Klaiņojošie kaķi

Pretī trikotāžas kombinātam atrodas mazdārziņi, kuri daudzi jau ir pamesti.Taču toties ir palikuši neskaitāmi kaķi- slimi, nonīkuši , izbadējušies... Sirds sāp uz tiem raugoties. Bet šo kaķu kļūst arvien vairāk. Agrāk bija dienests, kas nodarbojās ar viņu izķeršanu, bet tagad... Kā lai rod risinājumu?
Nabaga dzīvnieki jau nav vainīgi, ka ir pamesti. Šeit diskusija nelīdzēs, vajag neapšaubāmi risināt
šos jautājumus. Arī daudzdzīvokļu nami ir klaiņojošo kaķu pārapdzīvoti.
Jūsu ieteikumi???

Monika , 2011-06-20 22:18:36

Ja katrā mājā būtu kaut viens normāls cilvēks , to lietu var atrisināt.Vajag piebarot , pieradināt pie rokām un tad kāds izpalīdzētu ar naudiņu, jo no pieredzes, dods devējam atdodas,izsaukt no patversmes , lai palīdz to lietu nokārtot. Vajag tikai atrast mājā civilizētu , labu cilvēku.Mūsu mājā tādi ir un mēs esam tikuši galā arto lietu.

cilvēks , 2011-06-20 22:44:22

Tas cilvēks kas baros un pieradinās kaķus,nekad nedos viņus iemidzināt,kaut tas arī būtu humānāk ,kā slimiem badā staigāt.Atliek tikai atgriezties pie tā ko esam pieradinājuši,nesam arī atbildību .Kaut reizi sodītu kādu kaķu ,suņu pametēju ,tad varbūt vispirms domātu par sekām.

brrr , 2011-06-21 15:12:46

Piedalies diskusijā

Atzīmējot opciju Atcerēties mani Jūsu vārds un e-pasta adrese tiks saglabāti, un turpmāk, komentējot rakstus vai veicot ierakstus forumā, nebūs jāievada pa jaunu.
x aizvērt šo paskaidrojumu
(?)
 

Ogrenet