Manu iespēju karte"JāniS"

Šodien pie "Daugas" kāds vīrietis piedāvāja iegādāties MANU IESPĒJU KARTI "JāniS". Tajā ietilpst autoevakuators,servisa pakalpojumi,atlaides autoveikalos,juristu pakalpojumi,apdrošināšana u.c piedāvājumi,daži bez maksas,daži ar atlaidēm utt.
Vai kādam ir bijusi darīšana ar šo pakalpojumu sniedzēju,un cik tā ir likumīga vai droša???!!!!

Jurka , 2010-10-31 16:24:30

kadreiz shaadus suudus vienmer tirgoja Rigaa vairakas vietas, tagad laikam parvakushies uz pierigas pilsetam, gan jau riga neperk vairak.
Es domaju, ka ta ir cilveku muljkjoshana, pec tam varesi kadam tirgotajam radit savu karti "Janis" un vinjsh smiesies un teiks ka neko nezin.

aa , 2010-11-01 10:34:31

Man ar tiko tādu karti piedavaja, bet nezinu. Skan baigi labi, bet es tā domāju, kas karti nosauc par "Jānis" un nav ne mana varda nekā. Kaut kas iekšā teica ka nē un pateicu ka nevajag...
Man liekas ka tā ir krāpšana, 5 ls tagad paņemtu un nekad tu vinju vairs neredzetu...

Aigars , 2011-04-19 13:43:25

Droši varu pateikt, ka karte darbojas, un ir ar uzņemumiem vienošanas par atlaidēm!
Ar mūsu uzņēmumu arī ir vienošanas par 10% atlaidi mūsu sniegtajiem drukas/reklāmas izgatavošanas pakalpojumiem.
100% garanteju ka tā nav muļķošana un regulāri tiek slēgtas vienošanas ar jauniem uzņēmumiem, un buk;ets tiek papildināts!

To zinu jo pats esmu šādas kartes īpašnieks.

Raivis , 2011-09-17 20:50:02

Stradaju veikala mums ir iespeja dabut 10% atlaidi ar karti JaniS viss notiek ka vaijag nemelojet :P

Igors , 2013-09-02 17:53:48

Piedalies diskusijā

Atzīmējot opciju Atcerēties mani Jūsu vārds un e-pasta adrese tiks saglabāti, un turpmāk, komentējot rakstus vai veicot ierakstus forumā, nebūs jāievada pa jaunu.
x aizvērt šo paskaidrojumu
(?)

Ogrenet