Ogres profesionālā vsk.
Labdien!
Kādas atsauksmes par Ogres Profesionālo vidusskolu, t.s. Runčiem? Vai kāds, kas mācijies, var pakomentēt? Vai tur var laist mācities puiku, kam labas atzīmes - vidējā ap 7? Vai tur nav zems līmenis - uz datortehniķiem?
Nav jēga. Labāk uz Rīgu!
ja grib lai nodzeras tad uz prieksu
ja grib lai nodzeras tad uz prieksu
pēc 9. klases bērnu tuvāk mājām un acīm! Rīgā ne tikai nodzersies ticis urlu barā! vidusskolā nav jēgas, traki tagad jaunatnei
Kāds vēl bērns pēc 9. klases?!
Vislabākie vārdi par OPV - ļoti ieinteresēti darbinieki, skolotāji un vadība, labs nodrošinājums, ja Rīgas koledžas datoristi raudādami meklē prakses vietas, tad Ogrē - skola sameklē labu labās - izvēlēties grūti. Nu un protams, ka daudz kas atkarīgs no paša jaunieša. Ja ir interese - visas iespējas, ja meklē "dubļus"- atradīsi...Teikšu atklāti - necerēju, ka profesionālajā vidusskolā ir tik labs līmenis. Esmu apmierināta, pat ļooti...
Macos 4.kursa un dzivoju Ogrē. Skola pa 4.gadiem sagādaja ļõti labas zināšanas ieguves iespējas. Pa skolu tikai pozitīvais, ja kojās nedzīvosi tad vis būs vairak kā ideāli.kKāpēc es ta pa kojām, tādēļ ka tās kojas viegli ievelk sliktajā dzīvē un tiktiešām ir tās dzeršanas problemas..
Vispār jāsaka ka pa beidzamiem gadiem kontingents Ogres profenēs pēc maniem novērojumiem ir kļuvis stipri "Sapratīgāks" . Laikam vairums nodzerto pāķu kopā ar atvasēm laimīgi aizvākusies uz Iriju @ Angliju un mācās vairs tikai tiek kam ir kāda motivācija. Ja vēl kāds patrāpās to izmet stipri ātri. Naudiņas gan visiem klūvis stipri mazāk , tāpēc netiek smādētas nekādas piepelnīšanās iespējas , pēc principa "Bizness paliek bizness" varbūt tas ar nav slikti , labāk nekā no gara laika kojās dzert lētu šņabi vai kandžu :) PĒC SKOLAS reāli Ogrē nav ko darīt ja tev nav čupa piķa un bagāti "Aizbildņi" :)
Esmu beidzis šo skolu! Nevaru pateikt nevienu sliktu vārdu! Viss tur ir kārtībā gan ar skolotājiem gan materiālo bāzi un praksēm. Pareizi jau šeit kāds izteicās, ka kojās labāk nedzīvot gan. Kojas ir un paliek tikai kojas.
Mans viedoklis - ja bērns grib mācīties un izvēlētā profesija patiešām interesē, tad viss ir viņa rokās mācīties vai slaistīties. Pats esmu beidzis šo skolu, tālāk studēju arī augstāko, ja ne zināšanas, ko ieguvu šajā skolā, tad noteikti jau 1 kursā izstātos, jo visi pamati tika ielikti tieši profesionālajā skolā.
Runājot tieši par datortehniķi, šeit viņš ātri tiks pie disciplīnas, labām atzīmēm un zināšanām, jo skolotāji ir ļoti zinoši un profesionāli. Iestājoties ir arī neliels konkurss, jo ir daudz gribētāju uz šo profesiju.Arī stipendiju var saņemt gan valsts, gan eiropas, tikai nedrīkst kavēt skolu.Lai lēmumu pieņem pats puika, tomēr jau liels.
Par profesionālo vidusskolu pieredzes nav. Bet tas, ka turpināt mācīties vidusskolā ir izniekots laiks- tas gan.
Nepiekrītu, ka mācīties vidusskolā ir izniekots laiks. Tas atkarīgs katram no saviem tālākajiem mērķiem.
galvenais lai nedzivo kojas...tas attiecas uz visu profenju kojam.augstskola tur jau esi pieaugusaks un sac vairak domat
To nepiekrītu:
Ja aizej uz profeni, tad pēc vidusskolas vari uzreiz strādāt savā profesijā un mācīties augstskolā.
Ja paliec vidusskolā, tad pēc tās nekur nevari strādāt (vismaz ne profesijā) un mācies augstskolā. Tikai pēc tās vari sākt strādāt.
Subjektīvi..
Esmu dzirdējis, ka Izglītības pārvaldei ir plāni apvienot vairākas profesionālās ievirzes mācību iestādes, tajā skaitā arī Ogres provesionālo vidusskolu un Ogres Amatniecības vidusskolu.
to jau labu laiku skandina , bet nekas tā arī nenotiek ....
Paldies!
Bažījos, ka nenonāk truliķu vidē. Pusaudži jau viegli ietekmējami.Bet puika tāds sakarīgs daudz maz.
Un, ja ir izvēle -vai Ogre ( nedzīvo kojās ) vai Rīgas Valsts tehnikums - laikam jau mācību kvalitāte labāka ir Rīgā? Jeb tas arī mīts?