Nekur nepieņem makulatūru!?!?
Es, kā videi draudzīgs cilvēks, nevēloties vnk izmest miskastē ļoti lielu daudzumu A4 formāta materiālu, gribēju tos nodot otrreizējai pārstrādei. Zvanīju uz tipogrāfiju, tie neņem, jo jābūt īpaši sakomplektētām, tādas viņi vedot uz papīrfabriku. Zvanīju uz papīrfabriku, šie tik smejas un teic, ka viņi mazāk par 10 tonnām neņemot. Es atvainojos, ka neesmu sakrājusi 10 tonnas savā dzīvoklī! Bet vai tiešām to centneru A4 formāta materiālu, no kuriem jau pusi dienas kabinu ārā skavas (zinu, ka ar tām neviens neņem), es nevaru nodot otrreizējai pārstrādei? Kas tā par attieksmi pret ilgtspējību un sakārtotu vidi? Man neceļas roka, to visu vnk izmest, lai tas satrūd poligonā...
Varbūt ir vērc iekš 1188.lv vai 117. lv meklētāja pameklēt? Man tur pāris uzņēmumiņus izmeta...
Ja gribās par naudu nodot, tad patiešām jāmeklē caur uzziņām, bet, ja ne - tad var iemest Akmens ielā šķirotajiem atkritumiem paredzētajā konteinerī!
Vajag paprasīt kādam bomzītim , viņi par otrreizējās pārstrādes materiālu pieņemšanas punktiem ir labi informēti.
Avīzes, jo īpaši lielformāta, kā "Diena", "NRA", ļoti noder dzīvnieku patversmē. Ar tām izklājam sprostos grīdas, lai vieglāk sakopt, ja suņi sašmucējas. Der arī mazo formātu avīzes, taču žurnālus u.c. papīrus varat aizvest uz Akmeņu ielas tālo galu, tur ir konteineri stiklam, plastmasai, papīram.
Dzīvnieku patversme - Ogrē, Indrānu ielā 9/11, tel. 5044224 vAi 2 9542540.
Varam savākt paši, ja problēmas ar transportu.
Pirms kāda laika varēja sakraut labu kaudzīti pie mājas un Ķilpupe izveda pēc pieprasījuma, turklāt par baltu velti.