Jumis
Jumis uz Brīvības ielas drīzumā tikšot slēgts. Esot pārdotas tās telpas.Kāds zin kas par veikalu būs vietā?
... , 2011-01-27 14:39:59 : Šitos tekstus es dzirdu gadus 5 droši :D Ot kad tur tiešām kāds ievāksies tik tad tiem varēs ticēt:)
Ar apskaužamu regularitāti uzrodas šie paziņojumi par kāda no veikalu Jumis slēgšanu.
Stipri šaubos, ka Juris pārdotu, manuprāt, rentablu veikalu pie mūslaiku nekustamā īpašuma cenām.
Vakar pārdevējai jautāju kapēc plaukti pustukši, uz to atbildēja ka veikals februāra vidū vēršoties ciet. Esot pārdots!
Njā, plaukti tur tiešām ir diezgan tukši...
Un pārdots ir tam kuru mēs jau sen gaidām.
Vai tiešām Wallmart?!
Es Rimi sen gaidu, bet gan jau būs Tops vai tml.
Nu beidzot aiklapēs to sūdīgo bodi. Vai tad tur ir normāla prece, veca , sastāvējusies. Augļi izlikti , neviens nav ēdams.A kā pie kases mānīja tautu? Nu var būt beidzot centrā būs labs veikals.
a kapec Parogre veikals ir vel valja tur labi ja 10 cilveki pa dienu iegriezhas! un kapec ir vajadziga elektroprechu nodalja !!!???? kursh muljkis tagad tur pirktu veljasmashinu pa 300ls vai letaku ja visur citur ir tadas atlaides!!nesaprotu no ka vinji dziivo!!! cilveks kas tirgoja ieprieksh tur zivis pie veikala pelnija variak ka veikals pa dienu!! pat zivju onkuls saprata ka sheit ir gruti nopelnit un parvacas uz ciemupes vekalu , es domaju ka vinja peljnja triiskaarshojaas!!
Man gan Pārogres veikals patīk. Daudzas identiskas preces ir lētākas kā izslavētajā Daugas Maximā.
Man gan Pārogres veikals patīk. Daudzas identiskas preces ir lētākas kā izslavētajā Daugas Maximā.
Varbūt te ir atbilde :>
http://www.cv.lv/darbs/palink-sia/pardeveji-as-kasieri-es-ogre-d149497.html?index=d2652bc5ffb1271d8cb7e3d23db6d07ecbccfef6
Priekš Rimi par mazu telpas.
iki būs cento telpās nevis hipermārketā.
Kur es tagad pirkšu garšīgo Salaspils Rogas rupjmaizi?
ja nezinat nerunajat!
iki un cento ir viens uznemums taapat kaa rimi un supernetto un sludinaajums vnk ir taapeec ka muusu ogres cento veikala vajadzigs kasieris a juus jau te nez ko izdomajushi gudrinieki!:D
Pārogres veikals ir labs, cenas nav lielas un cilvēki tur diezgan apgrozās. Pati esmu novērojusi, ka DAugas MAXIMĀ izdodu vairāk naudas vienā iepirkšanās reizē, bet it kā nopirkts tāpat viss , kas ģimenei no pārtikas vajadzīgs. Vismaz neuzraujos un lietām , bez kurām tīri labi var iztikt - ietaupās līdzekļi.
Jumja vietā Tops būs! Un IKI neko nemeklē, izliek tik sludinājumus, jo viņiem tā jādara esot...strādās tur tie paši, kuri Cento bija...Un gan jau arī Pārogri kāds atnāks un paņems :))
Viss nāk un aiziet tālumā....
Un atkal 100 versijas kas kur būs. Pašiem šīs trulās diskusijas nav piegriezušās??
gribu super neto
Iesnas
Kas tur ko piegriezties?! Jumis man tuvākais veikals pie mājām. Tikai loģiksi, ka gribās zināt kas būs vietā un cik ātri! Uz Maxsimu pēc sīkumiem negribās skraidīt.
ELVI
garšīgā AGRO ROGA maizīte ir TOPĀ! Uz priekšu! Un es jums saku - tur nemaz nav slikti, tieši otrādi -arvien labāk kā bijušajā ELVI, cenas ari zemākas un sortiments arī tukšākiem maciņiem! Piekrītiet?