Dzelzceļa pārbrauktuves!
Ja jau esam sākuši runāt par dzelzceļu, tad man viens jautājums:
Situācijas apraksts (tiek attēlota Jaunogres pārbrauktuve):
Vilciens kaut kur Ikšķilē - aizveras bomītis, visi gaida vilcienu 5 minūtes (ja tas vēl apstājas Jaunogres stacijā, tad +2minūtes).
Tālāk vilciens šķērso auto pārbrauktuvi, attālinās no pārbrauktuves. Jau ticis gandrīz līdz Ogres stadionam ar savu pakaļgalu un tad babka izdomā, ka jāatver bomītis.
JAUTĀJUMS: Vai babka domā, ka vilciens pēkšņi apgriezīsies vai nodos pa mēmajiem un pados atpakaļgaitā, ka tik ilgi ir jāgaida?
Vai nav domāts par sensoru, kuri dod signālu aizvērt bomīti, uzstādīšanu tuvāk pārbrauktuvēm, lai nav lieki jāgaida vilciens?
Ha ha! Labais! :)))
Vot es arii sho nesaprotu, esmu bijis visaadaas eiropas valstiis un shitaadu stulbumu es redzu tikai Latvijaa, Vācija dzelzcelja baarbrauktuve aizveras tikai tad, kad nu tieshaam tas vilciens naak, un saak veerties valjaa bomiits tad, kad vagona peedeeejais ritens ir paari paarbrauktuvei!
Mums jau laikam veel neviens nereeķina zaudeejumus staavot pie dzelzceļa, kur nu veel taa rinada ap 17-18, kas stiepjas no Daugavpils shosejas liidz Muuzikas skolai!!!
Jā, un ap plkst.8. esmu gaidijusi pat 20-25.min.
Nu diez vai babka pati izdomā, kad bomītis jāatver.
Tantuks jau diez vai ka kautko tur buutiski regulee, manupraat tikai tik cik pamaat ar sarkano mietinju vilcienam garaambraucot...
Arii 7 ja neesi ticis paari, tad jaagaida 15-20 min...
Uzrakstiits gan skaisti, sasmeejos... :)))...
Bet tieši tā arī ir, kā uzrakstīts :D
Šito vaidzēja dienas aņuka vietā :D
Bet taisnība vien i. Ja jau bomīc nav atkarīgs no babkas, tad kapēc uz pārbrauktuvēm ar automātisko bomīti nav jāstāv tik ilgi?
LDz ir biezais monopolists un tādi Ogres cilvēciņi ar saviem kreņķīšiem viņiem pie vienas vietas! ...:(((
piekrītu Friidim, arī man kā LDz pasažierei būtu ko teikt šajā jautājumā, cenas tik paaugstina, bet vagoni paliek arvien briesmīgāki, vējš pūš pa visiem pakšiem, kā arī pašā braucamajā laikā palaiž tikai 4 vagonus cilvēkiem kā siļķēm mucā jāstāv!!!
kāds naivums! tā babka nipričom! viņa varēs pastumt,ja gaidīdams aizmigsi!
Bet ja no Ogres brauc pretīm vilciens +3min, un ja vēl ar apstāšanos Jaunogrē +2min = 10min. Līdz Salaspilij var nokļūt pa to laiku. Ogrē vajag TUNELI ZEM SLIEDĒM no Mālkalnes pr. līdz šosejai un būs viss oki doki. Dimant, taisi tuneli, liec mierā citus projektus.