Atmiņas karte
Esmu tikusi pie jauna fotoaparāta savai ikdienas fotografēšanai. Tagad man ir nepieciešama atmiņas karte, bet nesaprotu kāda viņām ir atšķirība, kādas labākas? Saprotu tik vien, ka dažas ir ietilpīgākas un ātrākas par citam, bet tas arī viss... :(
Vai kads nevarētu ieteikt kādu parametru karti man visprātīgāk piemeklēt FUJIFILM FINEPIX AX200?
Sirsnīgs paldies! :)
p.s.
Sveicieni jubilāram :) ceru arī uz Tavu eksperta viedokli.
tuuliņ lunis noliks tavu aparātu!
lunis tak varētu savu aparātu izstutēt, lai ievērtē : )
Zaķis : Paldies tev saulīt :) Es šitādu savam sievastēvam uz Jaungadu uzdāvāju , labākais no līdzi staipāmajiem , parastās bačas var arī aķus iebāst nepaliksi ar nosprāgušu salā vai laukos bačas kioskos vai lodostā vaŗesi nopirkt :):) Ar karti gan nebūs viegli SD karte , samērā dārgas ātrumam ziepī gan nav nozīmes , ziepis nav spogulene ātrums nekāds kosmisks nebūs , video vienīgi . Iesaku labak meklē ietilpōgāku lai daudz viģiku un lielu bilduku var sabast :):) Istenībā jau nav lēts prieks reku tepat tera piedāvā 16Gb 15Ls ,http://www.tera.lv/LV/datortehnika/atminas_kartes/kingston&good=G444678 vai Mazāka 8Gb 9Ls :) Bet tur ir istenība jāmēģina , nav zināms cik ir maksimālais izmērs cik tas ziepis "Gremo" Video fails nepārsniegs 2Gb liekku neļauj , smalkāk vari palasītie šite
Полный список
подходящих карт памяти можно посмотреть на сайте http://www.fujifilm.com/products/digital_
cameras/index.html. Работа фотокамеры с другими картами памяти не гарантируется. С этой
фотокамерой не удастся использовать карты MultiMediaCard (MMC) и xD-Picture Card.
PS . tiko kā nopērc uzreiz veikalā pamēģini vai ATROD! Muļu verķiem visādi gadās. Mašina labākā no ļetajām ērti un nikni smukas krāsas kā jau Fuji :)
Pievienojos suminātājai vārdos un uzvārdā :D Re kā Zaķis balzamu Luņa dvēselei uzlēja :) Fočiks ir liels ziepītis, bet amateur līmenim b;ūs vairāk kā gana. Es ar savu mazo ziepi vēsi iztieku ar 4 gb. Nu ja grandiozi pasākumi priekšā, tad liela karte atvieglos tev dzīvi.
he he gandriiz visa vecaa blice novākusies, tik vien kaa onjona pietruukst :)
visvienkarshaakais, ieej teras datorlietu veikalinjaa, Maalkalnes 5 ar savu aparaatu un pajautaa dzekiem , tik lielu karti nevajag, 4 GB karte pilniigi pietiks :)
miikstais,onjons citu novada portālu komentē jau sen :DDDD
pārējiem čau un lunim sumināts!
tas gan, kopsh izgaaja pie sievas
Oi moins tiko pie samanās nācu , jā paldies pa sveikumiem:) Nuuuu vispār jau tā kamera ARĪ FILMĒ un tas nejēgā rij "Kartes vietu" vairāk pa 2gb gan viņš neļauj filmēt bet nu tāpāt minināli iesaku sākt no 4Gb , ja kur jābrauc tad i bildes smukas vares sabliest i ko iefilmēt smuki drebelīgi :):) Masjina labā lēts parocīgs un efektīgs:):)
Kur citu novada portālu onjons komentē? ogre24?
xx : CITU NOVADU , viņš pārcēlās uz citu reģionu , jūtu drīz būs jāizsaka piedāvajums " % maksāt " par trafika ražošanu :):)
Luni, tas ir vai nav Tavs radinieks?
http://www.apollo.lv/portal/news/articles/228953/galery/5/article#image
xx , 2011-02-08 14:06:36 : Man radu nav , tik dvēseles radinieki bāreņi no nekurienes :D :D Kas nekaiš lauku onkulim lielo Rīgu apciemot un bujanu palaist:):)
Supermegakinkongpaldies! :)
Vai tad jaunajam Finepix ir SD karte?? Manejam ir XD. Pirku 3 gadi atpakal,.