biļešu paradīze
Nespēju saprast, kāpēc Ogrē līdz šim nav "Biļešu paradīzes" tirdzn. vietas??? Ja nekļūdos, 12 Latvijas mazpilsētās tādas ir. Bez problēmām - pērc teātru vai operas, vai koncertu biļetes ...Man, lai to izdarītu jābrauc uz Rīgu. Bet es, apzinīgi strādāju...
Kā to risināt?( Ne to strādāšanu, bet to biļešu padarīšanu)??????????????????????????????????????
Vai tad Ogrē nav abonēšanas centrā Diena?
:)) zetons par probleemas formuleejumu!! :))
statola ari var dabūt
Ja jau var tikt internetā, tad priekš kam skraidīt un meklēt BILEŠU PARADIZES kasses. Tas viss ir izdarāms internetā aiz gara laika garlaikojoties. Es biļetes uz teātri, operu, vai arī koncertiem pērku tikai caur internetu. Tā ir ātrāk un ērtāk, un jebkurā diennakts stundā. Ja kāds vēl ir mājas, tad biļetes tev iedod taisni rokās uz tavas mājas sliekšņa.
bet par piegādi takš ar jāmaksā!!! Es arī pērku internetā, bet pēc tam jāiet izņemt uz kādu kasi...!
A/c Diena ir Biļešu SERVISS,nevis Biļešu PARADĪZE!!Bet teātru biļetes tiešām vairāk tirgo B.Paradīzē, un izņemt tās var tikai Rīgā:(( Es par to jau visu laiku bēdājos. Bet B.Serviss Dienas centrā gan ir ērts pasākums!!!
man arī šonedēl bija jābrauc uz Rīgu, lai tiktu pie kādas biļešu paradīzes tirgotavas
pirkt interneta nevar TAPEc ka vinu lapa ir mesls!!! zinu, ka agrak man izdevas kaut ko nopirkt un bija ok, bet tagad pedejas dienas vienkarshi neiet.
!!!!
Abonēšanas centra Diena jau sen nav Ogrē.un biļetestiešam labi ir pirkt interneta piegaade tikai 1.ls un bileshu servisa kases ir statoila un hansabankā
Pastā arī ir biļēšu serviss,bet apkalpošana ir svaka!
Statoilā laikam ir tikai bilesu serviss
Kaut kādas biļetes var iegādāties Hansabankā.
bilesu servisā tagad pieejama jaunā opcija - e-biļetes. izvēlies, samksā, izdrukā. un nekādu problēmu! jau izmēģināju!
Es arī tikko nopirku e-biļeti Biļešu servisā. Jocīgi jau liekas - pati uz sava vecā printerīša:) izdrukāju biļeti ar visiem svītru kodiem Uz A4 formāta:) cerams, ka viss beigsies labi un koncertā mani tiešām ielaidīs.:)) bet vispār jau tas tagad ir baigi ērti. p.s. 3Ls papildus par iegādi i-netā