Sazvanāmā Ogres poliklīnika
Jau vairākas stundas cenšos sazvanīt Ogres poliklīniku, bet cik izskatās tad tā arī šodien nesazvanīšu. Jautājums ir tāds : vai Ogres poliklīnikā var uztaisīt fluorogrammu? Un vai tam ir vajadzīgs nosūtījums?
var uztaisiit,ja nav nosutijums bus jamaksaa ;)
Nosūtījums nav obligāts, bet ar to fluorogramma maksā lētāk.Esmu vienmēr poliklīniku sazvanījis, reizēm gan darot to arkārtoti.Reģistratores apkalpo arī cilvēkus pie lodziņa, ne tikai atbild uz telefona zvaniem.
Es pieņemsim zvanu jau šodien no plkst. 12 bet neviens neceļ klausuli, vai arī ir aizņemts. Varbūt kāds zina pirmdienās kā strādā fluorogrāfs...?
Kāpēc uzreiz Ogrenets,nevis zvans ģimenes ārsta māsiņai ,vai vēlreiz mēģināt poliklīniku sazvanīt???
Darba dienās 9-16
Es savukārt šodien zvanīju uz Dziednīcu, lai pieteiktu vizīti pie ārsta, arī tur neviens klausuli necēla, bet tā jau gan ir problēma gadiem, tādēļ arī neesmu tur bijusi gadiem
Dziednīcā reģistratūrā strādā viens cilvēks, kas pieņem maksu arī par baseina apmeklējumiem,apkalpo cilvēkus rindā pie lodziņa, meklē viņu ambulatorās kartes un sniedz nepieciešamo informāciju.Atbildēt uz telefona zvaniem nav reģistratora vienīgais pienākums.
2010-11-13 11:26:21 : Un vispār KO VELKATIES traucējat tik mums STRADĀT! :D !