Berna piedzimsanas pabalsts
Velos uzzinat, vai Ogres dome maksa kadu naudinu jaundzimusajiem?
Par Ogri nav ne jausmas, bet Lielvārde un Ķegums maksā, tā ka Ogrei jau nu ar vajadzētu:))
Te jau nesen par šo tēmu bija runa un kopīgi noskaidrojām, ka Ogre ir ļoti nabadzīga pašvaldība un bērna piedzimšanas gadījumā pabalstu nemaksā.
nu ja, ne ceļiem, ne bērniem Ogrē naudas nav. Ogrenet, vai nākamreiz, runājot ar domi, Jūs varētu pajautāt par bērnu pabalstiem? Vai tiešām Ogres māmiņas to nav pelnījušas?
Šausmas, kur skopa Ogre! Pat pie mums- Stopiņu pagastā maksā 100Ls, Salaspilī un l.t.maksā 50Ls, labāk tā, nekā vispār nekā!
Ogrē "Dāvina"dzišanas apliecībām vāciņus!!!!! Izdodod dzimšanas apliecību,to tā uzsvēra!!!!!!!!!!!
Nu vaaks, nupatkaa vienaa Ogres lapaa izlasiiju ka Ogre ir bagaata pasvaldiiba, bet taa vien izskataas ka nekaa :( Tik vien var kaa vaacinnus dzimssanas aplieciibai uzdaavinaat :( Taisni reizeem riebj ka esmu Ogres iedziivotaaja un ka mans mazais bebuks arii buus, bet no domes atbalsta nekaada :( Laikam jau tiessaam jaadomaa ka citas passvaldiibas ir bagaataakas, jo ne Ogree braucamie celli sakaartoti (aizlaapa tikai katru otro bedri) Ne normaali gaajeeju celinni (es nerunaaju par centru) ar beernu ratiem pabraukt nevar :( Pa tumsu ja sanaak iet maajaas kaklu var nolaust. Pilseetas autobuss arii zem katras kritikas.
cik Ķeguma dome maksa jaundzimušajiem??