1. vidusskolas mazo klašu gērbtuves

Veeleejos pajautaat - vai maziem berniem no 1-4 klasei klasei skolas gērbtuves nepazūd mantas???
It ka kameras tur ir, + veel dezurantes- bet nu jau saakt apnik - viss kas ir labaaks , dargaaks tiek nozagts..cik noprotu tad lielie skoleeni tur netiek. bet nu kaa var mazie viens otram ko zagt?? vai tad vecaaki neredz, ka beerniem jaunas drebes, kurpes, cepres, cimdi, jakas majaas uzradusies???

mamma , 2011-09-13 16:08:28

Mana meita pagājušā nedēļā atnāca bez jakas(4.klase 1.vidusskola)

Evita , 2011-09-13 16:31:43

Tiešām nesaprotu vai vecaaki neredz ka majas berniem jaunas mantas ir???

mamma , 2011-09-13 16:36:56

Nu nezinu, 2.reizes jau atvadījāmies no mantām, bērns teica, ka pazudušas, taču beigās viss atradās. vajag paprasīt dežurantēm.

*** , 2011-09-13 17:01:05

Nav jau pirmā reize, kad dzirdu, ka kaut kas pazūd..., arī mums mantas pazudušas - cimdus nespēju pirkt, un cepures arī mistiski pazūd, labi, ka gadās ar mašinu aizbraukt pakaļ, a dežurantes neko neredz, un nezin, cik ir prasīts - bezjēgā...:(

Anna , 2011-09-13 17:07:39

Nav jau pirmā reize, kad dzirdu, ka kaut kas pazūd..., arī mums mantas pazudušas - cimdus nespēju pirkt, un cepures arī mistiski pazūd, labi, ka gadās ar mašinu aizbraukt pakaļ, a dežurantes neko neredz, un nezin, cik ir prasīts - bezjēgā...:(

Anna , 2011-09-13 17:07:41

tiek jau prasiits, bet nu nevarjau izsekot liidz tiem mazajiem, kas kuram muguraa.. soreiz runa iet par to, ka no drebju pakaramaa tik nozagts.. pati no riita bernu aizvedu - tadeel skaidri zinu, ka ir nozagts.. jau ir izmekleets viss, nu nav...

mamma , 2011-09-13 17:07:44

pareizi Anna saka - prasiit tas ir bezjedziigi...

mamma , 2011-09-13 17:09:06

Vai nav ienācis prātā, ka mazie bērni mantas vienkārši nozaudē, kaut vai pa ceļam uz mājām?

Oga , 2011-09-13 17:24:10

a varbūt dežurante aiznes uz lietoto preču veikalu, ko ?

a , 2011-09-13 17:26:21

vai arī saviem paziņam, kuriem der...

to a , 2011-09-13 17:32:18

nu par to nozaudēšanu nesot uz mājām, es stipri šaubos, jo nenes tas bērns to drēbi pakarinātu uz mazā pirkstiņa, tak ieliek mugursomā, vai maisiņā...

līva , 2011-09-13 17:34:33

Mani arī tracina tās garderobes padarīsana, nav nekādas kārtības,jasāk sūdzeties, bet par ko galu galā viņam tur maksā algu, par vienkāršu sēdēšanu un neko nezināšanu, forši! kaut kas jāsāk darīt...

Laila , 2011-09-13 17:37:13

Beerns veel esot skolaa zvana un saka man ir pazudusas mantas... pazaudeesana sajaa gadiijumaa atkriit... jo pati no riita izvedu bernu un zinu kuur tika atstatas mantas...
es nesaku, ka dezurantes zog. un arii nevainoju vinas - jo tak nezin ar ko berns atnacis uz skolu katrs ir un ar ko aiziet - bet nu nevartaa visu laiku kas zust.. es pat nezinu - varbuut irveerts os jautajumu pacelt 21. septebrii , kad paredzeeta ir vecaku sapulce gan lielaa, gan klases??? es pilniigi piekriitu Lailai...

mamma , 2011-09-13 17:42:38

Uzrakstiet iesniegumu policijā, redzēsiet cik veikli sāks kustēties pakaļas, gan garderobistu, gan direktores!

Ieva , 2011-09-13 17:56:13

Kautkāds mazohisma kalngals, tak ja kautkas tiek nozagts, mistiski pazūd no garderobes, jāsauc policija nevis klusi jāčiepst pa kaktiem!

Ieva , 2011-09-13 17:58:01

Un ko tad policija izdariis?? nozagtaa vertiiba 10 ls apmeraa bij...

mamma , 2011-09-13 18:07:05

Direktorei jādara zināma šī problēma, lai taču kautkas tiek darīts lietas labā. Cik zinu vismaz vienā klasē ir bērns, kurš ir apzadzis klasesbiedrus. Ja gribētu, atrastu vainīgo, bet to nevar izdarīt ja jūs mammas tikai savā starpā pasūrojaties.

Ieva , 2011-09-13 18:26:06

Laikam jau Tev Ieva ir taisnība....

mamma , 2011-09-13 18:27:22

cimdus,cepures pirmklasnieki paši zaudē,pie garderobes mūžīgi stāv kaudze ar atrastajām lietām. apavus un virsdrēbes garderobistes parasti saliek kastē vai apakšā plauktos,ja nezin saimnieku,vienmēr esam atraduši visu nozaudēto.
un iesniegums policijā jāraksta tik dēļ tā lai varētu sākt rīkoties,nevis dēļ cenas,būs iesniegums,ies visu noskaidrot arī dēļ 2ls,nebūs iesnieguma,neko nemeklēs pat ja tūkstošus maksās nozaudētā lieta.

domājiet , 2011-09-13 18:35:19

domājiet drēbi runā:)

Ieva , 2011-09-13 18:37:27

Vai tad videnē sīkajiem nav slēdzami skapīši ? Čuhņa kaut kāda. Īstenībā dadzi sīkie nemaz nerubī ko viņš velka , nēm to kas pie rokas.

Lunis , 2011-09-13 19:09:58

Cimdi un cepures,pat lielie lietussargu,pagajusho gadu bij 2 kastes garderobē - mantas,ko bērni pazaudējuši!!!!!Tā kā nevajkag vispārināt,ka visiem,visu zog,paši nozaudē...visa pasaule vainīga!!!Man bērns iet 4.klasee,un nav nekas,nekad pazudis ( meitai ir labi gan apavi,gan apģērbi) Tā kā ,varbūt no sakuma runāt ar savu bērnu????

Sanda , 2011-09-14 08:59:15

Pareizi Sanda, sākumā pirms taisīt traci kārtīgi jānoskaidro vai beigās nav vainīgs pats bērns.
Mammai-neklausies lūdzu šitādus kūdītājus kā Ieva,aizej pati pie direktores un bez skandāliem noskaidro situāciju.Policiju jāsauc tādā gadījumā,ja tik tiešām ir notikusi zādzība un direktore ar tevi atsakās runāt.
Žēl,ka daļa vecāku tik ļoti neiedziļinās savos bērnos un uzskata,ka tikai pārējiem jāaudzina viņu atvases.Tie arī visvairāk skandalē un gatavi bļaut pirmajās rindās,zvanīt policijai un valsts prezidentam.Ieva tavuprāt direktorei un garderobistei ir jāapģērbj katrs bērns un jāzin viņa mantas?Un pakaļas ir tikai govīm

vecākiem , 2011-09-14 09:47:30

Pati dzirdēju,(pagājušo gadu) kad dežurante vienai mammai ieteica paskatīties tai lielajā kastē,kas tur atrodās lejā. Es vienmēr nobrīnos cik tur daudz mantu stāv!!!! Bērnu izdomai un mantu zaudēšanas taktikai nav robežu:-))) Vēl jau var šo jautājumu pacelt skolas sapulcē, kādas problēmas!

Dace , 2011-09-14 10:29:14

Nu par to jau arī iet runa,ka visu vajag risināt un meklēt pazaudēto.Bērni skrien, netīšām nogrūž no pakaramā otram cepuri,šalli,lietussargu un garderobiste tos ieliek kastē.Un cik bērnu ir tādu,kas vispār neatpazīst savas mantas un neatceras ar kādu cepuri atnācis no rīta.Un tikpat daudz ir vecāku,kas neiet un neprasa,bet iedod jaunus vietā-neliek bērnam iet meklēt.Meklēsim utis savos kažokos

arī mamma , 2011-09-14 10:37:46

Manuprāt tik tiešām ir kārtīgi jānoskaidro lietas apstākļi pirms saukt policiju vai skaļi maurot,un ja nu pazudušās mantas turpat vien gaida savu saimnieku?Būs neērti un nepatīkami gan no policijas,gan skolas darbiniekiem.

mama , 2011-09-14 10:59:17

Vispār jau direktores informēšana un policijas saukšana domāta pēc tam kad mantas meklētas un nav atradušās garderobē, bet katrs jau saprot pēc sava kultūras un inteliģences līmeņa.

Ieva , 2011-09-14 11:18:17

Tā gan ir.Vārda pakaļa lietošana pieminot direktori un garderobisti arī daudz ko norāda-agresija,nicinājums pret minētās skolas darbiniekiem.Respektīvi ir pārliecība,ka tikai izsaucot augstākās instances skolas darbinieki kustinās pakaļas(darbosies situācijas labā)

Psiho Logs , 2011-09-14 11:29:07

ģimnāzijā gan ir līmenis šai ziņā:))) viendien meita atnāk no skolas-pazudis lietussargs;(((...jau lūkojām pēc jauna,bet trešā dienā(kā jēzus augšāmcēlies:))) lietussargs nolikts,kur paņemts...paņēma,kad lija lietus un nolika vietā, kad pēc tā vairs nebija vajadzības...super!

feini.. , 2011-09-14 11:37:36

Jā, ir bijusi saskarsme ar garderobisti meklējot mantas, no viņas to agresivitāti arī iemācījos:)

Ieva , 2011-09-14 14:38:11

Piedalies diskusijā

Atzīmējot opciju Atcerēties mani Jūsu vārds un e-pasta adrese tiks saglabāti, un turpmāk, komentējot rakstus vai veicot ierakstus forumā, nebūs jāievada pa jaunu.
x aizvērt šo paskaidrojumu
(?)

Ogrenet