Velnapedisti un mopedisti ...?
Vai Ogree ir policija?
Taa vareetu padezuureet pie Gajeeju tilta, jo trakie mopedi un jauniesi-velosipedisti pa to braukaa kaa aptrakusi. Bet tur tacu mazi beerni, veci ljauzi. Paldies Dievam veel nekas nav noticis - tacu no taa mees neesam pasargaati. Un lieliska iespeeja papildinaat Valsts kasi ar soda naudaam, jo tiltu abos galos tacu ir novietotas celju ziimes "Tikai gaajeejiem''.
Interesanti buutu arii uzzinaat varas paastaavju viedokli ...!
Ar cienju - Pensionaare
Pensionare 75 : Tilts ir Gajejiem + Velobraucejiem , mopedisti nuuu ne etie nevar ja vienigi stumjot pie rokas :)
Man likas taa zime nozime staigat aizleigts - cilvecinsh sarkana apli! :D
:) : Tas cits storijs par "Trubas tiltu" tur viltīgā Ogres dome ta vieta lai "Sakartotu" uzmava zimi kas "Aizlidz" ja gadijuma kads nomauksies vai kas cits notiks tad teiks "Mes neko mes jau aizleidzam VINJI PASJI vainigi !!" Pensopits saceptas par tiltu uz Estradi , nu brauka tur riesjam ar rolleriem nejega zigzaga , bet toss tik kapss un palauzti kauli izmaciss :)
Luni, bet babulim ir taisniiba: apskati CSN zimi NR.414 un NR.415.
to pensionārei : Un kā tu domā kur tiem velosipēdistiem jābraukā? vai patiešām domā ka viņiem nav tādas pašas tiesības ka gājējiem? Tilts nepieder tikai bērniem un pensionāriem, pa to brīvi var pārvietoties gan velosipēdisti, gan gājēji ;)
Ja tev bail pa savu drošību lūdzu paliec mājās, bet tūr ar var notikt daudz nelaimes, tākā samierinies ka tilts nebūs tikai tev :)
tantuk - man uzvemt tavam zimem ..., braucu un kajam neiesu ...
Ta sensenos laikos kādreiz tur ar auto pāri brauca ...
Iedomājieties situāciju - jaunietis ar rolleru dzīvo turpat pie estrādes vai pat uz Lašupes pusi, viņam jābrauc uz šoseju lai tiktu pie drauga blakus baznīcai ??? Ta nav normāli ka Ogrē tik viens tilts pāri upei. Netaisiet kašķi !!!
hmm.. mani ar besī, ja lielā ātrumā brauc ar veļļuku vai rolleri pa gājējiem domātām takām.. taču no otras puses.. mani arī besī, ka gājēji (sevišķi vecas kundzītes un paveci onkas) pastaigājas pa veļļukbraucējiem paredzētiem celiņiem - piemēram, pie Kultūras nama.. un vēl nekautrējas palamāties, ja kāds ar riteņiem nejauši apbrauc tuvā attālumā.. tāda nu mums, latvjiem, kultūra! :(
Vakar speciaali aizgaaju lidz tam tiltam palukot. Un ko Jus domajat - tilta abos galos, toc, celja zime Gajeju celjs ...!tad jau tiem velo un moto cienitajiem ir tik viena iespeja - stumt savu dampi pie rokas ...!