GRIBU DZIEDAT!!
Sveiki!! Saksim ar to,ka loti sen jau sapnoju iemacities dziedat,bet mekleju kadu kurs gribetu iemacit dziedat,domaju,ka ar laiku vingrinoties var sasniegt labus rezultatus...:)
Ceru,ka bus atbildes :) Paldies:)
uz ko tu gaidi atbildes ? kaut kā nav tavā teikumā neviens jautājums :) tikai vēlmju izklāsts.
''mekleju kadu kurs gribetu iemacit dziedat''
Meklē zirgu kurš naktī dzied ?
Varbūt vajag sākt ar kādu kori?
Bobis : Tādu kurš piedalās operas "Uz jauno krastu" jauniestudējumā , forši vingrināties ar par pazīstamu tēmu "TĒV stājies Kolhozā pam pam pam pam !!, Neeeee dēls Neeeeee! tram taram "
Bobis : Nē mums iestudējumos tomēr vairāk kotējās Krievu modernie uzvedumi , piemēram var mģināt uzvest pa ātro taga uz 9.Maiju lai var noraut īsto kassi tādu kara gabalu kā "Stāsts par īstu cilvēku" tas par notreiktu Krievu lidotaju kurš cik tur mēnesi rāpoja pie savējiem ar sašautām kājām. Tur varētu pavingrināt balsis gan Sieviešu gan vīriešu partija gan solisti gan bekvokāls , piemēram dakteru koris bargi dzied "Отрежем отрежем Мересеву ноги" māsu koris piebalso "Отрежем отрежем" un ar šito pie uzvaras pieminekļa 9 Maijā! Kasse un salātu kalni un vietas topā garantētas!
TRalalā.
Отрежем, отрежем
Мересеву ноги!
- Не надо, не надо!
Я буду летать!"
Luni, Tev ogrenets honorāru maksā?;) a vajadzētu... domāju, ka liela daļa lasa šo lapu tikai dēļ Taviem komentiem. Sākumā kriti uz nerviem, bet nu priecājos par Tavu vieglo skatījumu uz dzīvi!
Nu, pirms operas varētu pamēģināties kaut vai iekš Kamēr - Sirmais jau nu noteikti iemcītu dziedāt.
Bobis : Sirmais iemācītu ka dziedāšana ir nenormāli smags un nogurdinošs darbs , ja grib ietik pasaules koru elitē :) Kapēs izklaides jāpārvērš par smagu nogurdinošu darbu ? Protams ja mērķis kļūt slavenam un izcelties tad tik uz priekšu. Man piemēram vienmēr gārdziens nak kad man jaunie koļeģi visiem iespējamām un neiespējamam metodēm cenšas izdibināt 'Kā kļūt slavens" viņš neinteresējās kā klūt labākam savā arodā vai kā uztaisīt to kas viņam patīk , viņus interesē tikai viens KĀ KĻUT SLAVENAM par katru cenu :):) Šurt tur pat var palasīt diskusijas ar mani šai sakarā , parasti esmu bez iekšām no smiekliem , beigās kad cilvēki sāk histēriski pierādīt ka galvenajam dzīves MĒRĶIM ir kļut "Slavenam" , manā pamata jomā tie kā likums parasti ir pretējā dzimuma uzmanības apdalīti kompleksaini narcisi , nu tad cilvji kā tik neizdarās lai kļutu "Slavens" :):) Taka katram izvēle vai viņs KAU TKO dara tāpēc ka šim gribās sagādā sev gandarījumu un baudu vai viņš to grib darīt dēļ kaut kādās atzinības saņemšanas 'Panākumiem slavas" kāres vadīts:):) Būtībā neviens variants nav slikts ja tik tas negūst klīniskas formas:) Piemēram manā jomā pēdējos gadus sevišķi aktivizējās visādi "Mazgadīgo cienītāji" jo labi zin ka "Tintēm patīk slavenie" , tad nu cilvēki pilnīgi bez spējam un varēšanas par katru cenu cenšas klūt "Slaveni" da jebkādā jomā kā galveno mērķi protams paturot "Saldo augli" kura gūšanai slava ir tik līdzeklis ne mērķis :):) Šad tad gadās ar tādiem saķerties diezgan nopietni. Taka viena lieta ir dziedāt tapēc ka patīk dziēdāt vienkarši tāpat , pavisam cita "Smagi strādāt" pie jau pieminētā Sirmā. KATRAM savs :):)
inga : Es pats , pareizāk sakot mani grāmatveži maksā honorārus gana lielam cilvēku baram , par brīvu izklaidējos tikai sava prieka pēc un tikai tā un tad kad man tas izklaidē , dzīvojam vienreiz , jānodzīvo jautri :):) Jautrība ir mana ikdiena ne dienu bez izklaidēm http://www.ogresbalss.lv
varu pastāstīt par 2 pedagogiem, ja gribi mācīties solo:
1. Slavens, skaitās labs, bet vīlos - Artūrs Mangulis ģimnāzijā. Gāju pie viņa apmēram pusotru gadu, taču nodarbību laikā tika risinātas citas lietas, runāts pa telefonu, durvis visu laiku virinājās, kādam vienmēr kaut kas no viņa vajadzīgs.. aiz manis rindā nākamie, bieži vien jau daudz pieredzējušākie dziedātāji, sēž blakus un klausās, man kā iesācējai nebija īpaši patīkami.. nu nezinu, vismaz manos laikos atmosfēra nebija īpaši piemērota nopietnam darbam, sapratu, ka neko dižu neesmu ieguvusi un sāku jauna skolotāja meklējumus. Kad gāju pie viņa, cena bija 10 Ls par stundu.
2. Agneta Krilova. Nav plaši atpazīstama mūziķe, taču ļoti patīk pie viņas mācīties. Maģistrs mūžikas terapijā, ja neko nejaucu. Sameklēju viņu tepat forumā, arī sanāk, ka sadarbojamies apmēram pusotru gadu. Strādājam pie viņas mājās, mierīgā atmosfērā, ja salīdzina ar Manguli, tad šis variants man daaaudz labāk patīk, tiešām labs pedagogs, daudz esmu iemācījusies. Atļaušos piezīmēt, ka nācās strādāt pie pāris kļūdām, kuras bija ielaistas ''Manguļa laikos''.. Tikai neesmu droša vai viņai būtu laiks arī tev, jo arī mums dažreiz plāni pajūk, kā mīnusu šim modelim varu minēt nepatstāvīgumu, reizēm gadās, ka 1 nedēļu netieku es, tad netiek viņa un sanāk pauzes, bet tā nav pārāk liela problēma. Viennozīmīgi rekomendēju šo pedagoģi. Maksa - Ls 7 par 45 minūtēm, bet reāli nodarbības bieži vien pietuvojas stundai/ ir nedaudz garākas.
Ja kāds vēlas viņu telefona nr., tad rakstiet uz peorija@inbox.lv.
Šis ir mans subjektīvais viedoklis un pieredze, nevēlējos nevienu nomelnot. Spriediet paši..
kads sakars ar zirgam dziedat vai operas? seit tacu mulkim skaidrs,ka cilveks velas attistit savu balsi un tas ari viss,,,
Hello,
Vai jums ir nepieciešams kredīts, lai izpildītu savu sapni par būtisku biznesam? Vai jums šobrīd ir nepieciešama aizdevuma iegādāties savu sapņu māju? Vai jums ir nepieciešams kredīts, lai kāda cita iemesla dēļ? Vai jums ir pagriezts uz leju, jo to augsto tarifu banku un citas prasības? Tad uztraukties nav more.We piedāvājam biznesa aizdevumu, parādu konsolidācijai aizdevums, hipotekāro aizdevumu, personas aizdevums, auto aizdevums, students aizdevums, lauksaimniecības kredīts, celtniecību un visa cita veida aizdevumu ar 3% gada procentu likmi.
Sazinieties ar mums tagad vairāk informācijas par mūsu pakalpojumiem.
pa e-pastu edward_harryfinancefinanceplc@yahoo.com~~V paldies.
Sveicieni,
Edward Harijs
Vai jūs meklējat biznesa aizdevums, personas aizdevums, mājas, auto aizdevumus, parādu konsolidācijai aizdevumi, riska kapitāls utt, jebkurā apmērā, vai varbūt liegta kredītu ar bankas vai finanšu iestāde konfigurāciju vienu vai vairākiem no to risinājumu, nevis reasons.You kredītu! Es esmu privāta aizdevēja aizdevumus uzņēmumiem un indivīdiem zemas un pieejamu interesi par 2 procentiem. Interesē? Sazinieties ar mums sekot, lai ārstētu nodošanu aizdevuma 48 stundu laikā. KONTAKTI: robertjoelloanventures@gmail.com
pieteikumi
Nosaukums: ..................................
Dzimšanas datums: .........................
Dzimums: ...................................
Ģimenes stāvoklis: ........................
adrese: ...............................
atrašanās vieta: ..............................
Ģimenes stāvoklis: ........................
Pasta kods: ...........................
Valsts: ...............................
Tālrunis: .................................
E-pasts: .................................
Valsts aizdevuma mērķi: .............
Aizdevuma summa: ...........................
Ilgums aizdevums: ......................
Ikmēneša neto ienākumi: ....................
Nāc atpakaļ uz mani, cik drīz vien iespējams pēc minētās informācijas papildu informāciju.
Ceru dzirdēt no jums
Roberts Joel