kurā gan?

Gribu ielikt pastāvīgu sludinājumu Kaleidoskopā, bet izrādās, ka to tagad ir divi - parādījies vēl viens ar plusu nosaukumā? Kurā labāk reklamēties?

aha , 2010-12-04 10:42:29

Reklamējies "Plusā" jo tas ir tas īstais kurš darbojās līdz šim. Parastais kaleidoskops kļuva par svešu īpašumu.

xtm , 2010-12-04 11:51:09

Tad pastam pieder kaleidaskops pluss? Kāpēc man uz mājām tādu nenes?

aha , 2010-12-04 12:12:22

http://eogre.lv/lv/index.php?option=com_content&view=article&id=900:qkaleidoskops-plusq-redakcija-sniedz-paskaidrojumu&catid=17:aktuli&Itemid=5

par to plusu , 2010-12-04 12:29:13

Nu te točna nevajag reklamēties

Gaļa , 2010-12-04 14:00:45

Ja man Ogres centrā to avīzi neatnes, kam tad to atnes???

aha , 2010-12-04 14:44:57

Paskaties kas tev PASTKASTĒ tiek iemests , tajā ar liec:) Mēdiju biznesā konkurence ir pamatīga un konkurence nežēlīga. KAUT GAN tā no pieredzes tos kas citus nečakaŗē pārējie ar neuzmet. Kas tā pieradis darīties to arī citi vēsi uzmet:):) Taka paskaties kādas tas "Skops" tev tiek mests pastā tajā ar liec:)

Lunis , 2010-12-04 16:20:36

starpība starp abiem ir cenā . Kplus 1. rindiņa no 2,6 ls ap parsatjā, Kal. 1 ls un vecenes, kas sytradāja Kaleidoskopā uztaisīja savu, bet cenu gan nenolaida. un gudri savāca klientus un nenormālo antireklāmu uztaisīja. vairs pie vecajām nelieku. man nepatīk aatieksmē

daba , 2010-12-04 16:30:45

Es tās vecās vecenes vēl plānoju tiesā iesūdzēt, ja ne viņas, tad Latvijas pastu gan. Es tā saprotu, ka pasts pārdeva Kaleidaskopu, bet tikai nosaukumu, tas joprojām strādā pasta ēkā. Bet tās vecenes nepietika, ka uztaisīja it kā savu avīzi gandrīz ar tādu pašu nosaukumu, bet vēl nospēra Latvijas pastam manus datus - sāka likt manu sludinājumu plusā un vēl zvana, lai es viņām par to samaksājot. Kādā sakarā, ja man ne līgums ne vienošanās ar to "plusu". Un kā tad paliek ar Fizisko personu datu aizsardzības likumu, vai te neož pēc kriminālatbildības? Arī man uzņēmējas atradušās. Un izskatās, ka tā firma pieder kārkliņam, savādāk jau nesēdētu viņa mājā...

ZB-jau , 2010-12-04 18:04:43

Piedalies diskusijā

Atzīmējot opciju Atcerēties mani Jūsu vārds un e-pasta adrese tiks saglabāti, un turpmāk, komentējot rakstus vai veicot ierakstus forumā, nebūs jāievada pa jaunu.
x aizvērt šo paskaidrojumu
(?)

Ogrenet