Matu griešana
Labdien!
Vai kādai ir kalendārs, kurā norādīts, kuras ir lsbākās dienas matu griešanai 2011.
Ja ir iespēja sarakstiet, lūdzu, datumus!
Paldies!
Slinka meitene slinka , http://www.astrologi.lv/meness_kalendars/kalendars/2011-1-1/
es gan tādām prognozem neuzticos- viņi iesaka matus griezt dilstošā mēnesī, pie tam kad mēness atrodas mazauglīgajā strelnieka zīmē....absurds.......mati jāgriez augošā mēnesī un kad mēness atrodas maksimāli auglīgajās zīmēs- vērsī, vēzī, zivīs.......
L : Katram cilvēkam ir stipri individuāli , pie kam ņemot vērā mūsdienu mainīgo pasaules enerģētiku un vides īpatnības tas viss "Pēc šablona" taisītais lielā mērā ir blefs. Tikai pēc individuāliem novērojumiem un viss.
Interesanti gan :)))) nez kā būtu individuāli iespējams novērot kosmosa ietekmi uz personīgo matu griešanu...ja nu vienīgais mūža beigās nojaust, ka viss bijis garām :))))
L. : Domāju ka jebkurš cilvēks kurš pazist kalendāru un spoēj piefiksēt mēness fāzes utt. Spēs ar novērtēt kad viņam kas labāk attaug. Piemēram lauksaimnieki tev droši pateiks ka vairums visādu glupu "Kalendāru" uz viņa ražu nekādu ietekmi neatstāj jo bieži vien ir pārspiesti no pilnīgi citām klimatiskām joslam. Latvijas robežās šie kalendāri atšķirās par pāris nedēlām gan vienā gan otrā Latvijas galā. Tieši tāpat arī ar daudzām citām lietām :)
kalendāru spēs novertēt cilvēks, kuram ir kaut nelielas zināšanas par mēness ietekmi.....tik tiešām daudzi tā saucamie norādošie "kalendāri" ir galīgi garām......un lauksaimniecība tas ir pavisam īpašs stāsts, tur klāt nāk dabas novērojumi......ja paskatamies no sākuma, Viktorijai bija jautājums par matu griešanu
L. : Viņa jau ar saņem linku uz "Kur var apskatīties" , jautājums vai tam var tā akli ticēt:)
Nu bet to es jau esmu apskatījusi, tur nerāda nākotnes dienas, tikai šodienu un jau pagājušās dienas. Kā gan es varu kko plānos, ja nezinu neko, kas notiks nākamajās dienās.
Pilnmēness esot vispiemērotākais laiks darbībām ar matiem lai gūtu vislabāko rezultātu, ideāli ja pilnmēness iekrīt Lauvas vai Jaunavas datumā . Tad varot iegūt kuplus matus kā Lauvai, vai garus kā Jaunavai tāpēc frizieri ieteicams apmeklēt šajās dienās, ja nesanāk pilnmēnesī, tad augošā, tikai ne dilstošā.
Taka ipērc jebkuru mēnes kalendāru un reķini priekš sevis pati:)
Nav obligāti, lai būtu pilnmēness, galvenais, lai ir augošs.......mēness Lauvas zīmē vēl ciešams, bet Jaunava gan neder....vislabākais būtu Vērša zīmē, tad labi ir ūdens zīmēs- Vēzī, Skorpionā un Zivīs, Svaros arī normāli.
Tad laikam esmu saņēmusi nepareizu informāciju.
Tātad jāgriež augošā mēnesī vērša vai ūdens zīmēs? Man teica, ka lauva un jaunava pašas labākās zīmes šīm darbībām.
* samulsusi
Ja grib, lai mati labi augtu (un to parasti visi grib), jāgriež augošā mēnesī un pēc iespējas, kad mēness ir auglīgakajā zīmē.....uguns un gaisa zīmes ir mazāk auglīgas....Lauvas zīme var nedaudz piešķirt kuplumu (cik jau tas iespējams), Svaros frizūra labāk veidojas.......bet pats galvenais regulāri griezt augošā mēnesī
Ja griež augošā mēnesī nu tad viņi ātri ataugs. Ja dilstošā - lēnām. Tāpat kā ar kādu augu stādīšanā.
Nesen nogriezu, kādas 3 ned. atpakaļ, bļāviens atkal jāiet.