Apkure? Apkure!!!
Nesaprotami... Kas regulē apkures intensitāti dzīvokļiem? Laukā gan -8*C , bet dzīvoklī nākas staigāt apakšveļā... Es saprotu, tas ir skaisti, utt, bet patiesi - nav ko elpot!!! Mums dzīvoklis siltināts, radiatori izmēra ziņā atbilst visām normām... Bet maksāt par to nāksies dikti sālīti... Jā, ziema, šogad silta, praktiski nav nekādas peļņas no apkures atbildīgajām organizācijām, bet ne jau tādā veidā!!! Es to saprotu tā, un esmu par to sašutusi!!!
Jā, man ar tā pati figņa, logs vaļā diennakts režīmā.
par loka ielu gan to neteiktu un mālkanes pr ar nav nekāds karstums....
tātad nepareiza regulācija no AUGŠAS!
mums mālkalnes pr.arī logi vaļā,karsti..laikam cenšas sakurināt peļņu..
Lapu ielā 4 gan viss ir labākajā kārtībā. Tieši tā kā vajag.Paldies.
Rīgas 6 arī kā vasarā. Piekrītu, jauki jau ir, bet vai par normu uzskatīt to, ka ziemas laikā logs jātur vaļā? decembrī jau pat mīnusi tādi nosacīti bija...
Manā dzīvoklī ir tik karsts, ka naktīs jāceļas un jātaisa logi veļā, jo gulēt nav iespējams no karstuma.
Tīnūžu ielā gan dzīvoklī tikai knapi 20 grādi :(
Mālkalnes 39 arī kā pirtī. labi,ka logi nav aizlīmēti un tāpat jātur vaļā....
Es patiešām nesaprotu, ko dara māju vecākie? Varbūt tomēr varētu painteresēties, ko domā pārējie iedzīvotāji? Diezvai nu pašiem dzīvokļos irtik knapa temperatūra, ka satraukuma nav par pārlieko Mālkalnes centību sildīt jau tā siltās ziemas gaisu.
Mums, Mālkalnes 39, gan nav pirts. Varbūt tapēc ka ir vecie radiatori?
Tīnūžu 13 un Mālklanes pr. 6 arī nekāda pirts nav.. Kur atšķirības? Radiatori, māju siltinājums?
Ausekļa 7a arī pamatīgs karstums. Logi gan nomainīti pret paketniekiem, taču radiatori vēl vecie padomjlaiku- bez termoregulācijas. Vasarā būs jāmaina pret modernākiem, lai tādos gadījienos var regulēt temperaūru. Žēl gan , ka ar tiem regulatoriem nevarēs regulēt maksu par apkuri...:)))
Kamēr nebūs katram dzīvoklim savs individuālais skaitītājs, tikmēr būs neapmierinātie, jo citiem ir siltumizolācija un viņiem ir par karstu, citiem nav un tiem ir vai nu par aukstu vai normāli...
Šorīt jūs noteikti priecājaties ka Malkalne kurina kā pirtnieki :)
Pasaldeja ne pa jokam :) - A man silti :)
Es gribētu parunāt par to, cik mēs maksājam par ūdeni? Es tikko nupat ievēroju, ka katru mēnesi iznāk pārmaksāt par karsto un auksto ūdeni, par 1 vai pat par 1,5 kubu mēnesī. Tas sanāk apmēram ap 1ls. vai drusku mazāk mēnesī. Kad mana kaimiņiene griezās dz.daļā ar jautājumu, kāpēc tā notiek, atbilde bija:ir priekšnieka rīkojums un viss. Noskaidroju, ka tas ir saistīts ar ūdens zudumiem katrā mājā, maksā, cik es sapratu tikai tie, kam ir ūdens skaitītāji, mūsu mājā tikai 6 dzīvokļos nava ūdens skaitītāju un tā iznāk , ka 50 kubus apmēram sadala uz 50 dzīvokļiem. Nav skaidrs tas, kāpēc tik liels ūdens zudums un ar ko tas saistīts? Jūs katrs pats varat pakontrolēt, vai jūsu mājā arī tiek ņemta nauda par zudušiem kubiem ?Tajā rindā, kur ir rakstīts-ūdens koeficients, paskataties, ko viņi raksta un paši redzēsiet un sapratīsiet. Ja nav 1,19ar zvaigznīti vai cita cipara, tad neko tajā mēnesī nenoņem.
Kā ir jūsu mājās?
Jā, man arī ir rēķinā 1.01* gan pie ūdens, gan kanalizācijas. :( Es arī pārmaksāju vairāk, kā norādīts skaitītājā? Kāpēc, tad man vajag tos skaitītājus, ja līdz manam dzīvoklim, man jāmaksā par ūdens zudumu? Neko nesaprotu... :(
Jā, skaitītāji taču likti tāpēc, la maksātu par patērēto, bet te iznāk kaut kāds absurds. bez tam par skaitītāja maiņu atkal maksājam. Logus siltinājām paši, lodžijas arī, tiesa radiatori nav mainīti. Vienam par karstu, citam par aukstu, tā būs vienmēr, bet jautājums ir par to, ka jāmaksā neadekvāti daudz, tieši tāpēc tie, kuri savus dzīvokļus siltinājuši drīkst būt neapmierināti. Iznāk, ka iegūst tas, kurš neko nedara.
jā,kad man nebij skaitītājs-par ūdeni maksāju krietni mazāk, tā,ka nav labi ar skaitītāju,turklāt vēl kamēr sagaida karstu ūdeni, hmmm.....
Rīgā jau putina! Rīt no rīta atkal propkas!