kas ar Ogrenet notiek?
Kas notiek ar Ogrenet,vai naudas nau,vai slinkums uzmeties? Agrāk lasīju ar patiku,bet tagad gandrīz nav vērts vērt vaļā... tā pat nekā jauna no vietējās dzīves :(
atvaļinājums,cik ver,tk vecie raksti :(tā ir :(
nothing ever happens, that sux.
Nav ko skribelēt , jālēkā pa pļavām mežmalām jābauda vasara un paparžu smarža:):)
man jau skiet ka te ta vienmer ir ka neko jaunu neraksta...vienmer muzibu stav viens un tas pats raksts.
Kā nav nekā jauna? Regulāri no www.ogresnovads.lv visu pārkopē...
? , 2011-06-21 10:07:54 : www.ogresnovads.lv tik vien kā publicē Ogres novada domes aktualo informāciju kā šie "Uzražo" tā izkar uz sava ziņojumu dēļa kas ir www.ogresnovads.lv , visi citi VIETĒJIE arī publicē šis NOVADA DOMES ziņas un ar www.ogresnovads.lv tam nav nekāda sakara tas tik vien ir kā "Ziņojumu dēlis" kur šis ziņas parādās JA KĀDS tādas vispār izdod NAV ZIŅU nav to arī www.ogresnovads.lv ne arī citur. Kā piemērs par Kultūras pasākumiem tur tiek ievērota PASTIPRINĀTA slepenīga kas ir ļoti raksturīga un tradicionāla tieši bijušajam OGRES RAJONAM , citur pēc attdalīšanās slepenība sāk iet mazumā seviķi pēc "Personāžu nomaiņas" Ogres novadā kā ši STILA glabātājiem un pilnveidotājiem "Slepenība" kultūras un izklaides pasākumos joprojām lielā cieņa:) VISUR CITUR prasti visas ziņas tik izsūtitas PILŅIGI VISIEM vietējiem mēdijiem un intrešu grupām uz tam pat var parakstīties jebkura privātpersona lai saņemtu uz E-pastu svaigākās vietējās Kultūras un izklaides ziņas TAIKAI ne Ogrē , slepenība čomu būšana un pa kaktiem čabēšana FIRMAS STILS
Oh labi jasaliek man savā spamučkā www.ogresbalss.lv kāds noderīgs ceļojums :)
Nu jebkurā gadījumā, Luni, tavs ogrenets nosacītajā "barības ķēdē" atrodas vēl zemāk...
? , 2011-06-21 13:14:48 : Redz Ogrenet.lv jau kuro gadu ir 2 vērtīgākais tātad arī ietekmīgākiais reģionālais WEB projekts pēc Liepājniekiem.lv , par visiem pārējiem Ogres labāk paklusēt , man personīgi smiekli nāk ka mana privātā spamotava privāts blogs www.ogresbalss.lv reitinģos un tātad arī komerciāli tiek novērtēts 2x lielāku ciparu nekā PĀREJIE Ogres "Projekti" kopā , tas ir vienkārši ņirdzīgi , ka man jāskaidro REKLĀMDEVĒJIEM ka man nav nekāds komerciāls mēdiju projekts vienkārši privāta spamotava , viņi redz vadoties no KEMERCIĀLIEM reitingiem man piedāvā izvietot reklāmas no kurām es atsakos jo rakstu ko gribu un kā gribu privāti. Viņiem nav saprotams KĀ nez cik tur 3-4 Ogres "Portāli" gadiem nespēj celt nedz savus retings nedz piesastīt auditorijas , nu smieklīgi vienkarši un nožēlojami vienlaicīgi. Savukārt Ogrenet spēj un ir gana dārgs un komerciļai labi novērtēts pasākums :):) Lia kā arī tas pārējiem nepatiktu , nu ja NEJĒDZ / NEPROT / NEGRIB darboties mēdiju lauciņā tad nav ko algu saņemt .
Tāpat arī reklāma pašā augšā SIA DEA SUPERR PIEDĀVĀJUMS, KURŠ BEIDZĀS JAU 01.05.,
bet reklāma jau 2 mēnešus kā ir,tā ir.
hA.... , Tā nereti gadās kad reklāmdevēji maksā par termiņu nevis par faktisko rekāmas saturu. Man ir bijis vienā reģionālā pasākumā ka nopērk 3 menesu laiku visai vasarai praktisji ar "Vienas dienas" akciju :):)
Man diezgan nesaprotama ir Ogreneta "albumu politika". Vecie albumi ir, jaunos arī itkā ļau pievienot, bet tie parādās kā tukši rāmīši. Vai tad mūsdienās cieto disku vieta tik dārga, ka Ogrenets "žņaudzas"?...:)
Tā ir Ogres vērtīgākā portāla stratēģija... Luni, izberzē acis - te jau sen smird pēc maitas.
Qwerty : Smirdēt var vienalga kā bet ka "Būda rūc" joprojām tas tik liecina par teicami nostrādātu mārketinga un redakcijas politiku. Es godīg sakot brīnos nenobrīnos kā "Cikti" ar nesalīdzināmi lielākiem "Cilvēku" resursiem pilnīgi nekā un nekur nespēj saprātīgu izveidot , mani kā šai jomā ilgi padsmit gadus strādājošam tas IZBRĪNA pat ļoti. Kādam jābūt muļkim lai piekoptu tik GRAUJOŠU pasākumam reklāmu un redakcijas politiku , vai cilvēki pilnīgi muļki elektroniskajos mēdijos vai apzin āto grauj kādam citam piederošu projektu , man tas nav skaidrs. Nu nevar pie pilna prāta esošs cilvēks tik konsekventi veikt tik un vienīgi "Pasākumu" gremdējošas darbības:):)