krūšturis
Kur Ogrē var nopirkt normālu krūšturi? Agrāk bija neslikts veikals Daugā- tagad tas likvidējies.....vai tiešām jābrauc uz Rīgu?
Mālkalnes Jumī, vienā no tiem getto veikaliem.
Ja kartigs izmers ne pumpas Latvija vispār buss problemas , lai cik ar recigi nebutu sji prece ir viena no tam ko diezgan regulari pasuta atvest no Eiropas :):) Pat varu pateikt kur perku , Briseles vai Parizes melno rajonu lielveikalos pa pardesmit Eur. Tur kartigiem izmeriem normali razojumi un kvalitate :):) Smiekligi vaine :):)
Marijas veikals Mālkalnes 30
Lēti ir un dārgāki ir :)
Piekrītu Lunim. Nopirkt tādu,kas der normālām krūtim,ir problēma. Luni,gribu veikt pasūtījumu,man vajad D izm. Atvedīsi? :D
vai nevariet vasarā bez tiem staigāt ? ;), labi izskatas ka iet un šūpojas ;P
Luni kam tev krūšturis ?????????????
man vajag D izmēru un tādu labu tiešam nav vienkārši sameklēt.....
Jautājums ? : Man daudz čomenu kolēģu radinieču kuri zin ka tapat ikdiena vedam gredam saimniecibas higienas un sadzives preces no Eiropas. PIRMKART tapec ka Latvija viss ir nekvalitativs un pakaļdarinājumi un neadekvati dargs. Par cik tepat darba vajadzibam perkam gana daudz sieviešu veļas , šampunus , visko lidzigu tad kada problema paķert vel kautko. Kas smiekligi tiesji lielu izmeru krusturi sai saraksta ir VISLAIK jau gadiem , tapec zinu ka Latvija ir 2 kolosali deficiti , Erti kvalitativi krūšturi / Kvalitatīvi ikdienas šampūni , lai cik tas nebutu smiekligi :):) Pats protams neperku , parasti sexretare vai asitentes saperk es vienkarsji atvedu ja sanak vai parasti atsuta , tacju pasjam ar ir gadijies pirkt normala arabu rajona , reiz gadijas komiska situacija aizgajam ar asistenti sapirkam veselus lielos ratus ar visadam lupatam un sjampuniem stavam pie kases a tur tads sirmas arabs pagriezjas skatas skatas beigas neiztureja saka "Jums gan daudz sievu" uz ko atbildeju "Vesels harems visas BALTĀS !" vecis pilnig apjuka , asistente puss stundu reca:):) Taka cienitas griba LABU / LETU / LIELU IZMERU velju velkiet uz Melno rajoniem TUR IR !
Kika : Piedod naksies pasjai , es kautka tik pazinjam :):) Bet pasjami atrast vienkarsji , vienkarsji melno rajonos Supermarketos ir tiesji lielie izmeri un galvenais ka kvalitativi un leti ka jau ikdienas .
Lunim : Nu bet varbūt tomer izlīdzēsi? Es uz turieni neaizbraukšu... :)
Un man arī!!!