Paciņas bērniem

Sveiki!

Vai bērniem ir paredzētas dāvanā Ziemassvētku paciņas no Ogres pašvaldības, jebšu tādas tradīcijas nav? No kāda vecuma mazais tādu saņem, ja, protams, paciņas dāvina??? :) Paldies.

LoLA , 2010-12-13 14:11:33

No kurienes tu nokriti?

? , 2010-12-13 14:18:03

Herh he he , es gandrīz apkritu:):) Ogre tak skavena ka gandrīz vienīgā Latvijā nekad nav bērniem neko nedz dāvinājusi pat ne piedzimšanas pabalstus maksjusi:):) Paciņas viņai:):)

Lunis , 2010-12-13 15:08:02

:D :D :D Uj toč gandrīz nogāzos.........paciņas no pašvaldības,tas tik būtu kaut kas neredzēts.Manam bērnam Ogres pašvaldība uzdāvināja dzimšanas apliecībai vāciņus, ko man svinīgi piekodināja,domāju, ka vairāk viņš nav pelnījis.

Smiekls , 2010-12-13 19:26:08

Lola noteikti nāk no kārtīgas un labas pašvaldības? No kuras?

zika , 2010-12-13 19:46:23

Bērnudārza bērniem Fazer dāvina paciņa. Tas arī ir viss.

BB , 2010-12-13 20:24:56

BB : Daudz neplāties , uzliks X-mas dāvanu nodokli atrausies ne pa knapo :D :D Neaizmirsti šito gadskārtējā deklarācijā piminēt arī sadaļā "Dāvanas no trešajām personām" :):)

Lunis , 2010-12-14 00:39:24

Kad es gāju pirmajā klasītē man bija no Ogres domes paciņa!
Tas bija 1995 Gadā! :D Tad vēl laikam otrajā un trešajā klasītē arī bija
Neesmu par viņam vairs neko dzirdējusi :D

Smiekliņš , 2010-12-14 13:53:13

Smiekliņš : Tad vēl neprātīgie atmodas romantiķi bij pie varas , tad pat domes šefs ar prastu BIBIKU braukāja un alga bija smieklīga. Tā teikt cilvēks ja bija amatā viņš centās "Tautas labā" Taga citi laiki tagad plika patriotisma muļku laiks sen kā cauri , primārais parūpēties par savu , radu , čomu labklājību tad ja tiešām paliek pāri ka no vezuma krīt nost un neviens vairs sev tiešām nemaz nemaz nevar pievākt , to atmest "Tautai" :):) Nabagu vara ir nabagu vara , vistrakākie ir nabagu bērni badīgi un rijīgi vēl trakāk par senčiem :):) Tā pie proletārijiem pieņemts.

Lunis , 2010-12-14 14:47:36

Ogre, tiesham izceljas ar dasnumu :D
un Fazers davina pacinjas, bet tikai ne jaunaja Riekstinja, sakuma solija, velak pardomaja, jo jums tacu ir visletakas cenas, kadas vel pacinjas... bankrots butu, ja uz ko tadu parakstitos.

njaa , 2010-12-16 17:37:05

Piedalies diskusijā

Atzīmējot opciju Atcerēties mani Jūsu vārds un e-pasta adrese tiks saglabāti, un turpmāk, komentējot rakstus vai veicot ierakstus forumā, nebūs jāievada pa jaunu.
x aizvērt šo paskaidrojumu
(?)

Ogrenet