Kur Ogree var iegadaties malku?
Esmu pilsetnieks un nekad muz'a nebija pieredzes dzivosanai laukos. Te peksni dzive ta pamainijas. Tagad jakurina krasns bet kur nemt malku nezinu. Mekleju sludinajumos bet radas tada sajuta ka visi kas reklamejas grib noplest vairak neka tas isti ir vai pardot kautko ne to ko vajag. Laikam tiem kuri piedava tiesi labu malku reklama nav vajadziga. Bet es nezinu kur tadi ir. Parekomendeijet ludzu kur var labi malku dabut Ogree vai tuvumaa.
es ari gribu zinat.Ridzinieki perk malku maisos pa 1.20-1.70 ls, erti jau ir, bet saliti.Vai perk Depo saspiestaas skaidu briketes .Esot ekonomiski
parasti jau malku gatavo nākamajam gadam!!! Tagad pirkt malku būs tiešām dārgi!!!
Malka bija decembrī alksnis 13 Ls sters 28793740 ar piegādi klučos pēc dotā izmēra
Nekas pa leto nesanaks, ir ziemas vidus. Sausu malku dabusi maisos veikala. Vai nu skaidu briketes.
Skaidu briketes ir ok
kape,ja vaig var susu egli priedi,16ls stera.saskaldita
ogrē aiz trik. komb. ražo labas skaidu briketes. vasarā pirku par 75Ls tonnā, tagad gan būs dārgāk- līdz !00 Ls domāju. Viņi arī pieved klāt ar savu busiņu. Pamiksē ar malciņu, būs ok
.ja vajag tel. varu iedot....
es mammai pirku Ķeguma gaterī - dažāda izmēra sausi malkas klucīši. Ir jāpķēpājās ar šķirošanu un tas ir skujkoks, bet cena man bija pieņemama. Miiilzīga mašīna par 130 latiem ar visu piegādiuz Jumpravu.
skaidu briketes 50l maisos ,maisa cena 3 Ls- Viesturs 26522732 ,tonna- 89 Ls
2 Labais: Paldies par numurinu! Jau sarunaju, atvedis ritdien.