Elīna : Tjipa vel jaiebrauc konkreta uzņemuma specifika un jarod realas ne "Izzistas" uzlabojumu iespejas?:) Mjaaa , sitas leti nebuss.
Paldies "Luni" par komentāriem, bet es neprasīju diskutēt, bet ja, var tad kādu ieteikt, iedod cilvēka kontaktus!!!!!
Ko tad mēs brīnamies, ka no augstskolām nāk speciālisti, kas neko nejēdz no veicamā darba, ja pat bakalaura darbu pats nespēj uzrakstīt. Varbūt uzreiz vajag pameklēt kādu, kas uztaisīs prezentāciju un arī aizstāvēsies?
**** , 2011-09-29 13:34:43 : MES nebrīnamies , mani tas skumdina, seviķi kad tiekos ar VALSTS amatpersonam labos robos kurus SPEJAS / LIMENIS liecina pat par problemam vidusskolu apsolvet kur nu vel Auxstskolu , bet amatiņs liecina par vismaz BAKALAURA doplomu. Nesen runaju ar dažiem pedagogiem par dažām "Pašvaldības amatpersonam" izteicu izbrinu tad man atbildeja neparp[rptami "Nekadi spejigie skolnieki jau nebija" un mani tas neparsteidza , es to jau labu laiku zinaju.
Tu tiešām esi tik naiva, un domā, ka kāds te domā Tev palīdzēt ? ? ?
Tādus kā Tevi visus, vēlreiz VISUS padzīt no universitātes. Braucat uz ārzemēm ogas lasīt, nēesat Jūs te nevienam vajadzīgi.
Nu c'mon ja jau pat nevar paši Bakalaura darbu uzrakstīt, varbūt labāk pamet skolu? Ja jau 3 vai 4 gadu laikā neesi spējīga atcerēties to ko mācīja, un ar tā palīdzību izdarīt vienu patstāvīgu darbu?
Varbūt Tevi joprojām ar karotīti vecāki baro?
Manuprāt, izvēlētā tēma ir ļoti laba! Es uzreiz iedomājos savu darba vietu, kas ir liels uzņēmums un kur par ārējo komunikāciju atbildīgi vairāki cilvēki. Tur ir ko rakt un pētīt!