Labs frizieris
Lūdzu iesakiet Ogrē kādu labu frizieri, kurš prot labi griezt matus, nevis kkā tizli un šķībi ;D
edis : Tizli un šķībi taga modē. Nesen skatijos un rēcu par viena Ogres frizieršova "Darbiem" tur pamata viss bija tizli šķibi nepiestavoši un visadi vitadi "Kruiti modīgi"
Friziere Santa - 29219214
No manas puses tikai labākās atsauksmes :)
29118453, Ludmila
GLAMURS Svetlana
noteikti Dina
Olga - " Magnolijā"
Andrejs Akcentā pie Sonātes. Tam džekam ir stila izjūta!
Man jau pašai patīk Ludvigs. Frizētava netālu no K-centra pie ķekavas veikaliņa! Esmu ieteikusi arī savām draudzenēm un arī viņas saka tikai to labāko! 22305844
Nu neņemšos spriest par stila izjūtu, bet to ka šamais smird pēc sviedriem to gan varu pateikt stabili.
Sviedrainais nav Ludvigs, bet gan Andrejs
ja,ja,man te viens labs dzeks ar ''stila izjutu'' ari abgrieza matus ta , ka bija kauns cilvekos radities!!!!
Oii , bildes pazudušas :( Bija te viena vietā ieliktas bildes no "Frizieršova" Ogre , ieraudziju žuklis atkaras viss nu tik "Modīgs un modīgs" pa lielakai daļai nepiestavošs modeļiem pietam paradiju linku vecais čomenei Jugllas skolas meitarei ta tik noputas "Es tadus no klases izmestu" noteica:)
Es zinu frizieri, kura ļoti labi "redz", kas cilvēkam piestāv, matus griež labi un ar lielu atbildības sajūtu. Man, piemēram, pirms vairākiem mēnešiem nogrieza tā, ka līdz šim daudzi mani neatpazīst, bet kad atpazīst, tad ir sajūsmā par rezultātu. Man mati ir ļoti smalki, bieži frizieri nesaprot ko ar tiem vispār iesākt. Ja ir interese, varu padalīties ar tel., tikai tad man jāzina e-pasts, uz kuru to aizsūtīt
atsūti man lūdzu telefona numuru mans e-pasts ir danaka2@inbox.lv :) un atsūti lūdzu kā sauc un kur atrodas :)
Jums ir steidzami nepieciešams kredīts, lai atrisinātu savas finansiālās vajadzības, mēs piedāvājam aizdevumu, sākot no 5,000.00 $ līdz $ 250,000,000.00 Max, mēs esam uzticami, efektīvi, ātri un dinamiski, bez kredīta pārbaudes, un 100% garantēta Mēs piedāvājam ārvalstu aizņēmumus visiem noteikumiem šeit. Mēs arī izsniegt kredītu eiro, mārciņas un dollarah.Protsentnaya likmi par visiem aizdevumiem ir 2%, ja jūs interesē saņemtu atpakaļ pie mums Via (markhenrycompany@dr.com) ar informāciju zemāk:
Jūsu vārds un uzvārds:
Valsts:
Pilsēta:
adrese:
Summas, kas nepieciešamas:
ilgums:
vecums
dzimums:
Nodarbošanās:
Tālrunis:
Paldies.
Mr Mark Henry
Laba diena, Es esmu Mr Jude Shanko privāto aizdevumu aizdevējs, kas dod dzīves laikā alternatīvās aizdevumu Vai jums ir nepieciešams steidzami aizdevumu, lai notīrītu savu parādu vai jums ir nepieciešama kapitāla aizdevumu, lai uzlabotu savu biznesu? esat bijis noraidīja bankas un citas finanšu aģentūrām? Vai jums ir nepieciešams konsolidāciju aizdevumu vai hipotēku? meklēt ne vairāk, jo mēs esam šeit, lai visas jūsu finanšu problēmas pagātnē. Mēs aizdevumu fondiem, lai personām nepieciešama finansiāla palīdzība, kas ir slikta kredītu vai nepieciešama nauda, lai samaksātu rēķinus, ieguldīt uz uzņēmējdarbību ar likmi 2% .Es vēlas izmantot šo mediju, lai informētu Jūs, ka mēs padarīt uzticamu un saņēmējs palīdzība un būs gatavi piedāvāt jums aizdevumu, lai sazinieties ar mums šodien pa e-pastu: mrjudeshankoloanfirm@gmail.com
Kredītņēmēju INFORMĀCIJA
1) Pilns nosaukums: ............
2) Valsts: ..................
3) Adrese: ..................
4) Valsts: ........................
5) Sex: ..............................
6) Ģimenes stāvoklis: ............
7) Nodarbošanās: ........................
8) Tālruņa numurs: ..................
9) Pašlaik stāvoklis darba vietā: ......
10) Ikmēneša ienākumi: .....................
11) Kredīta summa nepieciešams: .........
12) Kredīta ilgums: ........................
13) mērķis Loan: ..................
14) Reliģija: .......................................
15) Vai esat piemēroja pirms ......
Kontaktinformācija adrese: mrjudeshankoloanfirm@gmail.com
Jude Shanko mr
Laba diena, Es esmu Mr Jude Shanko privāto aizdevumu aizdevējs, kas dod dzīves laikā alternatīvās aizdevumu Vai jums ir nepieciešams steidzami aizdevumu, lai notīrītu savu parādu vai jums ir nepieciešama kapitāla aizdevumu, lai uzlabotu savu biznesu? esat bijis noraidīja bankas un citas finanšu aģentūrām? Vai jums ir nepieciešams konsolidāciju aizdevumu vai hipotēku? meklēt ne vairāk, jo mēs esam šeit, lai visas jūsu finanšu problēmas pagātnē. Mēs aizdevumu fondiem, lai personām nepieciešama finansiāla palīdzība, kas ir slikta kredītu vai nepieciešama nauda, lai samaksātu rēķinus, ieguldīt uz uzņēmējdarbību ar likmi 2% .Es vēlas izmantot šo mediju, lai informētu Jūs, ka mēs padarīt uzticamu un saņēmējs palīdzība un būs gatavi piedāvāt jums aizdevumu, lai sazinieties ar mums šodien pa e-pastu: mrjudeshankoloanfirm@gmail.com
Kredītņēmēju INFORMĀCIJA
1) Pilns nosaukums: ............
2) Valsts: ..................
3) Adrese: ..................
4) Valsts: ........................
5) Sex: ..............................
6) Ģimenes stāvoklis: ............
7) Nodarbošanās: ........................
8) Tālruņa numurs: ..................
9) Pašlaik stāvoklis darba vietā: ......
10) Ikmēneša ienākumi: .....................
11) Kredīta summa nepieciešams: .........
12) Kredīta ilgums: ........................
13) mērķis Loan: ..................
14) Reliģija: .......................................
15) Vai esat piemēroja pirms ......
Kontaktinformācija adrese: mrjudeshankoloanfirm@gmail.com
Jude Shanko mr
Vai kāda varētu pateikt, cik pie Ludviga maksā matus griezt?
Kāds varētu pateikt, kā pie Ludviga vispār var pierakstīties? Un cik maksā griešana?
Do you need Personal Loan?
Business Cash Loan?
Unsecured Loan
Fast and Simple Loan?
Quick Application Process?
Approvals within 24-72 Hours?
No Hidden Fees Loan?
Funding in less than 1 Week?
Get unsecured working capital?
Contact Us At :mrhamdnloanoffer@gmail.com
LOAN SERVICES AVAILABLE INCLUDE:
================================
*Commercial Loans.
*Personal Loans.
*Business Loans.
*Investments Loans.
*Development Loans.
*Acquisition Loans .
*Construction loans.
*Business Loans And many More:
Do you need Personal Loan?
Business Cash Loan?
Unsecured Loan
Fast and Simple Loan?
Quick Application Process?
Approvals within 24-72 Hours?
No Hidden Fees Loan?
Funding in less than 1 Week?
Get unsecured working capital?
LOAN SERVICES AVAILABLE INCLUDE:
================================
*Commercial Loans.
*Personal Loans.
*Business Loans.
*Investments Loans.
*Development Loans.
*Acquisition Loans .
*Construction loans.
*Business Loans And many More:
Vai jums ir nepieciešams kredīts nekavējoties? Vai jums ir slikta kredīta? Vai jums ir nepieciešams kredīts, lai sāktu savu biznesu, ja bankas tiek noraidītas? Neskatoties uz sliktiem / sliktiem kredītreitingiem, mēs piešķiram kredītus cilvēkiem. Privātpersonām un uzņēmumiem mēs samaksāsim gan uzņēmējdarbības, gan privātos aizdevumus ar 2% likmi, ar zemu procentu likmi, ar ilgtermiņa un īstermiņa izvēli. Ātri un droši, šodien izmantojiet un saņemiet tūlītējas atbildes. aizdevumi ir labi apdrošināti, 100% garantēti, un klientiem tiek piešķirta maksimālā drošības garantija. Lai iegūtu plašāku informāciju, sazinieties ar mums pa michaelrichard073@gmail.com un saņemiet kredītu šodien
E-pasts: (michaelrichard073@gmail.cm)