ziedi
Vai Ogrē (ogres raj.) ir kāda ziedu vairumtirdzniecības bāze? Lai pērkot vairumā puķes nav jāpārmaksā par veikala uzcenojumu.
Nav dzirdēts,ka kaut kur Ogres tuvumā tāda būtu
lilly : Te tev mīļā nav Anglija vai Nīderlande :D :D
ir ciemupē puķu audzētava, bet ne ziemā, tikai pavasars, vasara, rudens!!!
Un kur tas ir Ciemupee konkreeti?
es : PUĶES audzē visās malās , jautājums bija pār VAIRUM BĀZI :):) Puķu vairumtirdzniecība bija viens no puslegālajiem "Piķu skalotāju" biznesiem. Kurš tirgos puķu bodēs prasa čekus utt ? Līdz ar to viņiem tur grozījās pamatīgs "Skaidrais" savukārt puķes Nīderlandē un Ziemeļāfrikā viņi iepirka protams par bezskaidro :):) Domājiet Latvijā kads var konkurēt ar super lētajām Ēģiptē un Marokā audzētajām puķēm vai vēlāk ar Holandi un Dāniju :) Taka šaka vienīgi nakts tirgū ar kādiem Leišiem Poļiem var sarunāt lai atved kut ko no turienes:):)
Braucot uz ķeguma pusi, uzreiz aiz Ciemupes zīmes, nogriežas pa labi, iela-Pionieru iela, jābrauc kādu gandrīz 1 km, uzreiz aiz kalniņa pa kreisi un tad jau tur varēs redzēt-tur ir siltumnīcas un lauki!!! Puķu audz'wetājus sauc Ilze un Juris!!!
Tas arī ir vairumā, es tur pati agrāk pa vasaru strādāju un zinu, kad viņu tirgo tieši vairumā!!!
Paldies, es!