Ogrenet profesionalitāte?

Kāpēc izveidota sadaļa "pasākumi", ja tā ir tukša???? Vai tiešām Ogrē nekas nenotiek, izņemot estrādes atklāšanu?

ogrēnietis , 2011-05-20 13:58:20

Kad vajadzīgi cilvēki kaut ko rīkos, tad arī sadaļa tiks papildināta

tēs , 2011-05-20 14:47:50

Pie reizes varēji pajautāt, kam vajadzīga šāda sadaļa:

Jautājiet - atbildēsim!
Jautājiet un OGRENET centīsies rast atbildes!

? , 2011-05-20 15:18:20

Arī mani intresē pasākumi Ogrē,nu izņemot to kas notiek Bermundā,nav tas vecums .

brrr , 2011-05-20 19:31:35

Atrisinājums pavisam vienkāršs , piesūtiet savu "Pasākumu" Ogrenetam un viņš jūs ieliks. Ogre rajona visadu "Klerku" tradicionāla izpausme ir "Tikai nevienam neko nesaki" esmu gana daudz apņirdzis dažādas Exs sovjetu tantukus un tadi kur jau dzimu;si "Veci" par vinju tieksmēm NEKO plasji neinformat PAR PASAKUMIEM , tas saknojas pilnigi iracionala lieta "Nevienam neko neteiksim lai neuzzin tie kurus negribam" , esmu to SIMTIEM reizju parbaudijis , galvena aizture tema "Savejiem pateiksim parejos nevaig" pilnigi reali ! :):)

Lunis , 2011-05-21 15:11:44

Kāpēc tu domā, ka nesūta? Teiksi vēl, ka jautājumus arī neviens un nekādus neuzdod?

? , 2011-05-22 17:51:46

Pēdējā laikā Ogrenet nodarbojas ar ļoooti "dzeltenu" ziņu plašu izklāstu. Kam tas interesē???
Piem., Kultūras centrā bija superīgs pasākums Triumfa deju kolektīviem un grupām. Jau pirms paša koncerta neverēja atrast nekādu info. Arī tagad - kur kāda atsauksme, kur bildes?? Sāciet strādāt, cilvēki!
P.S. Neesmu Triumfa reklamētājs - tiem, kas tūlīt te tādu komentu ieliks.

lasītājs , 2011-05-24 13:03:05

Piedalies diskusijā

Atzīmējot opciju Atcerēties mani Jūsu vārds un e-pasta adrese tiks saglabāti, un turpmāk, komentējot rakstus vai veicot ierakstus forumā, nebūs jāievada pa jaunu.
x aizvērt šo paskaidrojumu
(?)

Ogrenet