Acai Berry Thin
vai kādam ir pieredze un atsauksmes?
sūds
satur hroma polinikotinātu !!!
Es pasutiju!Nezinu pat ko teikt!Nekadas izmaiņas nejutu.Es kadas 3 dienas padzeru tās kapsulas.Salasijos netā visādu sliktu informāciju un palika baill turpmāk tās lietot.Jo neatradu nevienu kas butu vinas dzēris,tā vien šķiet ka esmu vienigā kura uzrāvusies uz reklāmas trika.Jo tā reklāma salikta visās vietās.Ver kuru lapu gibi vaļā tur tik burvigais svara zudums.
Es arī pasūtīju...Man gan parādījusies liela enerģija, pazudis pavasara nogurums...
daktere teica, ka kuņģa čūla garantēta, un ne tikai !
Es arī šādiem brīnumlīdzekļiem neticu, tomēr no sākuma gandrīz uzķēros. Foto ir izvēlēts labs, tikai nav zināms, vai meitene uz foto ir notievējusi tiešām ar šo produktu. Sāku padziļināti pētīt piedāvājumu un sapratu, ka nekur nav uzrādītas nekādas koordinātes- ne tālruņu numuri, ne adreses. Produktu var saņemt tikai pasūtot caur internetu. Pie tam šo produktu Latvijā nedrīkst tirgot. Bet pats labākais, kas man iepatikās- reklāmas lapā ievietotie (it kā) komentāri ir samērā līdzīgi, izskatās, ka tos rakstījis viens cilvēks, un, kas ir vēl dīvaināk- komentāru datumi gandrīz katru dienu mainās uz "svaigākiem"- pavērojiet !
Sveiki!Es siis tabletes jau lietoju 3dienas un man ir pazudusi 2kg!un ir paraadiijusies daudz vairaak energija!bet gribu redzeet kas buus pec menesa!:)
Es arī uzķēros uz reklāmas, pasūtīju, 2 dienas dzeru, bet palasot negatīvās atsauksmes, nezinu, ko darīt tālāk.
Hello,
Vai jums ir nepieciešams kredīts, lai izpildītu savu sapni par būtisku biznesam? Vai jums šobrīd ir nepieciešama aizdevuma iegādāties savu sapņu māju? Vai jums ir nepieciešams kredīts, lai kāda cita iemesla dēļ? Vai jums ir pagriezts uz leju, jo to augsto tarifu banku un citas prasības? Tad uztraukties nav more.We piedāvājam biznesa aizdevumu, parādu konsolidācijai aizdevums, hipotekāro aizdevumu, personas aizdevums, auto aizdevums, students aizdevums, lauksaimniecības kredīts, celtniecību un visa cita veida aizdevumu ar 3% gada procentu likmi.
Sazinieties ar mums tagad vairāk informācijas par mūsu pakalpojumiem.
pa e-pastu edward_harryfinancefinanceplc@yahoo.com~~V paldies.
Sveicieni,
Edward Harijs
Acai Berry - http://track.acaiberry900.lv/product/AcaiBerry-900/?uid=2484&sid=820&pid=129&bid=advandec