Jautājums Lunim

Klau luni vai tadu aparatu var pirkt majas vajadzībam?Nikon Coolpix L120 Black. Aparāts ir jauns, pilna Latvijas garantija 2. gadi ar pavadzīmi. Cena 155 ls

cc , 2011-07-08 09:01:19

Nepirktu , Majas vajadzibam pirktu aparatu pa 30-50Ls tadu ko var iebazt kabata un iedot sikajiem un kuram but pietiekami kvalitataivas bildes un NAV JACAKAREJAS rupji sakot ziepjutrauku. Konkretais minetais agregats ir "Ne sjis ne tass" prieks ziepjutrauka par milzigu un neertu lai iebaztu celojuma soma vai kabata. Sogad esmu kas 5-6 gabalus "Majam celojumam" iepirciss neviens nebij dargaks par 50Ls , Letakais TAS PATS trapijas uz atlaidem maksaja 32Ls . Sjo konkreto kroplisju klasi izgudroja ka Spogulenem letais gals vel bija gana dargs bet ziepji nepietiekami kvalitataivi. Butiba ir ta ka ar SJO NIKON pa 150Ls bildes buss 1:1 tadas pasjas ka ra LABU pa 30Ls tik iespejas pacakareties un pamocities buss lidzigas ka Spogulkamerai , atskiriba ka sim nevar mainit objektivuss un tas kas ir ir visai viduvejas kvalitates , SECINAJUMS , nu la grib LIELU NEERTU ZIEPTRAUKU tad sjitais ir istais risinajums. Ja tomer grib zieptrauku kuru vienkarsji vazat vienmer lidz vai majas noknipset "Sunji kakji pukji bebji" tad labak nemt ko mazaku ertaku un kvalitativaku.

Lunis , 2011-07-08 09:54:05

Man ar interesē šī tēma,ar gribu mājas vajadzībām un cena varētu būt tie 150 ls jo izmantos jau arī bērns un neko dārgaku negribas pirkt.

es , 2011-07-08 10:02:37

un kāds tas būtu???

cc , 2011-07-08 10:04:45

Lunim taisnība, mājas vajadzībām labs ziepjutrauks ir daudz labāks risinājums par kaut kādām spogulenēm, tās tikai pižonismam, lai var teikt, ka ir un māk fočēt:) man agrāk bija labs canon ziepjutrauks, bet nobeidzās, tagad nopirku kaut kādu kruto ziepjutrauku ar lielu zuuuuuumu, visādām fīčām un HD kameru un esmu nelaimīgs, jo smags un neērts priekš ceļojumiem.

Emils Hegle , 2011-07-08 10:40:49

Divas kategorijas "Mājas vajadzībām" vienas vajadzības "Smukas bildītes" pavisam citas "Noķert momentus" , smukas bildītes no Mazbērniem līdz Mazdārziņam iegūstamas ar NORMALU zieptrauku pa 30-50Ls . Skatieties divas lietas PARASTAS BATERIJAS un izplatītas atmiņu kartes , piemēram tādas ka vairuma mobilo telefonu utt. Tās vienkārši būs visur nopērkamas un 2-3x lētākas ka citas. Cilvēki kuri nebildē regulāri aizmirst ka kameru akumulatori sēžas tāpat ka mašīnas , lādēt tas ar reti kad ienāk prata un ir laiks , lādētājs ar līdzi jāvazā. Braucot ceļojumos daudzas viesnīcas izņemot durvju atslēgu izrubas ari elektrība numura , atstāt uzlādēt nesanāks. Ērtāk vienkārši iebāzt jaunas svaigas baterijas tas nopērkot kioska , visizplatītākais Zieptrauku atmiņu formāts mūsdienās SD kartes tādas iet ari daudzos mobilajos telefonos. Līdz ar to automātiski jums atkrīt visādi eksotiski SONY , PENTAX utt ražojumi , kam ari karšu vadi un viss kas citss ir „Individuālu dargs” un nedar nekam citam. Vel neskatieties uz nekādiem "Superzoom" tas ir marketinga triks muļķu ķeršanai , 99% gadi jumu viņš neko nepievelk , vienkārši „Elektroniski izkadrē” bildes kvalitāte loģiski sanāk briesmīga. Šogad visracionālākais pirkums Mājai / Ceļojumam bija FUJIFILM CAMERA ~14MP piemēram AV150 vai AX 300 un līdzīgi , Cena no 30-50Ls . Normāli lieli ekrāni spilgtas krasas filmē HD video , bilde pustumsā. Ko vairāk vaig „Mājai” ceļojumam. Protams lecošu suņus skrienošu bērnus un šausmīgus kontrastus viņš neizvilks , tam tāda ari būs vienīgā 4x dārgākā 3x lielākā NIKON priekšrocība , BILDE tam 4x dārgākajam LABAKA nebūs , būs iespēja „Pačakarēties” un reizēm kaut ko kustīgu „Noķert”. Vel kas ar „Ziepīti” jums neviens nekur neko papildus noplest nevelēsies bet „Kaut ko” kas kaut aptuveni atgādina „Fotoaparātu” var nākties maksa papildus par fočēšanu , vai vispār to aizliegs , zagļi ar īpaši nespers no skata prastu ziepi.

Lunis , 2011-07-08 11:02:27

Par baterijām gan Lunim nepiekrītu, ja viņš domā parastās AA vai AAA.

sūknis , 2011-07-08 13:40:34

sūknis : Divas lietas ko mušdien aizmirst visadi "Turisti" uzladet kameras akmulatorus vai paņemt lādētāju , nākamais mūždien pa maz karrte . ņemot vērā ka jau pāris gadus publikai topā FILMĒT + knipsēt atmiņas beidzas ļoti ātri. Vadi ar ko to visu dabūt kompī ar regulāri zūd piemaram Sony @ Pentax tādu nopirkt nereti maksa 1/3 no kameras cenas NEZ KAPEC kautgan cena viān 1USD labaka gadijum:):) Par cik man ar šim lietam jasaskaras regulari tad zinu ka tas ir. Baterijas parastas pirkstiņi AA nekas mazaks

Lunis , 2011-07-08 16:56:18

AA vai AAA. Nopērc labus lādējamos baterija tipa un rulle!
Šitie vienmēr arī k-kur citur noder :D ja foto aparāts nojūdzās!
Saku no pieredzes, pēc tam nevajag vismaz gadu pirkt k-kādus Duracell!

Elina , 2011-07-11 23:46:05

Jā iesaku SANYO eneloop , tie praktiski nesēžas

Lunis , 2011-07-12 14:41:17

Piedalies diskusijā

Atzīmējot opciju Atcerēties mani Jūsu vārds un e-pasta adrese tiks saglabāti, un turpmāk, komentējot rakstus vai veicot ierakstus forumā, nebūs jāievada pa jaunu.
x aizvērt šo paskaidrojumu
(?)

Ogrenet