ogres frizetavas

Zinu ka šī tēma ir desmit reizes cilāta, bet gribēju pajautāt,vai Ogrē ir kāda normāla frizētava - friziere un ja ir tad kur atrodas?

Lasma , 2010-12-01 14:07:30

Kass ir NORMĀLA ? Tāda ar kuru var pačalot vai tāda kas prot normāli griezt , tāda kas ļoti lēta pa 1Ls vai tāda kam attiecīga izglītība šai jomā . NORMĀLUMA pazīmes līdzu savādāk grūši ko teikt.

Lunis , 2010-12-01 14:18:14

nevienā no luņa pieminētajām kategorijām normālas frizieres Ogrē nav, ir tikai viens FRIZIERIS Ludvigs. kad mana meita bija izmocījusies visur, tad pēc Ludviga apmeklējuma pat viņas bezcerīgi nepaklausīgie mati bija lieliski

Jana , 2010-12-01 14:38:03

Lāsma nokrita no kaut kurienes?

Mēs , 2010-12-01 14:38:09

Upes pr.18a frizētava "Nojausma",friziere Irina-talr.26516806

zinu.... , 2010-12-01 15:05:02

Jana :VISPĀR tev diezgan taisnība izņemot neiansēs:) Ogrē ir ļoti sarežģīti tā no ielas nezinot noteikt kur būtu un kur nebūtu jāiet , kautkad dzerot sulu Saulē ar pāris čomenēm frizierēm saderējām ka izņemot pie vinām Ogrē neesot kur iet lai "Neriskētu" , i nolēmām to uzraiz tā aŗi pārbaudīt :):) Par cik man frizieri uz mājām nāk tad es tai iestādes speciāli nerentējos. Tai pašā dienā divatā ar asistentu devāmies katras pie sava friziera , izvēle ES ņemu pēc skata "Krutāko" kantori viņš "Lētāko" saprāta robežās protams , Krutākais sanāca 7Ls vienkaršs vīriešu griezums lētākais 3Ls abas vietas izvēlējāmies vizuāli un pieteicāmies pa telefonu. Varu tik savus iespaidus atstastīt man krutā kantorī grieza tīri neko meiča ~20-25 ar nenormali gariem nagiem kura pa tam kemēr grieza paspēja 3x pa mobilku patarkšķēt un 1 aiziet "Preci" apskatīt ko ienesa kaut kāda tāda pati vārna. Grieza ~ 35min Finišā bija 7Ls no skata ciešami kautgan īsāk nekā es vēlējos bet tas Px , čomam kurš izvēlējās vienkarši vienu no aizbūvētās pirmā stāva "Kāpnēs" esošām iestādēm bija griezis "Partijas funkcionāri ar copi" atgādinošs tantuks spilgti riži krāsotiem matiem uz gadiem 50+ griezusi arī bija ~30min un prasījusi 3Ls , tantuks parelēli bij bazarējis ar ienākušu draudzeni ar suni par cenām veikalos un tirgos un mazbērniem. Rezultātā tad nu satikāmies tai pašā Saulē ārā , nu un mūsu ekspertes tad nu ņēmās ķidāt MAN bija nogriezts nenormāli sūdīgi robiem un nelīdzeni vēl galva nepietiekami izskalota pēc mazgāšanas par cik bij baigi īsi nogriests tad ieteica dzīt uz liso bet nu es tāds panks man samērā Px , kādreiz zviedru avngardists ne tā vien "Grieza" konkursos:):) Čomam pa 3Ls esot apsalūti precīzss akurāts griezums bez kādiem vikrutāsiem kā skuķi teoca "Padomju skola" piekam šim tur kautkas ne tā augot un to tantuks bij nēmis vērā un nogrist bija perfekti. Taka tā pierādijās pilnīgi pretējais JO LĒTĀK jo labāk , Čomam viena no "Trepēm" man spicss salons krš PAR LAIMI nu jau ir "Reiz bija" :):)

Lunis , 2010-12-01 15:21:02

Man pēdējais labākais apmeklējums bija veikala "Top" otrā stāva frizētavā...Viss kā nākas...
Bet lēti nav.

Cik novērots, tā tagad laikam skaitās normāla attieksme pret klientu, ja vēl pa vidam patarkšķ pa telefonu, vai vēl labākā gadījumā, paspēj uzsmēķēt...

AP , 2010-12-01 15:55:43

Telefona numuriņš nav tai TOP 2.stāvā...?

to AP , 2010-12-01 16:21:06

Man patika kā TOPA 2. stāvā Jolanta griež.

Santa , 2010-12-01 16:48:12

Man mājās nofrizē sieva kura nav to mācījusies un finišā par ietaupīto naudu brīvi kopā izdzeram šampi, abiem labi!

wowo , 2010-12-01 17:02:26

Nu pavisam labs variants.

zika , 2010-12-01 21:36:45

Kāda ir frizētava A -studio?

RK , 2010-12-02 13:29:21

Cik esmu bijusi, tik vienmēr aizgājusi apmierināta no Rīgas ielas Sabortaže. Un nav dārgi.

Vija , 2010-12-13 10:36:26

VAJRAK NEKA FRIZETAV-kas tas?! Kads ko pastastis??! Nu reklama jau bajga-bet istiniba kas tur notiek?

didi , 2010-12-15 11:58:31

Piedalies diskusijā

Atzīmējot opciju Atcerēties mani Jūsu vārds un e-pasta adrese tiks saglabāti, un turpmāk, komentējot rakstus vai veicot ierakstus forumā, nebūs jāievada pa jaunu.
x aizvērt šo paskaidrojumu
(?)

Ogrenet