Internets Ogrē

Labdien! Vēlējos pakonsultēties par Interneta pakalpojumiem Ogrē. Šobrīd dzīvoklī veicu remontu un pie reizes bija doma ievilkt arī Interneta kabeli! Kādas būtu iespējas to izdarīt? Jau iepriekš paldies!

Gunta , 2007-02-01 10:31:51

loti izdevigs ir lattelekom piedavatais majas komplekts - normals atrums, viena cena katru menesi un plus lattelekom tikla sarunas bez maksas un tel abonesana ar nav jamaksa

timtam , 2007-02-01 11:24:16

Es arī novembrī pārgāju no IME uz "Mājas komplektu Nr.1". Principā esmu apmierināts - 12 Ls vietā (par 256 kbit/sek) maksāju 13,90, toties teorētiski 2 mbit/sek plus bezmaksas fiksētais telefons.
Vienīgi dažreiz bremzējas Interneta "palaišanās" pēc datora ieslēgšanas- bet te var būt mani vadi pie vainas- mājās vairāki paralēlie telefoni (elektroniskie), bet I-nets pieslēgts pie tālākā telefona atzara. Nopirku garu kabeli, lai atvilktu telefona līniju līdz savai tālākajai istabai dzīvoklī un tur sadalītu datora un telefona līnijas, taču vēl nav sanācis laika to kabeli pievilkt....:)

Friidis , 2007-02-01 12:31:30

Gunta tev nepieciešamais kabelis saucās „UTP cat.5” , šo kabeli var izmantot vienalga kuru operatoru tu izvēlēsies.

Sybase , 2007-02-01 13:46:05

Runājot par Lattelekom darboni Frīdi , kur nekurtējoties maldina cilvēkus.

Šī tēma jau te vienreiz tika apspriesta http://www.ogrenet.lv/forums/citastemas/jautajiet/4362/
Frīdis(labi to zinot), biš iemelo atsaucoties uz 3 gadu vecu informāciju, ko IME piedāvā tarifā par 12 Ls, jau rakstīju iepriekš , ka pats lietoju imes internetu un man par šiem 12 Ls ir ~ 20 megabitu Latvijas trafika un ārzemes aurās ~ 2 megabitiem.

Ņemot vērā šos faktus , LTK mājas komplekts ar saviem 2 megabitiem ir totāla bremze, un ko Frīdis cītīgi noklusē, ka Lattelekom pakalpojums ir asimetrisks un Upload ātrums nav 2 mbps, bet gan nieka 256 kilobiti.
Fiksētais telefons ????? da kam viņš ir vajadzīgs ???? pensionāriem ? --- varbūt , bet ņemot vērā faktu, ka pat LMT drīzumā minūšu tarifikāciju atmetīs kā šķiru tad arī pensionāriem tas nafig nebūs vajadzīgs, jo fiksēto kabatā neieliksi un uz tirgu neaiznesīsi .

Sen zināma patiesība: Kabeļinternetu ātrumiem ---Lattelekom tehniski nespēj turēt līdzi,
un sen zināma patiesība, ka Lattelekom ir kungi tikai privātmāju rajonos jo tur nav konkurences.

P.S.
Tā kā pats strādāju vienā no Rīgas ISP zinu par ko runāju.

Sybase , 2007-02-01 14:02:46

Paldies jums!!!

Gunta , 2007-02-01 14:33:06

Sybase!
Man nav nekada sakara ar Lattelecom, izņemot to , ka viņu vada gals ienak manā dzīvoklī...:) Neesmu arī nekāds datorspečuks- vienkārši uzrakstīju savu domu, ka es personīgi esmu ar šo pakalpojumu apmierināts- kaut vai finansiāli, jo, neskatoties uz to, ka visiem ģimenē ir mobilie, papļāpāt bez skaitītāja ar daudzajie radiem Latvijā nemaz nav slikti...:)

Friidis , 2007-02-01 15:00:29

Sybase! Gribēju tik piebilst- tik asa Jūsu reakcija uz manu necilo viedokli drīzāk liecina, ka pats cīnaties pret konkurenta LTK "reklāmu"....:)))

Friidis , 2007-02-01 18:16:33

Par cik izmantoju gan Lattelekoma, gan Ogres interneta centra pakalpojumus, nākas atzīt, ka Lattelekoma pakalpojumi ir kvalitatīvāki...

saulstarinsh , 2007-02-02 06:52:59

par Ogres interneta centru man neko labu negribas teikt...problēmas netrūskst..

žagata , 2007-02-02 11:35:47

Interesanta diskusija.
Man būtu tieši tāds pats jautājums.
Ir kāds internets pieejams Ogrē, i z ņ e m o t Lattelecom.?
Būtu pateicīga par kādu sapratīgu atbildi :)

mellene , 2008-04-12 16:45:53

Pati lietoju ogreland pakalpojumus un esmu ļoti apmierināta.

ltc , 2008-04-24 08:47:24

Kā ar ārzemju internetu? kas piedāvā pašu ātrāko Ogrē? IME pa 19ls mēnesī, vai kāda no lattelecom paketēm, kādi vēl ir varianti?

mosh , 2008-10-08 09:36:15

Mani ar šis jautājums interesē. bet man lieta savādāka, man ir privātmāja un nav fiksētā telefna. ko jūs man ieteiktu.paldies!

es , 2009-01-07 10:11:28

Ogres internet centrs ir briesmīgi lēns

Mincis , 2009-06-10 09:29:37

to es

Kurā vietā??

BMS , 2009-06-10 10:30:14

Viasās

Sybase , 2009-06-10 13:04:57

Es prasu, kurā vietā cilvēks vēlas privātmājā pieslēgumu, jo ne visur visi ir un vieniem un tiem pašiem kvalitāte var būt dažāda.
Daudzīvokļu mājās ir IME, OIC, Lattelekom, IRK komunikācijas. No tiem vislabāk izvēlēties IME vai OIC, jo ātrumi daudz maz līdzīgi, IME ārzemes ir biku labākas, viss atkarīgs no apkalpošanas ātruma un kvalitātes.
Ja runā par bezvadiem privātmājās, tad principā ir tie paši + Ogreland. Šeit nu es izvēlētos vai nu Ogreland vai Lattelekom. Pārējiem nu gan ir tā kā ir, kā sacīt nepieprot tās lietas līdz galam, jo tie nav tikai pliki kabeļi. IMEi tas vispār ir svešs lauciņš, jo dodot kopējo kanālu pa radio nekas laps nesanāks, Ciemupē solīto 5 mbit/s vietā 300kbit/s tik iet, pie tam pieslēgums un abonēšana ir dārga. OIC katram klientam izdala ātrumu un ja labi pieslēdz, tad ir okei, bet ja sākas kādas problēmas, tad ir kā ir. Lattelekom izmanto Wimax, tomēr cena ir neadekvāti dārga, kā arī līguma termiņš ir noteikts. IRK bezvados ir vislielākās šausmas, esmu bijis pie dažiem lietotājiem, khmm, smagi. Bet varbūt kaut ko puisis arī kādreiz salabos. Kā sacīt jāsaka - lai veicas.

BMS , 2009-06-10 13:52:17

Esmu pieslēgts ogreland internetam - pārāk apmierināts. Džeki vismas ko sola to ari dod un šad tad ari palīdz ar problēmām ar manu datoru! Cena ir ļoti adekvāta šodienas situācijai - maksāju 8 latus mēnesī! Pirms tam lietoju lattlelekomu - nepatika, jo man ir nepieciešams labs upload un labas ārzemes. Zvanīju ogres internetam - prasa daudz par ierīkošanu bet ogrelandā mani pieslēdza par nieka 59 latiem! ime ari bija dārgi. Tā kā ir liela izvēle tik ir jāzin ko īsti gribās.

kanna , 2009-06-10 19:36:31

BMS kas ar tevi ? no kura laika tu esi palicis objektīvs ?

SNOW , 2009-06-10 19:54:27

Man ir lattelekom WiMAX jau no pagājušā gada augusta par shitiem meeneshiem internets man pazuda tikai vienu reizi pazvaniju vinjiem un vinji to noveersa 20 minuushu laikaa! Par pieleegumu un aparatuuru man vispaar nekas nebija jamaxaa jo nosleedzu liigumu uz 24 meeneshiem! Mēnesii maxaaju 20Ls. un arī pietiekami ātrs!

to BMS , 2009-06-10 20:38:25

Ogrē nav sakarīga interneta ar labu servisu. Vismaz man neviens nepatīk.
Vajag izmēģināt to OGRELAND.
www.ogreland.lv ir kāda info par cenām?

gtx , 2009-06-11 00:48:24

Tur jau tā lieta, ka Wimax tev maksā 20 Ls mēnesī, ja piemēram to pašu var dabūt 8 LS mēnesī no Ogreland piemēram. Tomēr sanāk ekonomija, it sevišķi krīzes apstākļos, pie tam bez līguma termiņa, t.i., atteikties var tad, kad ir radusies nepieciešamība bez jebkāda līguma soda.
SNOW - tu tak zini, kas esmu. Ja cilvēki interesējas par internetu Ogres rajonā, tad mans uzskats, ka jāsniedz objektīvu informāciju par visiem, kas ir tirgū, ņemot vērā, ka es zinu to, ko es zinu. Kā nekā jau 6.gadus Ogres rajonā ņemos ar provaideru lietām.
Lai forumiešiem nebūtu nekādas diskusijas par to, kas esmu, varu godīgi pateikt, ka savus 5.gadus esmu strādājis Ogres Interneta Centrā par bezvadu speciālistu, attīstīju bezvadu tīklus cik bija gan finansiālie, gan fiziskie resursi. Protams bija kļūdas, bet no tām mācās :). Tagad attīstu Ogreland bezvadu tīklu Ogres rajonā, jo zinu, cik bēdīga situācija ir daudzās vietās.Pie tam tas ir tas, kas mani aizrauj :). Ja runā par pieredzi, tad tā nāk tikai ar gadiem. Ja kādam interesē informācija par bezvadiem, var ieskatīties manā mājas lapā : www.wifinet.lv.Soore, ja kāds uzskata, ka es reklamējos. Pavisam nē, man patīk būt objektīvam, kā pieminēja SNOW. Gala rezultātā jau pakalpojuma saņēmējs ir lēmējs.

BMS , 2009-06-11 08:46:36

Iečeko-varbūt,ka noder - http://internetslatvija.wordpress.com/internets-ogre/

Raiv , 2010-04-14 04:41:58

gtx, īsti nepiekritīšu īstenībā Ogrē ir diezgan lielas iespējas izvēlēties no dažādiem piedāvājumiem.
www.atrsinternets.lv/ogre/ katalogā pavisam saskaitīju 7. dažādas firmas.

to gtx , 2010-12-13 16:55:06

Ir arī šāds piedāvajums... bezvadu strādā labi.
http://www.mwtv.lv/dom/internet-ogre.html

hei , 2011-02-28 10:41:03

Piedalies diskusijā

Atzīmējot opciju Atcerēties mani Jūsu vārds un e-pasta adrese tiks saglabāti, un turpmāk, komentējot rakstus vai veicot ierakstus forumā, nebūs jāievada pa jaunu.
x aizvērt šo paskaidrojumu
(?)

Ogrenet