laikam pat nav jādiskutē
Nejauši ieklīdu ogrenet.lv - reti labi izdevusies vietiņa i-netā ! - būtu ar gov galā, nekad neticētu, ka made in Latvia :)))
Man arii par šo lapu ir prieks, jo palasiit vietējās aviizes nekad nav laika ne nopirkt, ne atvērt... :))..
Piekrītu, Ogrenet ir mana obligātā piedeva pie rīta un pēcpusdienas kafijas...:))))))
Gluži manas domas.VISS ir ļoti saprotams.Palasu lapu pat trīs četras reizes dienā.
Ogrenet ik dienas paliek vien labāks un labāks... Priecē, ka tiek ņemtas vērā lasītāju intereses un komentāri... Nevar par daudz saslavēt, vajag nedaudz arī pakritizēt, ja ir iemesls. Objektīva kritika ir attīstības dzinulis :)
vot!! :D
Man vairāk patīk kritizēt, bet tas pieder pie lietas!
tādi nu mēs ar Tevi esam, laimoni :DDD
Mēs pat nosarkām :) Paldies par labiem vārdiem, nu un par kritiku arī, protams. Sevišķu atzinību šajā ziņā ir izpelnījies Laimonis - viņš kritizē profesionāli (t.i. neaizvanojot un pamatojot). Starp citu, vai jūs zināt, ka februārī portālam būs pirmā jubileja? :) Gaidām dāvanas - ierosinājumus un idejas :) Un arī kritiku ;)
Kurā datumā un uz kādu adresi nosūtīt apsveikuma kartiņu?
ogrenet , no tvnet ir nopircis copyright , vai arī šī tīkla novietne ir plaģiāts ?
kas un kapēc šo infonetu ir izveidojis, te tāpat ir skaidrs ;)
trāpigus komentus dzēš visos portālos, ar to jūs arī neatšķiraties no citiem lv netiem.
Jā komentāri šad tad pazūd . Nesaprotu , kā tas notiek, bet biju piereģistrējusies, bet pēkšņi vairs neesmu , ko man darīt, nesaprotu kā to izdarīt vēlreiz, nevaru atrast iespēju...