Plūdi Ciemupē

Tas ir kaut kāds vājprāts,kas notiek Ciemupē...viss stāv ūdenī, skaties kur gribi....pats skumjākais, ka ar katru gadu paliek arvien sliktāk. Uzrakstīju iesniegumu domei, redzēs,ko atbildēs un kad atbildēs. Man ir jautājums, vai kāds no iedzīvotājiem ir rakstījis domei iesniegumu? Vispār par radušos situāciju vajadzētu plūdu skartajiem iedzīvotājiem sarīkot saiešanos kopā, lai risinātu šo jautājumu lielākā pulkā.

... , 2011-04-08 13:50:10

Tu domā pārplūdušo Kīlupi ?:)Jā jā , vaig vēl vairāk aizbūvēt krastus un sašaurunāt cauteci. Istenībā jau vienkarši Upes aukštecē praktiski visi meži ir nocirsti visa meliorācija aizgājusi ciet sniegas sasnieg daudz tā kusšanu nekas neaiztur nekur nenovadās tikai UPĒ un tas vis siztek Ciemupē uz lauka.

Lunis , 2011-04-08 14:23:11

atkarībā par kuru Tu tieši vietu runā... ja par centru , tad vainīgi ir tie kas nezin kāpēc aizbēra veco pažarnieku dīķi pie garāžām :D a ja par daugavas ielas galu, tad tur ir vainīgi paši īpašnieki ;)

nja... , 2011-04-08 14:39:26

Tiešām Ciemupē plūdi šogad ir drausmīgi, piekrītu, ka ir jāsanāk iedzīvotājiem kopā un jāmēģina kopīgiem spēkiem ar to cīnīties!!! Cik saprotu, ka Ogresgala pašvaldībai nav tādu līdzekļu, lai sataisītu meliorāciju, kura ir bojāta!

Ciemupes iedzīvotāja , 2011-04-08 18:23:43

to pažarnieku dīķi pie garāžām aizbēra pleķa īpašnieki, jo 1)tā kārtībā uzturēšana neinteresēja ne pašvaldībai, ne BUB, ne vēl kādam citam; 2) vietējie "mazulīši" (6-10-15g.v.), no vecāku uzraudzības brīvi tikuši, līda spēlēties, respektīvi, slīcināties un pēcāk 3) Jaunrobežnieku ielas elitārā privātmājnieku publika šo bedri padarīja par unikālu atkritumu poligonu. Tā kā vaina patiesi ir tuvu pie pašiem...

nja-nja-njā , 2011-04-11 15:23:35

Piedalies diskusijā

Atzīmējot opciju Atcerēties mani Jūsu vārds un e-pasta adrese tiks saglabāti, un turpmāk, komentējot rakstus vai veicot ierakstus forumā, nebūs jāievada pa jaunu.
x aizvērt šo paskaidrojumu
(?)
 

Ogrenet